PET AP+ plus nový vizuál

A4tech Bloody G501

Zobraziť katalóg
A4tech Bloody G501
4,6 326 hodnotení
Herné slúchadlá - USB, prostorové 7.1 (virtual), výsuvný mikrofón, dálkové ovládání, citlivost 100dB, impedance 32 Ohm, délka kabelu 2.2m
Kód:  ME491d Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

A4tech Bloody G501

a4tech

Unikátny rad herných slúchadiel

Bloody G501 je inovatívny, unikátny rad herných slúchadiel s technológiou rozpoznávania zvuku. Tri funkcie v jednom module (Smart 360 Gaming, 2.0 Audio-Enhanced Multimedia, 7.1. Surround Sound).

a4tech

Prvé slúchadlá s rozpoznávaním zvuku

G501 sú prvé slúchadlá na svete, ktoré inteligentne rozpoznávajú zvuk a podľa toho nastavujú režim. V spojení s profesionálnym audio Effectom AudioMate môžu užívatelia nastaviť zvuk presne podľa požiadaviek. Tento headset pomáha hráčom lokalizovať nepriateľa a unikátna patentovaná technológia ovládania zvuku umožňuje získať značnú prevahu nad nepriateľom.

a4tech

Reálny zvuk

Skutočne reálny zvuk ako zo života. Bude vás šokovať, s akou presnosťou slúchadlá prehrávajú zvukové efekty pri kúzlení rôznych kúziel v MMORPGs hrách, alebo rev automobilových motorov pretekárskych áut. Software ToneMaker Tunning software je možné stiahnuť na stránkach výrobcu.

a4tech

Zasúvací mikrofón a ovládač zvuku

Pre maximálnu kontrolu nad hlasitosťou a zvukom sú slúchadlá vybavené ovládačom zvuku priamo na kábli.

a4tech

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Hrajú tie sluchadla hlasito?

Dobrý den, chtěl bych se zeptat jestli mi sluchátka budou fungovat když mám integrovanou zvukovou kartu

lze nastavit aby šel zvuk z NT do reprodutorů (USB) a zároveň do headsetu (USB) ?

Prosim o radu kde najdem softwaare pre sluchadla Bloody G501 stranka na ktorej ju udava vyrobca nie je dostupna ďakujem

Dobrý den,chtěl bych se zeptat zda se tato sluchátka dají použít i na PS3 nebo pro domácí kino?Děkuji

Dobrý den, nevíte, kde bych sehnal náhradní polštářky/molitany pro tyto sluchátka? Děkuji.

Jsou sluchátka A4tech Bloody G501 kompatibilní na systém Windows 10 ?

Dobrý den, jsou tato sluchátka striktně do USB, nebo se dají i zapojit do 3.5mm jack? Případně exituje nějaká vhodná redukce USB / jack? Jedná se mi o to, zda lze tato sluchátka užít s Playstation4. Děkuji

Muzete mi poadit jestli se vyplato koupit sluchatka A4tech blody G500 nebo A4tech blody G501

Dobry den Chcel by som sa spytat na tieto sluchadla ME491d A4tech Bloody G501. Je mozne poskytnut kontakt na jedneho chalana co pisal hodnotenie k produktu ? Rad by som sa ho spytal na nejake nastavovacky. Dalsia otazka je ze ako ma fungovat GAME mod na sluchadlach. Pretoze za 2 tyzdne som mozno 2x pocul vyrazny rozdiel pri hrani kde zvyraznovalo kroky. Potom ked som prepol do rezimu 2.0 a naspat do GAME modu tak to uz nefungovalo a vobec netusim za akych podmienok to vobec fungovalo. Ci nieje nejaky lepsi driver pre Windows 7 64bit alebo to vobec nefunguje s tymto systemom ? Ked si na 2.0 mode nastavim na tych 5 moznostiach napriklad Dance, Rock, Classic, Jazz a potom sa prepnem do GAME modu a prepinam tak mi prepina tieto zanre co mam nastavene v 2.0 mode Dakujem vopred za odpoved

Diskusia a poradňa k A4tech Bloody G501
Príslušenstvo pre A4tech Bloody G501 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si A4tech Bloody G501. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Blutige A4tech G501. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Blutige A4tech G501. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: A4Tech Bloody G501.
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií