Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

AD homeoffice PET
Zobraziť katalóg

Tax Free Shopping

Ako cestujúci, čo má bydlisko v krajine, ktorá nie je členom EÚ, máte pri návrate domov nárok na vrátenie dane z pridanej hodnoty z vyvezeného tovaru zakúpeného v EÚ. Nakupujte v obchodoch Alza.sk a urobte si tak výlet do Európy ešte výhodnejší!

Podmienky

  1. REFUNDAČNÝ FORMULÁR
    Pri platení za váš nákup požiadajte pracovníkov obchodu o formulár na refundáciu dane z pridanej hodnoty (formulár Tax free spoločnosti Global Blue).
  2. COLNÁ PEČIATKA
    Keď budete opúšťať EÚ, predložte zakúpený tovar, nákupný doklad a cestovný pas colnému úradu a nechajte si opečiatkovať formulár na refundáciu dane z pridanej hodnoty.
  3. VRÁTENIE DPH
    Na pobočkách Global Blue (www.globalblue.com) predložte opečiatkovaný Tax free formulár, cestovný pas, nákupný doklad a požiadajte o vyplatenie DPH hotovosti.
Vytlačiť
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií