Catalogue
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/lgthumb/owlet-chytra-ponozka.jpg

Inteligentná ponožka Owlet pre pokojný spánok rodičov aj detí

Ponožka Owlet je špeciálne zariadenie slúžiace na monitorovanie dychu a srdcovej činnosti novorodencov a malých detí. Je vybavená senzormi, ktoré sledujú vitálne funkcie dieťaťa počas spánku alebo odpočinku. Zoznámte sa bližšie s touto novinkou a prečítajte si recenziu mamičky malého Mateja, ktorému toto zariadenie doslova zachránilo život. Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/TrueLife_banner_premium_guarantee.jpg

Získajte ešte väčšiu istotu a spoľahlivosť s novými výhodami TrueLife

Nové audio a video opatrovateľky TrueLife patria medzi moderných pomocníkov všetkých rodičov, ktorí chcú mať svoje dieťatko spoľahlivo pod kontrolou v každej situácii. Vďaka programu Premium Guarantee s nimi teraz okrem inovatívnych funkcií a dokonalého zvukového a obrazového prenosu získate aj ďalšie výhody, ako napríklad nárok na náhradnú pestúnku, predĺženú záruku a ďalšie zľavy. Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/truelife-baby-clanek.jpg

S novými pestúnkami od TrueLife bude vaše dieťatko stále pod kontrolou

Pre všetkých novopečených rodičov predstavuje značka TrueLife mnoho užitočných pomocníkov pre menej starostí a viac pohody. Okrem odsávačiek mlieka alebo ohrievačiek dojčenskej stravy sú to predovšetkým nové detské pestúnky TrueLife s radom inovatívnych technológií, ktoré sa postarajú o váš pokoj aj istotu, že je všetko pod kontrolou. Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/truelife-hlavni.jpg

Pohodové rodičovstvo so značkou TrueLife

Pre každú novopečenú mamičku aj otecka je tu značka TrueLife s množstvom užitočných pomocníkov, vďaka ktorým si uľahčíte veľa práce a starostí. Detské pestúnky, odsávačky mlieka aj ohrievačky dojčenskej stravy TrueLife sa postarajú o váš pokoj, ako aj o pohodu vášho dieťatka, takže vám zostane viac času na spoločné zážitky a objavovanie všetkého nového. Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/truelife-baby.jpg

Produkty TrueLife uľahčia začiatky každej novopečenej mamičke (RECENZIA)

V praxi sme vyskúšali detskú pestúnku, elektrickú odsávačku aj ohrievač fliaš TrueLife a radi sa s vami podelíme o naše skúsenosti s výbavou na starostlivosť o bábätko, ktorú iste ocení v prvých týždňoch aj mesiacoch každá mamička. Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/nahledova-chuvicky-1.jpg

Chcete mať bábätko pod dokonalou kontrolou? Spoľahnite sa na pestúnky TrueLife NannyCam

Detské digitálne video pestúnky TrueLife NannyCam V24 a H32 sa dostali na prvé priečky v predajnosti a obľúbenosti detských pestúnok. A niet divu. Kvalitné vyhotovenie, stabilný signál s dosahom až 300 m, veľký farebný LCD displej, ostrý obraz, citlivý prenos zvuku, možnosť použitia po celý deň aj bez prístupu k elektrickej zásuvke a v neposlednom rade cenová dostupnosť presvedčili už mnoho rodičov, že tieto detské pestúnky sú naozajstným pomocníkom pri opatrovaní detí. Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/capidi-chuvicka-nahled.jpg

Otestované mamičkami: detská pestúnka CAPiDi BabyAlarm

Doba, kedy ste sa od svojho bábätka nesmeli vzdialiť ďalej než na pár metrov, je našťastie preč. Vďaka detským pestúnkam si môžete dopriať večerné posedenie s priateľmi na záhrade, v pokoji dôjsť roztriediť bielizeň do práčovne či zasadnúť k počítaču vo vedľajšej miestnosti a mať spánok vášho bábätka stále plne pod kontrolou. Ja som sa rozhodla vyskúšať detskú pestúnku CAPiDi BabyAlarm, ako dopadla? Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/600_2.jpg

Ako vybrať detskú pestúnku

Detské pestúnky sú užitoční pomocníci na stráženie detí. V podstate ide o vysielačky, ktoré pomocou prenosu zvuku, prípadne aj obrazu, umožňujú kontrolovať stav vášho bábätka. Existuje veľké množstvo pestuniek s rôznymi vlastnosťami. Záleží len na tom, aké parametre sú pre vás dôležité.

Read more »
P-DC1-WEB08
We will call you and advise you professionally
+420 225 340 120
Order inquiry
Question about the product
Please enter your telephone:
Call me
We care about your privacy Alza.cz a. s., Company identification number 27082440, uses cookies to ensure the functionality of the website and with your consent also to personalisage the content of our website. By clicking on the “I understand“ button, you agree to the use of cookies and the transfer of data regarding the behavior on the website for displaying targeted advertising on social networks and advertising networks on other websites.
More information Less info