Dvojročná záruka teraz aj pre firmy Aplikace

Canon IXUS 165 strieborný + 8GB SD karta + púzdro

Zobraziť katalóg
Canon IXUS 165 strieborný + 8GB SD karta + púzdro
4,4 6 hodnotení
Digitálny fotoaparát CCD 20 Mpx, DIGIC 4+, 8x zoom, 2.7 "LCD, Li-Ion, face detection, SD / SDHC / SDXC, HD video (+ 8GB SD karta, puzdro)
Kód:  OC070c1v8b2 Produktové číslo:  0149C008 Stránky výrobcu
Canon IXUS 165 strieborný + 8GB SD karta + púzdro Predaj skončil

Canon IXUS 165 strieborný + 8GB SD karta + púzdro

Zachyťte všetky svoje spomienky jednoducho, ostro a zároveň rýchlo. Docielite toho s kompaktným digitálnym fotoaparátom v slušivom dizajne Canon IXUS 165. Vhodný je pre všetkých, ktorí chcú perfektné snímky, aj pre začiatočníkov, stačí ho len vytiahnuť, zamieriť a stlačiť spúšť.

Kľúčové vlastnosti

  • Štýlový, tenký a ľahko prenosný
  • Jednoduché ovládanie (záznam HD videa stlačením tlačidla)
  • 8 × zoom vás priblíži aj k vzdialenej scéne
  • Optická stabilizácia potláča neostrosti pri roztrasenia
  • Detekcia tvárí pre prirodzené tóny pleti
  • Originálne puzdro pre jednoduchú a bezpečnú prepravu
  • 8GB SD karta pre mnoho záberov

Moderné technológie

Strieborná farba fotoaparátu dodáva šmrnc a so svojimi rozmermi a tenkou konštrukciou sa zmestí do každého vrecka či tašky. Zároveň sa do kovového tela zmestili špičkové technológie pre perfektné snímky. Snímač (20Mpx) zachytí každý detail a optický stabilizátor zaručí skvelú ostrosť bez rozostrenia. Automatická detekcia tváre si potom postráži ideálne zaostrenie a nastavenie jasu. Zachyťte vzdialené objekty 8násobným optickým zoomom alebo sa k nim priblížte ešte viac bez akejkoľvek straty kvality s 16násobným ZoomPlus. O bleskurýchle spracovanie sa stará obrazový procesor DIGIC 4+.

Dokonale jednoduché ovládanie

Nemusíte byť nutne profesionálnym fotografom, aby ste docielili pútavých snímok. Napríklad režim Smart Auto sám rozpozná scénu a vyberie optimálne nastavenie pre krásne fotografie aj HD filmy. Jedným stlačením tlačidla spustíte nahrávanie HD videa a tlačidlo nápovedy poskytne rýchlu a praktickú radu pre použitie fotoaparátu a jeho funkcií. Prehledný LCD displej s uhlopriečkou 6,8 centimetrov umožňuje napríklad úpravu jasu aj intenzitu farieb.

Pochváľte sa svojimi zábermi na sociálnych sieťach alebo online albumoch, ako je irista, v spojení s Canon Connect Station alebo si ich užite s priateľmi na veľkej obrazovke televízora. Pri dlhých výletoch príde vhod režim Eco, s ktorým sa predĺži výdrž lítium-iónové batérie.

Doplňujúce informácie:

Obrazový procesor:
DIGIC 4+ s technológiou iSAPS

Zoom:
Optický 8násobný
ZoomPlus 16násobná
Digitálne približne 4 x
Kombinovaný približne 32násobnú

Displej:
LCD (TFT) s uhlopriečkou 6,8 cm (2,7 "), pribl. 230 000 bodov
Pokrytie: približne 100%
Možnosť nastavenia piatich úrovní jasu
LCD panel Quick-bright

Fotografovanie:
Režimy: Smart Auto (32 detekovaných scén), P, Portrét, Živé ovládanie, Samospúšť - detekcia tváre, Slabé osvetlenie (5,0 MP), Efekt Rybie oko, Efekt Miniatúra, Efekt Lacný fotoaparát, Monochromatický, Extra živé, Efekt plagátu , Sneh, Ohňostroj, Dlhá uzávierka

Režimy pri robení filmu:
Smart Auto (21 detekovaných scén), P, Portrét, Efekt Miniatúra, Monochromatický, Extra živé, Efekt plagátu, Sneh, Ohňostroj

Parametre a špecifikácia

Typ snímača
CCD Hotovo!
Veľkosť snímača
1/2,3" Hotovo!
Pomer strán
4:3 Hotovo!

Snímač

Typ snímača
CCD Hotovo!
Veľkosť snímača
1/2,3" Hotovo!
Pomer strán
4:3 Hotovo!
Minimálny čas uzávierky
1/1 960 s Hotovo!
Maximálny čas uzávierky
14,7 s Hotovo!
Maximálne ISO
1 600 ks Hotovo!

Video

Maximálne rozlíšenie videa
HD Hotovo!
Ozvučenie videa
Mono Hotovo!

Objektív

Min. ohnisková vzdialenosť (prepočet na 35mm)
28 mm Hotovo!
Max. ohnisková vzdialenosť (prepočet na 35mm)
224 mm Hotovo!
Max. svetelnosť pri min. ohniskovej vzdialenosti
f/3,2 Hotovo!
Max. svetelnosť pri max. ohniskovej vzdialenosti
f/6,9 Hotovo!
Optický zoom
8 × Hotovo!

Displej

Uhlopriečka displeja
2,7" (6,86 cm) Hotovo!

Batéria

Typ napájania
Akumulátor Hotovo!
Výdrž batérie
200 snímok Hotovo!
Kapacita batérie
680 mAh Hotovo!
Viac parametrov

Canon bol založený v roku 1933. Jeho pôvodný názov znel v preklade „Laboratórium prenosnej optiky“. Svoje sídlo má táto japonská spoločnosť od svojho počiatku v hlavnom meste Tokiu. Canon je spojený najmä s výrobou fotoaparátov a príslušenstva k nim. V súčasnosti patrí v tejto oblasti k dominantným hráčom na trhu. Jeho profesionálne digitálne zrkadlovky definujú samý obsah tohto súslovia.

Tvrdenie spoločnosti Canon, že je popredným svetovým inovátorom a poskytovateľom zobrazovacích riešení, tak ani v najmenšom nie je nadnesené. Okrem digitálnych fotoaparátov a kamier je spoločnosť činná aj v oblasti výroby kancelárskych zariadení, zvlášť tlačiarní či kopírok.

Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Canon IXUS 165 strieborný + 8GB SD karta + púzdro Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Canon IXUS 165 stříbrný + 8GB SD karta + pouzdro. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Canon IXUS 165 Silber + 8 GB SD-Karte + Case. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Canon IXUS 165 Silber + 8 GB SD-Karte + Case. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Canon IXUS 165 stříbrný + 8GB SD karta + pouzdro.
P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií