Radar Detectors

Catalogue
Price
-
Customer reviews
Filter
2 items
4.8
Garmin Varia Radar RTL510
Detector - rear-view cycling radar with bright red tail light
Discontinued
Order Code: PPvaria510
Garmin Varia Radar
Radar Detector for cyclists including rear lamp, battery life up to 5 hours, IPX7
Discontinued
Order Code: SKG568w6
Daniel HlasApple Watch SE (PREVIEW) – lákavý ideál strednej triedy Najväčším prekvapením tohtoročných jablčných produktov sú Apple Watch SE, smart hodinky s atraktívnym pomerom cena/výkon. Ide o dokonalú kombináciu neodolateľného dizajnu, najdôležitejších funkcií a zvodnej ceny?
Precízne spracovanie, extrémna odolnosť, odolná výbava a 25-dňová výdrž batérie. To sú Watch GS Pro, prvé outdoorové hodinky od spoločnosti Honor, ktoré ponúkajú viac, než by ste čakali.
Obľúbené smart hodinky Xiaomi Amazfit GTS sa vracajú v už druhej generácii, ktorá nielen že prináša rad noviniek, ale zachováva aj ústretovú cenovku. Pôjde o ďalší trhák v nižšej cenovej kategórii?
reviewFossil Hybrid HR (RECENZIA) – fashion hodinky s unikátnym e-ink displejom Vyskúšali sme za vás hybridné smart hodinky Fossil Hybrid HR, ktoré v najbližšej dobe zamieria na slovenský trh. Čím nás potešili a v čom naopak sklamali?
Špičková výbava, famózny systém alebo legendárna otočná luneta. To všetko a omnoho viac je súčasťou Samsung Galaxy Watch3, neprehliadnuteľných smart watch, ktoré vás môžu odradiť snáď len vyššou cenovkou.
Malý, ľahký a cenovo dostupný. To je Honor Band 5 Sport, fitnes náramok, ktorý prekvapí hneď v niekoľkých smeroch.
More articles All articles
P-DC1-WEB18
We will call you and advise you professionally
+420 225 340 120
Order inquiry
Question about the product
Please enter your telephone:
Call me
We care about your privacy Alza.cz a. s., Company identification number 27082440, uses cookies to ensure the functionality of the website and with your consent also to personalisage the content of our website. By clicking on the “I understand“ button, you agree to the use of cookies and the transfer of data regarding the behavior on the website for displaying targeted advertising on social networks and advertising networks on other websites.
More information Less info