Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AP+ nový vizuál AP+ plus nový vizuál

32" Samsung UE32F5000

Zobraziť katalóg
32" Samsung UE32F5000
4,6 92 hodnotení
Televízor LED, uhlopriečka 80 cm, 16:9, 1920x1080, 100Hz, HDTV DVB-T/DVB-C, 2xHDMI, SCART, 1x USB (Audio, Foto, Video), energ. trieda A
Kód:  WR243eh3a Produktové číslo:  UE32F5000AWXBT Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

32" Samsung UE32F5000

Televízor Samsung UE32F5000 je ideálnym prístrojom pre užívateľov, ktorí vyžadujú technologickú vyspelosť, ekologickú úspornosť a vysokú spoľahlivosť. Bude vám vynikajúcim prostriedkom na zobrazenie televízneho a multimediálneho obsahu. Súčasťou TV sú digitálne tunery na príjem digitálneho káblového a pozemného vysielania vo vysokom rozlíšení aj dva porty HDMI pre prenos obsahu z externých zdrojov v bezstratovej digitálnej kvalite.

Rozlíšenie Full HD


S jemným rozlíšením 1920 x 1080p bude prehrávanie zdrojov s vysokým rozlíšením ešte realistickejšie než kedykoľvek predtým. Rozlíšenie Full HD ponúka v skutočnosti dvojnásobný počet obrazových bodov, než televízory štandardu HD Ready. Vďaka tomu si môžete byť istí, že budete mať k dispozícii najmodernejšie zobrazenie, ktoré ešte veľmi dlho nezastará. Tento televízor je jednoducho najlepším partnerom pre prehrávače diskov Blu-ray, herné konzoly a rôzne multimediálne centrá.
 

Inteligentný filter šumu na príjemnejšie sledovanie


S funkciou Samsung Clean View si budete užívať krištáľovo čistý obraz pri sledovaní akéhokoľvek televízneho programu. Pri jej použití je automaticky odstraňovaný analógový aj digitálny šum z obrazovky a vrátená pôvodná kvalita zdroja. Stačí sa len posadiť a sledovať obraz vo vysokom rozlíšení a s vynikajúcou čitateľnosťou.

Sledujte športové prenosy ako na štadióne


S pokročilým televízorom Samsung môžete sledovať športové prenosy tým najlepším možným spôsobom, aký existuje. Režim Sport zahŕňa rôzne zaujímavé prvky, ktoré ľahko aktivujete všetky naraz. Optimalizuje obraz a zvuk, aby ste mohli sledovať každý stret a gól s maximálnou zreteľnosťou. Optimalizácia zvuku potom prenesie dokonale elektrizujúcu atmosféru štadiónu až do vašej izby.

Živšie farby pre lepší obraz


Technológia Wide Color Enhancer Plus využíva pokročilý algoritmus na zvýšenie kvality obrazu, znateľne zvyšuje kvalitu každej snímky a odhaľuje skryté detaily. S technológiou Wide Color Enhancer Plus uvidíte farby presne tak, ako to tvorcovia obsahu zamýšľali!

Užívajte si obsah z diskov USB


Funkcia ConnectShare Movie premení váš televízor na systém domáceho kina. Stačí jednoducho zapojiť flash disk alebo externý pevný disk do rozrania USB a okamžite si na obrazovke vychutnávať filmy, fotografie a hudbu uloženú na zdrojovom zariadení.

  • Na vloženie karty na kódovaný príjem satelitného alebo káblového vysielania je potrebné použiť kompatibilný CA modul, ktorý sa zasunie do CI/CI+ slotu televízora.

Parametre a špecifikácia

Uhlopriečka
32" (81,28 cm) Hotovo!
Technológia
LCD LED Hotovo!
Typ tuneru
DVB-C Hotovo!

Uhlopriečka a rozlíšenie

Uhlopriečka
32" (81,28 cm) Hotovo!

Obrazovka

Technológia
LCD LED Hotovo!

Tunery

Typ tuneru
DVB-C Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka
73,8 cm Hotovo!
Výška
50,6 cm Hotovo!
Hĺbka
19,2 cm Hotovo!
Výška bez podstavca
44,5 cm Hotovo!
Hĺbka bez podstavca
4,9 cm Hotovo!
Hmotnosť
5,6 kg Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!
Viac parametrov

Vytvoriť lepší svet. Neskromná vízia, ktorá poháňa Samsung už od jeho vzniku v roku 1938. Odvaha investovať do vývoja nových technológií je pre firmu príznačná, ako dokladá rad vizionárskych riešení. V súčasnosti je skupina Samsung najväčšou spoločnosťou v Južnej Kórei a 3. najväčší celosvetový konglomerát meraný podľa tržieb. Spotrebitelia si spájajú Samsung v prvom rade s kvalitnou spotrebnou elektronikou.

Všeobecne sú známe mobilné telefóny Galaxy, jedny z najlepších a zároveň najžiadanejších mobilných telefónov svojej triedy. Nemožno opomenúť ani špičkové televízory Samsung. Na tomto poli spoločnosť svojimi priehľadnými panelmi potvrdzuje odvahu vydávať sa po nevyšliapaných cestách. Pôsobnosť spoločnosti je však oveľa širšia. Je aktívna v strojnom a ťažkom priemysle, chemickom priemysle, v staviteľstve, maloobchode či finančných službách.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre 32" Samsung UE32F5000 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 32" Samsung UE32F5000. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte 32 "Samsung UE32F5000. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte 32 "Samsung UE32F5000. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: 32" Samsung UE32F5000.
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií