Zobraziť katalóg
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/lgthumb/recenze-Tefal-FW605810-Easy-Fry-nahled.jpg

Multifunkčná rúra a teplovzdušná fritéza Tefal FW605810 Easy Fry

V domácej recenzii sme vyskúšali teplovzdušnú fritézu Tefal FW605810 Easy Fry. Tento praktický kuchynský pomocník kombinuje hneď dva spotrebiče v jednom – okrem teplovzdušného fritovania vám poslúži aj ako kompaktná multifunkčná rúra. Ako sa v ňom varí a ako sa osvedčil v praxi? Prečítajte si viac. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/braun-gril.jpg

Kontaktné grily Braun MultiGrill na dokonalú prípravu mäsa i ďalších pokrmov

Nový rad multifunkčných kontaktných grilov Braun prináša všestranné možnosti využitia vďaka trom flexibilným polohám na grilovanie, dvom nezávislým termostatom aj vymeniteľným platničkám. Ľahko s nimi pripravíte šťavnaté grilované steaky, na chrumkavo prepečenú zeleninu aj lahodné lievance alebo vafle pre malých maškrtníkov. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/iRobot-Roomba-Combo-i5-recenze-nahled.jpg

Robotický vysávač iRobot Roomba Combo i5 Woven Neutral (RECENZIA)

V domácej recenzii sme vyskúšali robotický vysávač iRobot Roomba Combo i5 Woven Neutral. Ten vyniká nielen príjemným a moderným dizajnom, ale aj pokročilými funkciami na dôkladné upratovanie. Ako obstál počas mesačnej prevádzky v domácnosti? Prečítajte si viac. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/aplikace-my-tefal.jpeg

Mobilná aplikácia My Tefal pre Android a iOS nadchne všetkých gurmánov a milovníkov varenia

Inovatívna aplikácia My Tefal predstavuje praktický nástroj, ktorý vám výrazne uľahčí proces plánovania a prípravy pokrmov. Nadchne milovníkov dobrého jedla, kuchárskych začiatočníkov i zaneprázdnené gazdinky. Stiahnutie aj používanie aplikácie My Tefal je zadarmo. Prečítajte si, čo všetko dokáže. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/Recepty_s_Gratusem_Storio_Retro.jpg

ETA pečie s vami – vykúzlite neodolateľné dobroty ako súťažiaci populárneho programu

Nechajte zažiariť svoj kuchársky um s kuchynským robotom ETA Gratus Storio Retro rovnako ako súťažiaci v programe Pečie celá krajina. Vyskúšajte osvedčené recepty na lahodné zákusky, múčniky aj slané pečivo, ktoré sa dajú ľahko pripraviť práve s pomocou robota ETA Gratus. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/whirlpool-peceni.jpg

Pri príprave sviatočného menu oceníte rúry a umývačky Whirlpool

Najkrajšie sviatky v roku si žiadajú dôkladnú prípravu a premyslené menu, s ktorým prekvapíte svojich blízkych. Pokiaľ vám však spoločnosť v kuchyni bude robiť multifunkčná vstavaná rúra Whirlpool z radu New Actual alebo umývačka Whirlpool MaxiSpace, môžete si byť istí, že všetko dopadne na výbornú. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/Philips_5.jpg

Teplovzdušná fritéza Philips AirFryer XXL teraz so zárukou vrátenia peňazí

Pokiaľ ste milovníci vyprážaných a grilovaných jedál, avšak fritovanie v klasickej fritéze vám z mnohých dôvodov nevyhovuje, máme pre vás riešenie. Je ním teplovzdušná fritéza Philips AirFryer XXL, s ktorou pripravíte vyprážané, pečené aj grilované pokrmy lahodných chutí, navyše s použitím minimálneho množstva tuku, bez zápachu z presmaženého oleja aj bez následného zložitého čistenia fritézy. Presvedčte sa sami, ako pohodlná a rýchla je príprava jedla v teplovzdušnej fritéze Philips AirFryer XXL a využite špeciálnu testovaciu akciu, počas ktorej máte nárok zakúpený výrobok v priebehu 45 dní vrátiť a dostať späť svoje peniaze.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/ariston-ohrivac-vody.jpg

Bojlery LYDOS HYBRID zaistia úsporný ohrev teplej vody

Bojlery s tepelným čerpadlom Lydos Hybrid predstavujú vítaný spôsob, ako výrazne ušetriť pri ohreve teplej vody. K ich ďalším benefitom patrí jednoduchá inštalácia, moderný dizajn a pokročilý spôsob ovládania. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/stntus-vakuovacka-nahled.jpg

Spoznajte výhody vákuovania s kompletnou súpravou na skladovanie potravín STATUS HV100

Uľahčite si cestu za zdravým životným štýlom, minimalizujte potravinový odpad a ušetrite peniaze vďaka vákuovaniu potravín. Predstavujeme kompletnú súpravu na krátkodobé aj dlhodobé skladovanie potravín STATUS HV100. Výhodný set obsahuje vákuovačku, vákuové dózy na potraviny, univerzálne vákuové veko, vákuové vrecká a fólie a ďalšie príslušenstvo. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/DYSON_banner_Supersonic-HD07_2_1920x637-CZ-bez CT.jpg

Fén Dyson Supersonic HD07 strieborná/medená si teraz zaobstaráte s okrúhlou kefou zadarmo

Revolučný fén na vlasy Dyson Supersonic HD07 je synonymom kvalitnej a šetrnej starostlivosti o vlasy. Teraz si ho môžete zaobstarať aj s praktickým darčekom zadarmo v podobe okrúhlej kefy Dyson. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/dyson-v11-uvod_1.jpg

Zaobstarajte si vysávač Dyson V11 a získajte adaptér na vysávanie pod nábytkom zadarmo

Upratujte rýchlo a efektívne pomocou tyčového vysávača značky Dyson. Ak vaša voľba padne na model Dyson V11, získate navyše darček v podobe praktického adaptéra na vysávanie pod nábytkom úplne zadarmo. Prečítať viac »

Fén Dyson Supersonic Origin HD07 čierna / sivá teraz zaobstaráte s puzdrom zadarmo

Revolučný fén na vlasy Dyson Supersonic Origin HD07 je synonymom kvalitnej a šetrnej starostlivosti o vlasy. Teraz si ho môžete zaobstarať aj s praktickým darčekom zadarmo. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/irobot-combo-j9.jpg

Robotický vysávač iRobot Roomba Combo j9+ (RECENZIA)

Mať doma šikovného pomocníka v podobe robotického vysávača som si priala už dlhší čas, takže keď prišla ponuka na testovanie robotického vysávača iRobot Roomba Combo j9+, nadšene som súhlasila. Ide o najvyšší model vo svojej kategórii, ktorý sa pýši inovatívnymi technológiami a pokrokovými funkciami, špičkovým výkonom pri vysávaní aj vytieraní a možnosťou personalizovaného upratovania. Aké hodnotenie dostal robotický vysávač iRobot Roomba Combo j9+ po 14-dňovej zaťažkávacej skúške v domácnosti s dvomi deťmi? Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/rowenta-recenze_1.jpg

Žehlička na vlasy Rowenta SF7660F0 Premium Care Liss & Curl (RECENZIA)

V domácej recenzii sme otestovali žehličku na vlasy Rowenta SF7660F0 Premium Care Liss & Curl, ktorá ponúka nielen šetrné vyhladenie účesu, ale aj tvorbu hravých prirodzených vĺn. Ako sa nám s ňou pracovalo a aké boli výsledky nášho stylingu? Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/rowenta-x-karl-lagerfeld.jpg

Kulma na vlasy Rowenta x KARL LAGERFELD CF471LF0 Waves Addict (RECENZIA)

Ako dopadla v recenzii stláčacia kulma Rowenta x KARL LAGERFELD CF471LF0 Waves Addict, s ktorou vytvoríte až 4 rôzne štýly vĺn? Otestovali sme túto dizajnovú novinku a nestačili sme sa diviť! Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/vital-air-susicka.jpg

Sušička ovocia ETA Vital Air II je víťazom nemeckého testu

Multifunkčná sušička ETA Vital Air 2 nadchne všetkých milovníkov sušených dobrôt. Profesionálna sušička ponúka naozaj štedrý sušiaci priestor, veľmi ľahko sa ovláda a využijete ju nielen na sušenie, ale aj na výrobu jogurtov, kysnutie cesta alebo zapekanie pečiva. Prečítajte si, v čom vyniká v porovnaní s konkurenciou. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/niceboy-ion-hurricane-h7-recenze.jpg

Tyčový vysávač Niceboy ION Hurricane H7 (RECENZIA)

V domácej recenzii sme pre vás vyskúšali tyčový vysávač Niceboy ION Hurricane H7. Ten je vhodný na všetky druhy podláh a disponuje nadštandardným množstvom príslušenstva na komplexné upratovanie domácnosti. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/braun-holeni-zastrihovace.jpg

Braun: Rozdiel medzi holiacim strojčekom a zastrihávačom

Nie ste si istí, aký je rozdiel medzi zastrihávačom fúzov a vlasov? Chcete si vybrať strojček, ktorý zvládne všetky úpravy celého tela a neviete, ako na to? Pripravili sme si pre vás detailného sprievodcu zastrihávačov a holiacich strojčekov Braun. Prečítajte si, v čom spočívajú hlavné rozdiely a ako postupovať, aby ste si vybrali prístroj, ktorý bude presne zodpovedať vašim potrebám. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/philips-sonicare-nahled_1.jpg

Elektrické zubné kefky a ústne sprchy Philips Sonicare s výhodným cashbackom až 40 €

Doprajte svojim zubom jedinečnú starostlivosť a urobte maximum pre ich zdravie s elektrickými kefkami a ústnymi sprchami Philips Sonicare. Teraz máte navyše možnosť nakúpiť vybrané modely v akcii a získať k nim výhodný cashback v hodnote až 40 €. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/IRORV907_7-nahled.jpg

Robotický vysávač iRobot Roomba Combo j7+ Combo (RECENZIA)

V domácej recenzii sme otestovali iRobot Roomba Combo j7+, ktorý je vybavený pokročilou navigáciou, funkciou mopovania a ponúka možnosť personalizovaného upratovania. Je jasné, že sa v našej domácnosti s dvoma deťmi a psom nenudil. Ako zvládol upratovať konštantný neporiadok v členitej domácnosti plnej nástrah? Prečítať viac »
1234...
P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií