Archive - Cast Iron Cooktops

Catalogue
Price
-
Customer reviews
Filter
2 items
4.8 12×
MORA VDE 630 X
Cooktop 4 electric hotplates - 2 hotplate 2x 145 mm, 2x 180 mm, function indicator for each hotplate, power control 0-6
Discontinued
Order Code: FBV5002a
MORA VDE 630 W - White
Cooktop Built-in, electrical, control knobs, 4 electric hotplates - 2 2x kettle of 145 mm, 2 180 mm plates of each function pointer, power control 0-6
Discontinued
Order Code: FBV5002
ArticleVýhody indukčného varenia Čo je indukcia, ako na varenie na indukcii a aká je najlepšia varná indukčná doska pre vašu domácnosť? Odpovede na tieto otázky prináša nasledujúci článok. V ňom sa okrem iného dozviete, aké inovatívne funkcie obsahuje indukčná varná doska, ako vyzerá znak indukcie a...
Talianska spoločnosť Guzzanti uvádza na trh kompletnú ponuku vstavaných domácich spotrebičov, ktoré ponúka vo vysokej kvalite, modernom dizajne a niekoľkých variantoch za adekvátnu cenu.
Či už máte indukčnú varnú dosku, sklokeramickú či plynovú, je dôležité ju pravidelne udržiavať a čistiť. Správna starostlivosť je kľúčom k tomu, aby vám dlho a dobre slúžila. Máme pre vás rady a tipy, ako vyčistiť varnú dosku šetrne a pritom efektívne.
P-DC1-WEB04
We will call you and advise you professionally
+420 225 340 120
Order inquiry
Question about the product
Please enter your telephone:
Call me
We care about your privacy Alza.cz a. s., Company identification number 27082440, uses cookies to ensure the functionality of the website and with your consent also to personalisage the content of our website. By clicking on the “I understand“ button, you agree to the use of cookies and the transfer of data regarding the behavior on the website for displaying targeted advertising on social networks and advertising networks on other websites.
More information Less info