Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Intel Compute Stick STCK1A32WFCL

Zobraziť katalóg
Intel Compute Stick STCK1A32WFCL
4,1 31 hodnotení
Mini PC s integrovaným CPU Intel Bay Trail Quad-Core Z3735F 1.33GHz, Intel HD Graphic, 2GB RAM, 32GB eMMC, microSD slot, USB 2.0, HDMI 1.4, Wi-Fi 802.11b / g / n, Bluetooth 4.0, Windows 10 Home
Kód:  NR201p3 Produktové číslo:  BOXSTCK1A32WFCL Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Intel Compute Stick STCK1A32WFCL Predaj skončil

Intel Compute Stick STCK1A32WFCL

vypnuté
Streamování multimediální obsahu

streamujte

Sledujte obľúbené filmy, televízne relácie a živé športové vysielanie na svojom televízore.

vypnuté
Hraní her

HRAJTE

Hrajte oddychové hry alebo streamujte náročnejšie zo svojho PC alebo konzoly Xbox.

vypnuté
Surfování na webu

Surfujte

Sledujte aktuálne spravodajstvo z celého sveta alebo komunikujte so svojimi priateľmi.

vypnuté
Stvorený pre výkon

Stvorený pre výkon

Intel Compute Stick je skutočne zaujímavé zariadenie, ktoré v sebe ukrýva štvorjadrový procesor Intel Bay Trail a celkovo 32 GB úložného priestoru.


Počítač do vrecka

Nie je veľký ako počítač, ale napriek tomu dokáže plne zastať jeho funkciu. Ponúka známy operačný systém Microsoft Windows 10, bezdrôtové pripojenie do siete aj kvalitný obrazový výstup.

vypnuté
Počítač do vrecka
vypnuté
Rozbaliť a rovno zapojiť

Rozbaliť a rovno zapojiť

Okamžite po vybalení zo škatule je Intel Compute Stick pripravený. Stačí nájsť vhodný monitor alebo TV obrazovku s voľným HDMI vstupom a je hotovo.


spoľahlivú prevádzku

Intel Compute Stick je plnohodnotný počítač a pre svoj spoľahlivú prevádzku má v sebe malý a tichý ventilátor. Nechýba ani dôležité konektory 1 × USB 3.0 a 1 × USB 2.0.

vypnuté
spoľahlivú prevádzku

Spoločnosť Intel naozaj nie je potrebné predstavovať. Práve aj vďaka tejto stálici vo svete IT dnes môžeme pracovať s modernými zariadeniami s obrovským výkonom. Intel Corporation je najväčším svetovým výrobcom polovodičových obvodov a ďalších súvisiacich zariadení. Produkty ďalších spoločností mohli uzrieť svetlo sveta len vďaka práci inžinierov z presláveného Sillicon Valley.

Intel Corporation zamestnáva na celom svete viac ako 96 500 zamestnancov a patrí k najväčším a najbohatším spoločnostiam sveta. Po desiatky rokov bolo sloganom spoločnosti jednoduché „Intel Inside“, ktoré od roku 2005 nahradilo dynamickejšie „Leap ahead“ (skok dopredu). Obe tieto mottá celkom určite platia pre všetky zariadenia, ktoré sa môžu pochváliť osadením komponentmi Intel.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Intel Compute Stick W10 - Při instalaci českých 10 (upgrade) mi jeden kus vše v pohodě nainstaloval české 10, druhý kus mi zahlásil málo místa na disku, jak znovu instalovat jen ty české 10 komplet jako full instalace?

Diskusia a poradňa k Intel Compute Stick STCK1A32WFCL
Príslušenstvo pre Intel Compute Stick STCK1A32WFCL Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Intel Compute Stick STCK1A32WFCL. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Intel Compute Stick STCK1A32WFCL. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Intel Compute Stick STCK1A32WFCL. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Intel Compute Stick STCK1A32WFCL.
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií