PET Alzaboxy

Sony Playstation 4 - Ultimate Player 1TB Edition

Zobraziť katalóg
Sony Playstation 4 - Ultimate Player 1TB Edition
4,9 33 hodnotení
Herná konzola AMD Jaguar Octu-Core, 8GB RAM DDR5, 1TB HDD, Blu-ray, DualShock 4, Headset, WiFi, HDMI kábel, USB 3.0, čierna
Kód:  msx002 Produktové číslo:  PS719859536 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Sony Playstation 4 - Ultimate Player 1TB Edition Predaj skončil

Sony Playstation 4 - Ultimate Player 1TB Edition

Privítajte najvýkonnejšiu konzolu na svete! Prichádza vylepšená verzia PlayStation 4 - Sony PlayStation 4 vo verzii 1 TB Ultimate Player Edition. Ide o to najlepšie od PlayStation. Vo svojej 4. generácii vsádza na osvedčené princípy pre maximálny pôžitok z hry. Pripravte sa na dynamicky prepojené hranie, rýchlu a inteligentnú personalizáciu, hlboko integrované sociálne možnosti a funkciu druhej obrazovky.

PlayStation 4 Ultimate Player Edition obsahuje vstavané úložisko s dvojnásobnou kapacitou oproti súčasnému modelu, teda 1 TB. To poskytuje obrovský priestor na sťahovanie a hranie exkluzívnych hier. Ultimate Player Edition je ľahší a úspornejší. Vyskúšajte bezkonkurenčný grafický výkon, najväčšie herné hity, najlepšie hry a ďalší obsah. Stahujte dvakrát toľko. Teraz je najlepšie miesto na hranie ešte lepšie!


Parametre a špecifikácia:
CPU: 8-jadrový procesor x86-64 AMD "Jaguar"
GPU: 1.84 TFlops, AMD Radeon novej generácie
Pamäť: GDDR5 8 GB
Blu-ray mechanika
HDD: 1000 GB
Bezdrôtové spojenie: Wi-Fi (802.11b/g/n) a Bluetooth 2.1
Verze série CUH-12xx

Konektory:
2x USB 3.0
HDMI výstup
Optický zvukový výstup
Vstup pre kábel LAN
AUX konektor

DUALSHOCK 4:
Moderný a praktický dizajn
Pohodlné držanie v ruke
Presné ovládanie
Možnosť pohybového ovládania
Inovatívne ovládacie prvky:
Tlačidlo Options/Share pre zdieľanie najlepších momentov s priateľmi
Dotyková plocha Touch pad (s preklikom)
Mikrofón (Mono)
Výstup pre slúchadlá (Stereo)
Svetelná lišta - Light Bar (na snímanie ovládača kamerou)
Funkčné tlačidlá
PS tlačidlo, tlačidlá - L, L1, P, P1
Presnejší pohybový snímač
Duálne vibrácie
Dve analógové páčky R3/L3

Balenie obsahuje:
PlayStation 4
1x ovládač DualShock 4
Headset
Napájací kábel
USB kábel
HDMI kábel a konzola bude obsahovať už zabudovaný 1000 GB HDD, z ktorého si časť vezme systém

Prečítať viac

Parametre a špecifikácia

Platforma
PlayStation 4 Hotovo!
Veľkosť úložiska
1 000 GB Hotovo!
Obsah balenia
Konzola Hotovo!
Farba
Čierna Hotovo!

Platforma

Platforma
PlayStation 4 Hotovo!

Kapacita

Veľkosť úložiska
1 000 GB Hotovo!

Obsah balenia

Obsah balenia
Konzola Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Sony Corporation je japonská spoločnosť založená v roku 1946. Svoje sídlo má v Tokiu. Jej počiatky boli nenápadné. Prvým produktom predávaným pod značkou Sony bolo tranzistorové rádio. Práve rádiá zohrali kľúčovú úlohu pri expanzii v 60. rokoch. Svet si produkty Sony veľmi rýchlo začal spájať s vysokou kvalitou a nízkymi cenami.

V 70. rokoch bola spoločnosť Sony tvrdo zasiahnutá ekonomickou krízou. Mnohí analytici ju už označovali za mŕtvu spoločnosť. Podcenili však typickú japonskú húževnatosť a odvahu. Kríza pre Sony nebola záhubou, ba naopak poslúžila ako odrazový mostík. Spoločnosť stojí za vývojom CD disku a následne aj DVD disku. Začiatkom 90. rokov si Sony pripísala ďalší významný úspech, keď predstavila hernú konzolu PlayStation. Práve herné konzoly predstavujú prienik troch hlavných oblastí, v ktorých spoločnosť v súčasnosti pôsobí – elektronika, videohry a zábavný priemysel.

Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, chci se zeptat jaký je rozdíl mezi klasickou ps4 1tb a ps4 ultimate player ? :) děkuji

Prosím vás ide o zanoveny tovar, tak je tovar niako poškodení? ďakujem

Dobrý den, chtěl bych se zeptat, jestli je možné hrát na PlayStation4 GTA 5 online, s kamarády, kteří hrají GTA 5 na PC. A také bych se chtěl zeptat jestli lze Playstation4 připojit k WiFi bezdrátově. Předem děkuji za odpověď a omlouvám se Vám za Váš čas.

Chci se zeptat co je lepší Xbox one nebo Playstation 4 ?

Dobrý den, Dotaz jestli PS4 CUH-1116B,má horní kryt na HDD v lesku děkuji. https://www.alza.cz/gaming/sony-playstation-4-1tb-ultimate-player-edition-d2789610.htm?catid=18856943

Chcel by som sa spítať či Play station ultimate player editon 1 TB je ten istí ako normalný play statation napríklad ked chcem hrat s iními hračmy oni musia mat ten isty play station ako ja alebo to nevadí napríklad GTA 5 online tam musia mat ten istí ako ja aby so mnou mohli hrať alebo vôbec na tom nezáleži a este že či je vimenitelny hard disk napríklad z 1000 gb pamäte sa dá dať napríklad na 2000

Dobrý den, vybrala jsem tento playstation: https://www.alza.cz/gaming/sony-playstation-4-1tb-ultimate-player-edition-d2789610.htm?o=13 a chtěla bych se prosím zeptat, zda je v češtině? Děkuji.

Diskusia a poradňa k Sony Playstation 4 - Ultimate Player 1TB Edition
Príslušenstvo pre Sony Playstation 4 - Ultimate Player 1TB Edition Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Sony Playstation 4 - 1TB Ultimate Player Edition. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Sony Playstation 4 - Ultimate Player 1TB Edition. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Sony Playstation 4 - Ultimate Player 1TB Edition. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Sony Playstation 4 - Ultimate Edition Player 1TB.
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií