Catalogue
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/lgthumb/destroy-all-humans-recenze-cover-nahled1.jpg

Destroy All Humans! (RECENZIA) – Lietajúce taniere sa vracajú do zemskej atmosféry

S remakami či remastermi sa posledné roky roztrhlo vrece, či už z nostalgických dôvodov, alebo z nedostatku vlastnej invencie. Najnovším prírastkom do rodiny prerobených je pätnásť rokov stará klasika Destroy All Humans!, na ktorej pripomenutie sa rozhodlo nemecké štúdio Black Forest Games. Spoločne sa tak môžeme vydať s Cryptom-137 na ťaženie proti ľuďom, ktorí sú pre mimozemského tvora zdrojom genetického materiálu na obnovu vlastnej rasy. Viac v našej recenzii.

Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/fade-to-silence-cover-nahled.jpg

Fade to Silence (RECENZIA) – survival, ktorý vás nechá zamrznúť v čase

Vydavateľ THQ Nordic nám 30. apríla priniesol hru vývojárskeho štúdia Black Forest Games charakterizovanú ako RPG Survival – zaujímavo vyzerajúci projekt, ktorý práve opustil early access. Fade to Silence je pozvánkou do postapokalyptického sveta, kde nič nie je, ako má byť. Okolo vládne treskúca zima, príroda je ničená neznámou nákazou a ku všetkému zlému sa v nej pohybujú monštrá ako vystrihnuté z hororu. Prečítajte si, ako sa hre darilo v našej recenzii.

Read more »
P-DC1-WEB14
We will call you and advise you professionally
+420 225 340 120
Order inquiry
Question about the product
Please enter your telephone:
Call me
We care about your privacy Alza.cz a. s., Company identification number 27082440, uses cookies to ensure the functionality of the website and with your consent also to personalisage the content of our website. By clicking on the “I understand“ button, you agree to the use of cookies and the transfer of data regarding the behavior on the website for displaying targeted advertising on social networks and advertising networks on other websites.
More information Less info