Ako cashback získať?

  • Kúpte si kontaktný gril Braun MultiGrill v období od 1. 5. 2024 najneskôr do 30. 6. 2024.




    Všetky produkty s cashbackom
  • Do 14 dní od nákupu zaregistrujte nový kontaktný gril Braun MultiGrilll na webových stránkach spoločnosti Braun.
  • V prípade úspešnej registrácie vám bude na váš bankový účet do 30 dní vrátená hodnota CashBacku.
Model grilu Braun Výška cashbacku
Braun CG9047 40 €
Braun CG9160 30 €
Braun CG7044 20 €

Multifunkčné kontaktné grily Braun sú pomocníkom do každej kuchyne

Nové multifunkčné kontaktné grily Braun MultiGrill nájdu využitie v každej kuchyni a ušetria vám veľa času aj riadu pri varení. Zvládnu pripraviť raňajky, obedy, večere aj desiaty a dezerty. A to po celý rok. Kombinácia troch typov vysoko výkonných platničiek (hladkej, rebrovanej a na vafle) a troch nastaviteľných polôh grilovania (kontaktnej, otvorenej a funkcie rúry) a varenie vám poskytne dokonalú všestrannosť a urobí z kontaktného grilu vášho spoľahlivého parťáka na každodennú prípravu jedál.

Ďalšou výhodou je možnosť nastaviť si na každej platničke inú teplotu a grilovať tak rôzne pokrmy zároveň. Milovníci grilovaných steakov ocenia technológiu Sear na prudké zatiahnutie mäsa, vďaka ktorému mäso zostane vo vnútri dokonale šťavnaté. Zabudovaná teplotná sonda vám potom umožní grilovať s presnosťou na jeden stupeň a využiť budete môcť aj mobilnú aplikáciu Braun Cooking s receptami a návodmi, ako na grilovanie, takže vám nikdy nedôjde inšpirácia. V neposlednom rade oceníte aj intuitívne ovládanie, moderný dizajn a vysoko kvalitné spracovanie, ktoré je zárukou dlhej životnosti.

Gorenje UltraClean
Nastaviť si môžete odlišnú teplotu pre každú platničku.
Vysávač Electrolux
Vďaka teplotnej sonde budú vaše pokrmy dokonale prepečené.

Získajte cashback až 40 € za nákup multifunkčného grilu Braun

Objavte kúzlo multifunkčného grilu Braun. Pripraviť vám zvládne grilované pochúťky aj oveľa viac. Teraz si ho navyše môžete zaobstarať s výhodným cashbackom.




Kompletná ponuka