Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AlzaBoxy Q1 Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Výrobníky sódy

Zobraziť katalóg
Cena
-
Dostupnosť
Stav tovaru
Hodnotenia od zákazníkov
Materiál fľaše
Plast
(34)
Nerez
(1)
Prichytenie fľaše
Skrutkovanie
(12)
Zacvaknutie
(14)
Vloženie
(8)
Objem fľaše/fliaš
1 l
(32)
1,1 l
(2)
0,85 l
(1)
Regulácia perlivosti
Počtom stlačení
(32)
Tlačidlá s predvoľbou
(1)
Farba
Strieborná
(1)
Čierna
(17)
Červená
(2)
Biela
(14)
Sivá
(1)
Najnovšie objednávky

Výrobník sódy a sódovač vám umožnia si doma pohodlne vyrobiť nápoj presne podľa svojich predstáv. Sódovač šetrí váš čas, peniaze aj životné prostredie, pretože nemusíte kupovať nápoje v plastových fľašiach, ktoré následne tvoria vysoké množstvo odpadu. Ako vybrať ten najlepší výrobník sódy či sódovač? Poradíme vám.

Pokračovať

Výrobník sódy a sódovač – aký je medzi nimi rozdiel?

Sódovač je výrobník perlivej vody (nazýva sa aj sódovka), ktorý sa jednoducho obsluhuje, ľahko udržuje a je napojený na vodovodný rad. Perlivá voda, poprípade horúca či studená voda je tak stále pripravená na výčap. Výrobník sódy potom predstavuje klasický stroj na sódu a nevyžaduje napojenie na vodovodný rad, len bombičku. Sódovač pre domácnosť aj pre firmy a výrobník sódy ponúka ideálne riešenie pitného režimu a šetrí náklady.

Sódobar cena

Výrobník sódy aj sódovač vám umožní pripraviť lahodné perlivé nápoje.

Zháňate sódovač či výrobník sódy pre domácnosť či firmu?

Všeobecne platí, že domáci sódovač a výrobník sódy je menší a jednoduchší na používanie, zatiaľ čo výrobník sódy a sódovač pre firmy je obvykle väčší, robustnejší a vybavený pokročilejšími funkciami.

Domáci výrobník sódy alebo sódovač

Domáci výrobník sódy či sódovač zaberie na stole približne rovnakú plochu ako varná kanvica či kávovar. Výrobník sódy je vďaka nízkej hmotnosti ľahko prenosný, čo znamená, že si ho môžete ľahko previezť.

Výrobník sódy alebo sódovač pre firmy

Výrobník sódy profi či sódovač pre firmy je pomerne nákladné a rozmerné zariadenie, ktoré je navrhnuté pre extrémne zaťaženie. Rozhodne mu nevadí niekoľkohodinová prevádzka a je schopné vyrábať nápoj za nápojom. Je veľmi rýchle a naraz môže nasýtiť až niekoľko litrov vody.

i

Sódovač ako výrobník sódy s chladením

Sódovač je často tiež označovaný ako výrobník sódy s chladením, vzhľadom na to, že je schopný vodu ohriať, vychladiť, tiež naperliť a výsledkom jeho práce je sódovka alebo prefiltrovaná voda.

Zvoliť môžete vstavaný sódovač alebo samostatne stojaci model

Vstavaný sódovač je zariadenie, ktoré sa obvykle inštaluje do kuchynských alebo jedálenských priestorov, konkrétne potom je určený na zabudovanie do skrine alebo stola. Vstavaný sódobar obvykle obsahuje chladiacu jednotku, niektoré modely môžu byť vybavené aj vodným filtrom čistiacim vodu. Voľne stojaci výrobník sódy je naopak samostatné zariadenie a môže byť umiestnený kdekoľvek v dome alebo v iných priestoroch, kde je k dispozícii napojenie na vodovodný rad.

Výrobník sódy a sódovač – aké modely konkrétne ponúkame?

Na trhu existuje celý rad výrobcov, ktorí ponúkajú výrobník sódy a sódovač. Medzi tie najznámejšie patria:

  • Výrobník sódy Sodastream umožňuje jednoduchú prípravu perlivej vody. Navyše ponúka bohaté príslušenstvo a sirupy, s ktorými si pripravíte lahodné šumivé nápoje podľa svojho gusta.
  • Výrobník sódy Limo Bar je tiež dizajnový produkt na prípravu vašich obľúbených nápojov. V ponuke sú aj výborné sirupy na výrobu sódovky podľa vašich preferencií.
  • Výrobník sódy Tescoma je vynikajúci napríklad na prípravu čerstvej sódy, osviežujúcich ovocných a zeleninových nápojov, domácich limonád, šumivého sektu a pod.
  • Výrobník sódy Philips vám umožní pripraviť čerstvú perlivú vodu v troch jednoduchých krokoch.
  • Výrobník sódy Orion tiež poskytne možnosť domácej výroby perlivej vody alebo malinovky.
  • Sódovač Sinop je vhodný do kancelárií, výrobných priestorov a gastro prevádzok.

Výrobník sódy
Výrobník sódy

Sódobar
Sódobar

Z akého materiálu je výrobník sódy či sódovač vyrobený?

Existuje výrobník sódy či sódovač, ktorý môže byť vyrobený z plastu alebo nehrdzavejúcej ocele. Ak zvolíte plastový stroj na sódu, môžete si vybrať z mnohých farebných variantov, vrátane tradičných farieb ako čierna a biela, ale aj výrazných odtieňov ako červená, modrá alebo ružová. Modely z nehrdzavejúcej ocele výrobcov sódy a sódobarov vyzerajú luxusnejšie, sú odolnejšie ako plastové, často ponúkajú viac funkcií, a preto si za ne tiež priplatíte.

Ako sa výrobník sódy ovláda?

Výrobník sódy je koncipovaný tak, aby jeho ovládanie a obsluha boli čo najjednoduchšie. Modely strednej a vyššej triedy potom ponúkajú pohodlnejšie ovládanie aj obsluhu. Ako uchytiť fľašu a nastaviť intenzitu perlivosti sa dozviete nižšie.

Výrobník sódy – ako prebieha uchytenie fľaše?

Ak hovoríme o obsluhe, ide predovšetkým o nasadenie fľaše na výrobník sódy. Pri lacnejších prístrojoch je nutné vložiť fľašu pod výrobník a pevne ju zaskrutkovať. Pri drahších modeloch sa fľaše jednoducho zasúvajú a zacvakávajú.

Výrobník sódy umožňuje reguláciu perlivosti

Regulácia perlivosti sa ovláda pomocou tlačidiel. Pri lacnejších modeloch je nutné tlačidlo podržať po celý čas sýtenia. Pre dosiahnutie požadovanej intenzity perlivosti je potrebné tlačidlo stlačiť niekoľkokrát po sebe. Pri modeloch vyššej triedy stačí len vybrať požadovanú intenzitu sýtenia, stlačiť tlačidlo a počkať, kým bude nápoj pripravený. Nastavenie intenzity sýtenia ponúka takmer každý sódovač, s výnimkou retro sifónových fliaš.

Pred nákupom zariadenia je vhodné si vopred premyslieť, ktorý spôsob vám bude vyhovovať. Aj keď ide o drobnosti, ako skrutkovanie fľaše a držanie tlačidla, pri častom používaní môžu byť nevýhodné a obťažujúce.

Ďalšie funkcie, ktoré vám výrobník sódy ponúkne

Pýtate sa, aké ďalšie funkcie vám môže výrobník sódy ponúknuť? Tu sú dve najčastejšie:

  • Pretlakový ventil je bezpečnostná poistka strážiaca tlak oxidu uhličitého v bombičke. Akonáhle tlak stúpne natoľko, že by mohlo dôjsť k poškodeniu tlakovej nádoby, upustí ventil prebytočný plyn do okolia.
  • Ďalšie prídavné funkcie ponúka čoraz viac sódovačov. Ide napríklad o funkcie umožňujúce miešanie vlastného drinku priamo vo fľaši. Možno si tam namiešať napríklad vínny strek alebo sódu s čerstvou ovocnou šťavou.

Príslušenstvo pre výrobník sódy – fľaše, sirupy, bombičky a ďalšie

Príslušenstvo pre výrobník sódy zahŕňa napríklad čistiace tablety pre fľaše a mnoho ďalšieho. Pri výbere zohľadnite ponuku príslušenstva pre konkrétny sódovač. Časom môžete potrebovať aj nové fľaše či uzávery. Pokiaľ preferujete sladké malinovky, preštudujte si aj ponuku sirupov.

Fľaše pre výrobník sódy Sodastream

Fľaše pre výrobník sódy v modernom dizajne.

Fľaše pre výrobník sódy

Fľaše pre výrobník sódy sú neoddeliteľnou súčasťou sódovača. V nich sa totiž sódovka vyrába. Minimálne jedna fľaša je súčasťou základnej výbavy každého prístroja. Pred nákupom výrobníka sódy si zistite, či je možné dokúpiť ďalšie fľaše. Ich objem sa spravidla pohybuje od 0,5 do 1 litra. Materiál, z ktorého sú fľaše vyrobené, tvoria spravidla plast a sklo. Aké sú ich prednosti?

  • Sklenené fľaše sú plne recyklovateľné a pôsobia luxusnejším dojmom v porovnaní s plastom. Na druhej strane sú krehkejšie a v prípade pádu sa môžu rozbiť. Ich nevýhodou je aj vyššia hmotnosť.
  • Plastové fľaše majú rôzny dizajn, sú ľahké a odolné voči mechanickému poškodeniu. Plast ale nasáva pachy aj farbivá, preto sa u niektorých fliaš uvádza dátum spotreby, po ktorom dôjde k degradácii materiálu.

Sirupy

Sirupy sa k výrobníkom sódy dokupujú zvlášť a vyberať môžete z mnohých ovocných, kolových aj bylinných príchutí. Okrem čistej perlivej vody si tak môžete vyrobiť pomocou príchutí aj ochutenú malinovku.

Bombičky pre výrobník sódy

Bombičky pre výrobník sódy sú tlakové nádoby s oxidom uhličitým, ktorý sa cez sódovač vháňa do fľaše s vodou, a tak vznikajú bublinky. Jedna náplň bombičky na domáce použitie vám postačí na nasýtenie 60 až 90 litrov vody. Bombičky pre výrobník sódy nie je potrebné kupovať stále nové. Stačí ich doniesť na ktorúkoľvek pobočku Alza, kde vám za poplatok prázdnu bombičku vymenia. Jej výmenu potom zvládne každý.

Ako na výmenu bombičky si preštudujte v našom článku.

Výrobník sifónu

Náhradná bombička a sirupy pre výrobník sódy.

Ako udržať sódovač a fľaše v čistote?

Sódovač žiadnu veľkú údržbu nevyžaduje, stačí ho raz za čas utrieť vlhkou handričkou. Väčšiu starostlivosť rozhodne venujte fľašiam. Väčšinu z nich nie je možné umývať v umývačke riadu, preto na ich vymytie použite umývací prostriedok a kefu určenú na ich čistenie. Je možné tiež použiť špeciálne dezinfekčné tablety.

i

Zháňate čo najlacnejší sódovač či výrobník sódy?

Snažíte sa zohnať lacný výrobník sódy? Bazár mnohokrát ukrýva kúsky za zlomok pôvodnej ceny. Zakúpiť môžete ale tiež výrobník sódy či sódobar vo výpredaji. A ak ešte váhate, pozrite sa, čo hovoria na výrobníky sódy recenzie.

Skryť popis
Pomohla vám táto informácia?
Tento formulár slúži len na hodnotenie informácií v popise vyššie.
Ak máte otázku k produktom, službám, doprave, či inú požiadavku, využite zákaznícku podporu.
Čo by sme v ňom mali zlepšiť? Chýba vám tu niečo? Je niečo uvedené zle? Podeľte sa.

Najpredávanejšie

1.
SodaStream Terra Black Na sklade > 5 ks
SodaStream – mechanický, perlivosť regulovaná počtom stlačení, uchytenie bombičky technológiou CQC, kapacita bombičky 80 l, materiál výrobníka plast, uchytenie fľaše zacvaknutím, bombička s CO2 a plastová fľaša objemu 1 l súčasťou balenia, hmotnosť 2,5 kg, čierna farba
-4 %
93,90 €
89,90 €

2.
SodaStream – mechanický, perlivosť regulovaná počtom stlačení, uchytenie bombičky technológiou CQC, kapacita bombičky 80 l, materiál výrobníka plast a nehrdzavejúca oceľ, uchytenie fľaše zacvaknutím, bombička s CO2, príchuť a plastová fľaša objemu 1 l súčasťou balenia, rozmery 43,1 × 16,9 × 24,5 cm (V׊×H), hmotnosť 3,3 kg, čierna farba
116,90 €

3.
SodaStream – mechanický, perlivosť regulovaná počtom stlačení, uchytenie bombičky technológiou CQC, kapacita bombičky 80 l, materiál výrobníka plast a nehrdzavejúca oceľ, uchytenie fľaše zacvaknutím, bombička s CO2, príchuť a plastová fľaša objemu 1 l súčasťou balenia, hmotnosť 2,5 kg, čierna farba
91,90 €

Ďalšie najpredávanejšie
35 položiek
Ľudová voľba Lacné, ale dobre hodnotené
SodaStream Gaia White - Výrobník sódy Varianty
4,4 29×
SodaStream Gaia White
Výrobník sódy – mechanický, perlivosť regulovaná počtom stlačení, uchytenie bombičky zacvaknutím, kapacita bombičky 80 l, materiál výrobníka plast, uchytenie fľaše skrutkovaním, bombička s CO2 a plastová fľaša objemu 1 l súčasťou balenia, rozmery 42,8 × 13,6 × 22 cm (V׊×H), biela farba
79,90 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: SODVS557
Zlatá stredná cesta Dobrý pomer cena/výkon
SodaStream Terra Black - SodaStream Varianty
4,6 26×
SodaStream Terra Black
SodaStream – mechanický, perlivosť regulovaná počtom stlačení, uchytenie bombičky technológiou CQC, kapacita bombičky 80 l, materiál výrobníka plast, uchytenie fľaše zacvaknutím, bombička s CO2 a plastová fľaša objemu 1 l súčasťou balenia, hmotnosť 2,5 kg, čierna farba
Zľavnené -4 %
89,90 € 93,90 €
Na sklade > 5 ks
Objednávací kód: SSsus1
Zlatá stredná cesta Dobrý pomer cena/výkon
SodaStream TERRA Black Tonik Megapack - SodaStream Varianty
4,4
SodaStream TERRA Black Tonik Megapack
SodaStream – mechanický, perlivosť regulovaná počtom stlačení, uchytenie bombičky technológiou CQC, kapacita bombičky 80 l, materiál výrobníka plast a nehrdzavejúca oceľ, uchytenie fľaše zacvaknutím, bombička s CO2, príchuť a plastová fľaša objemu 1 l súčasťou balenia, hmotnosť 2,5 kg, čierna farba
91,90 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: SODsod06
Pre náročných Kvalita bez kompromisov
5,0 15×
SodaStream ART Black Tonik Megapack
SodaStream – mechanický, perlivosť regulovaná počtom stlačení, uchytenie bombičky technológiou CQC, kapacita bombičky 80 l, materiál výrobníka plast a nehrdzavejúca oceľ, uchytenie fľaše zacvaknutím, bombička s CO2, príchuť a plastová fľaša objemu 1 l súčasťou balenia, rozmery 43,1 × 16,9 × 24,5 cm (V׊×H), hmotnosť 3,3 kg, čierna farba
116,90 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: SODsod20
4,8 20×
SodaStream Terra Black Ice Tea Megapack
SodaStream – mechanický, perlivosť regulovaná počtom stlačení, uchytenie bombičky technológiou CQC, kapacita bombičky 80 l, materiál výrobníka plast, uchytenie fľaše zacvaknutím, bombička s CO2, príchuť a plastová fľaša objemu 1 l súčasťou balenia, hmotnosť 2,5 kg, čierna farba
89,90 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: SODVS353
4,9 29×
SodaStream Art Black
SodaStream – mechanický, perlivosť regulovaná počtom stlačení, uchytenie bombičky technológiou CQC, kapacita bombičky 80 l, materiál výrobníka plast, uchytenie fľaše vložením, bombička s CO2 a plastová fľaša objemu 1 l súčasťou balenia, rozmery 43,1 × 16,9 × 24,5 cm (V׊×H), hmotnosť 3,3 kg, čierna farba
139,90 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: SODVS439
SodaStream Gaia Black - Výrobník sódy Varianty
4,4 29×
SodaStream Gaia Black
Výrobník sódy – mechanický, perlivosť regulovaná počtom stlačení, uchytenie bombičky zacvaknutím, kapacita bombičky 80 l, materiál výrobníka plast, uchytenie fľaše skrutkovaním, bombička s CO2 a plastová fľaša objemu 1 l súčasťou balenia, rozmery 42,8 × 13,6 × 22 cm (V׊×H), čierna farba
79,90 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: SODVS366
5,0
SodaStream E-Terra Black
SodaStream – elektrický, perlivosť regulovaná tlačidlá s predvoľbou, uchytenie bombičky technológiou CQC, kapacita bombičky 80 l, materiál výrobníka plast, uchytenie fľaše zacvaknutím, bombička s CO2 a plastová fľaša objemu 1 l súčasťou balenia, rozmery 41,7 × 20 × 20 cm (V׊×H), hmotnosť 3,21 kg, čierna farba
133,90 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: SODvs86
4,8 12×
SodaStream Duo Black
SodaStream – mechanický, perlivosť regulovaná počtom stlačení, uchytenie bombičky technológiou CQC, kapacita bombičky 80 l, materiál výrobníka plast, uchytenie fľaše vložením, bombička s CO2 a plastová fľaša objemu 1 l súčasťou balenia, rozmery 44 × 15,8 × 31 cm (V׊×H), čierna farba
139 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: SODVS352
3,2
ORION Výrobník sody AQUADREAM WHITE
Výrobník sódy – mechanický, perlivosť regulovaná počtom stlačení, uchytenie bombičky skrutkovaním, kapacita bombičky 80 l, pretlakový ventil súčasťou, materiál výrobníka plast a nehrdzavejúca oceľ, uchytenie fľaše skrutkovaním, plastová fľaša objemu 1,1 l súčasťou balenia, rozmery 42 × 19 × 24,5 cm (V׊×H), hmotnosť 1,445 kg, biela farba
53,90 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: ORIVY781
5,0
Výrobník sýtených nápojov DRINKMATE AQUADREAM WHITE
Výrobník sódy – mechanický, perlivosť regulovaná počtom stlačení, uchytenie bombičky zacvaknutím, kapacita bombičky 80 l, pretlakový ventil súčasťou, materiál výrobníka plast, uchytenie fľaše zacvaknutím, plastová fľaša objemu 1,1 l súčasťou balenia, rozmery 41 × 13 × 20 cm (V׊×H), hmotnosť 1,18 kg, biela farba
61,90 €
Na sklade 4 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: ORIVY139
SodaStream Terra White - SodaStream Varianty
4,6 26×
SodaStream Terra White
SodaStream – mechanický, perlivosť regulovaná počtom stlačení, uchytenie bombičky technológiou CQC, kapacita bombičky 80 l, materiál výrobníka plast, uchytenie fľaše zacvaknutím, bombička s CO2 a plastová fľaša objemu 1 l súčasťou balenia, hmotnosť 2,5 kg, biela farba
81,90 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: SSsus2
5,0
TESCOMA - Výrobník sýtených nápojov myDRINK
Výrobník sódy – mechanický, uchytenie bombičky zacvaknutím, kapacita bombičky 85 l, odšťavovač a pretlakový ventil súčasťou, materiál výrobníka plast, bombička s CO2 a plastová fľaša objemu 0,85 l súčasťou balenia, rozmery 42 × 11,5 cm (V׊), biela farba
123,90 €
Na sklade 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: TESDP001
SodaStream Terra Red - SodaStream Varianty
4,6 26×
SodaStream Terra Red
SodaStream – mechanický, perlivosť regulovaná počtom stlačení, uchytenie bombičky technológiou CQC, kapacita bombičky 80 l, materiál výrobníka plast, uchytenie fľaše zacvaknutím, bombička s CO2 a plastová fľaša objemu 1 l súčasťou balenia, hmotnosť 2,5 kg, červená farba
84,90 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: SODVS255
SodaStream TERRA White Tonik Megapack - SodaStream Varianty
4,4
SodaStream TERRA White Tonik Megapack
SodaStream – mechanický, perlivosť regulovaná počtom stlačení, uchytenie bombičky technológiou CQC, kapacita bombičky 80 l, materiál výrobníka plast a nehrdzavejúca oceľ, uchytenie fľaše zacvaknutím, bombička s CO2, príchuť a plastová fľaša objemu 1 l súčasťou balenia, hmotnosť 2,5 kg, biela farba
89,90 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: SODsod13
4,0
Philips výrobník sódy (s CO2 bomb.) biely
Výrobník sódy – mechanický, perlivosť regulovaná počtom stlačení, uchytenie bombičky skrutkovaním, kapacita bombičky 60 l, pretlakový ventil súčasťou, materiál výrobníka plast a nehrdzavejúca oceľ, uchytenie fľaše skrutkovaním, bombička s CO2 a plastová fľaša objemu 1 l súčasťou balenia, rozmery 42,35 × 12,45 × 23,95 cm (V׊×H), hmotnosť 1,4 kg, biela farba
79,90 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: PHIVS445
3,6
Philips výrobník sódy Viva Preminum (s CO2 bomb.), nerez
Výrobník sódy – mechanický, perlivosť regulovaná počtom stlačení, uchytenie bombičky skrutkovaním, kapacita bombičky 60 l, pretlakový ventil súčasťou, materiál výrobníka plast a nehrdzavejúca oceľ, uchytenie fľaše skrutkovaním, bombička s CO2 a antikorová fľaša objemu 1 l súčasťou balenia, rozmery 42,35 × 12,45 × 23,95 cm (V׊×H), strieborná farba
89,90 €
Na sklade 1 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: AGDsod01
4,0
Philips výrobník sódy Lite ADD 4901GR, s CO2 bombičkou, biely
Výrobník sódy – mechanický, perlivosť regulovaná počtom stlačení, uchytenie bombičky skrutkovaním, kapacita bombičky 60 l, materiál výrobníka plast, uchytenie fľaše skrutkovaním, bombička s CO2 a plastová fľaša objemu 1 l súčasťou balenia, rozmery 42,35 × 12,45 × 23,95 cm (V׊×H), hmotnosť 1,4 kg, biela farba
65,90 €
Na sklade 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: AD2sod01
Philips Lite ADD4901GR, s CO2 bombičkou, sivý
Výrobník sódy – mechanický, perlivosť regulovaná počtom stlačení, uchytenie bombičky skrutkovaním, kapacita bombičky 60 l, materiál výrobníka plast, uchytenie fľaše skrutkovaním, bombička s CO2 a plastová fľaša objemu 1 l súčasťou balenia, rozmery 42,35 × 12,45 × 23,95 cm (V׊×H), hmotnosť 1,4 kg, sivá farba
65,90 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: PHIVS157
4,4 29×
SodaStream Gaia White
Výrobník sódy – mechanický, perlivosť regulovaná počtom stlačení, uchytenie bombičky zacvaknutím, kapacita bombičky 80 l, materiál výrobníka plast, uchytenie fľaše skrutkovaním, bombička s CO2 a plastová fľaša objemu 1 l súčasťou balenia, rozmery 42,8 × 13,6 × 22 cm (V׊×H), biela farba
75,90 €
Rozbalené
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: SODVS557
SodaStream Gaia Black + 3× fľaša + MIRINDA, PEPSI, 7UP
Sada – výrobník sódy SodaStream mechanický, perlivosť regulovaná počtom stlačení, kapacita bombičky 80l, materiál výrobníka plast, uchytenie fľaše skrutkovaním, bombička s CO2 a plastová fľaša s objemom 1l súčasťou balenia, rozmery 42,8 × 13,6 × 22 cm (V × Š × H), čierna farba + 3× fľaša Pepsi Love + 1× príchuť Pepsi, 1× príchuť 7UP, 1× príchuť Mirinda
98,90 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: SODVS557BU
SodaStream Gaia White + Fľaša TriPack + MALINA, JAHODA, ZAHRADNÉ OVOCIE
Sada – výrobník sódy SodaStream Gaia White mechanický, perlivosť regulovaná počtom stlačení, kapacita bombičky 80l, materiál výrobníka plast, uchytenie fľaše skrutkovaním, bombička s CO2 a plastová fľaša s objemom 1l súčasťou balenia, rozmery 42,8 × 13,6 × 22 cm (V × Š × H) + 3× fľaša Tripack s objemom 1l + 1× príchuť Malina, 1× príchuť Jahoda a 1× príchuť Záhradné ovocie
89,90 €
Na sklade > 5 ks
Objednávací kód: SODVS557BUND
SodaStream Gaia White + 3× fľaša + MIRINDA,PEPSI,7UP
Sada – výrobník sódy SodaStream mechanický, perlivosť regulovaná počtom stlačení, kapacita bombičky 80l, materiál výrobníka plast, uchytenie fľaše skrutkovaním, bombička s CO2 a plastová fľaša s objemom 1l súčasťou balenia, rozmery 42,8 × 13,6 × 22 cm (V × Š × H), biela farba + 3× fľaša Pepsi Love + 1× príchuť Pepsi, 1× príchuť 7UP, 1× príchuť Mirinda
97,90 €
Na sklade > 5 ks
Objednávací kód: SODVS557BUN
SodaStream Duo Black + PEPSI, PEPSI MAX
Sada – výrobník sódy SodaStream mechanický, perlivosť regulovaná počtom stlačení, kapacita bombičky 80l, materiál výrobníka plast, uchytenie fľaše vložením, bombička s CO2 a plastová fľaša s objemom 1l súčasťou balenia, rozmery 44 × 15,8 × 31 cm (V × Š × H), čierna farba + 1× sirup príchuť Pepsi a 1× príchuť Pepsi MAX
127,90 €
Na sklade > 5 ks
Objednávací kód: SODVS352BUN

Výrobníky sódy

vodaAko filtrovať pitnú vodu Filtrovaná voda je nielen lahodná a zdraviu prospešná, ale aj šetrná k prírode aj naši peňaženke. Aké výhody získate, ak si zaobstaráte filtračnú kanvicu na vodu, čo všetko zvládne odstrániť z vody a aké možnosti filtrácie vody sa ponúkajú? Prečítajte si náš článok a...
Máte nový výrobník sódy a dochádza vám v bombičke náplň? Čo teraz s tým, kúpiť novú alebo vymeniť? Vymeniť! Nie je to nič zložité. Stačí si zakúpiť bombičku na výmenu a zastaviť sa na predajni Alza. V našom článku nájdete presný postup na výmenu bombičiek hneď pri 3...
V horúcich letných mesiacoch hľadáme každú príležitosť, ako sa ochladiť. Veľmi účinným – a často tiež chutným – spôsobom, je ľad v nápoji alebo zmrzlina. Veľmi jednoducho si oboje v dostatočnej miere môžete vyrobiť doma. Stačí mať tie správne zariadenia...
pivoAko vybrať domáce výčapné zariadenie Pokiaľ človek usporadúva letnú párty u seba na záhradke alebo si chce dopriať chuť čapovaného piva z pohodlia vlastného domova, je pre neho ideálnou voľbou domáce výčapné zariadenie. Na čo všetko si ale pri jeho výbere musíte dať pozor a na čo sa sústrediť?
V horúcich letných dňoch príde na chuť akýkoľvek chladený nápoj, ktorého teplotu udržia cinkajúce kocky ľadu. Aby sme ich mali stále dostatok a mohli si tak dopriať alkoholické aj nealkoholické osviežujúce nápoje, oplatí sa mať doma funkčný výrobník ľadu. Ako sa...
Domáce varenie piva je nový trendy koníček, ktorý si získal veľa zapálených priaznivcov aj u nás. Uvariť si dobré pivo vyžaduje určité znalosti a tiež veľa času. Ak nemáte ani jedno, prečítajte si náš článok. V ňom sa totiž dozviete nielen, ako uvariť pivo tradične....
Viac článkov Všetky články

Výrobníky sódy

Všetci poznáme sifóny na vodu, ktoré sme kedysi používali na výrobu perlivých nápojov. Ak už starý sifón nemáte, jednoducho si kúpte nový a moderný výrobník sódy. Výroba sódy je hračka a výsledok vás ohromí. Pripravte si v pohodlí domova svieži perlivý nápoj a zoberte si ho so sebou do práce, školy alebo prírody.

Skvelá sóda aj limonáda každý deň

Výrobníky sódy umožňujú nastaviť intenzitu nasýtenia CO2 na prípravu vody jemne perlivej, perlivej aj silne perlivej. Využite aj sirupy na limonádu, ktoré vám sýtenú vodu obohatia výbornou chuťou. Výrobníky limonády skvele pohostia každú návštevu najmä v horúcich letných dňoch. Stačí do fľaše naliať obyčajnú vodu z vodovodu a pridať vašu obľúbenú príchuť limonády. Podľa výrobcu si vyberte sirup SodaStream alebo sirup LIMO BAR.

Jednoduché ovládanie výrobníkov sódy

Medzi používateľmi sú obľúbené výrobníky sódy SodaStream alebo LIMO BAR, ktoré sa vyznačujú jednoduchou obsluhou a moderným dizajnom. Svoj perlivý nápoj si pripravíte stlačením jediného tlačidla, výrobu sódy teda zvládnu aj deti. Výrobníky sódy navyše potešia energeticky šetrnou prevádzkou, na svoje fungovanie totiž nepotrebujú elektrickú energiu. Súčasťou doplnkov sú aj náhradné bombičky s CO2.

Pomohla vám táto informácia?
Tento formulár slúži len na hodnotenie informácií v popise vyššie.
Ak máte otázku k produktom, službám, doprave, či inú požiadavku, využite zákaznícku podporu.
Čo by sme v ňom mali zlepšiť? Chýba vám tu niečo? Je niečo uvedené zle? Podeľte sa.
Pozrite sa na produkty zoradené podľa ceny od najlacnejšieho v kategórii lacné výrobníky sódy Produkty zoradené od najdrahšieho po najlacnejší hľadajte v kategórii najdrahšie výrobníky sódy Tovar zoradený podľa predajnosti od najviac po najmenej predávaný nájdete v kategórii najpredávanejšie, najlepšie výrobníky sódy Produkty zoradené podľa hodnotenia používateľov od najlepšieho nájdete v kategórii výrobníky sódy recenzie
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií