Catalogue
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/lgthumb/procesory-od-google-a-dalsi-novinky.jpg

Ohybný Mi Mix Fold, top Sony Xperia 1 III, Google chystá vlastné procesory a ďalšie! (NOVINKY)

Svoj ohybný telefón pripravuje Xiaomi - a ich Mi Mix Fold má také parametre, že nám nezostáva sa ako tešiť! Špičkový telefón predstaví aj Sony, DJI uvedie nový dron - a Google možno začne s výrobou vlastných čipov! Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/xiaomi-mi-mix-alpha-nahled.jpg

Xiaomi Mi Mix Alpha (PREVIEW): futuristický mobilný telefón s displejom dookola

Ak hľadáte futuristický smartfón, s ktorým vyniknete, novo oznámený Xiaomi Mi Mix Alpha, ktorý vyzerá ako vystrihnutý zo sci-fi filmov, sa vám bude páčiť. Jeho hlavnou, avšak nie jedinou doménou je displej po všetkých stranách telefónu. Podľa všetkého by tiež malo ísť o slušný fotomobil. Poďme sa na tento nevšedný kúsok pozrieť. Read more »
P-DC1-WEB03
We will call you and advise you professionally
+420 225 340 120
Order inquiry
Question about the product
Please enter your telephone:
Call me
We care about your privacy Alza.cz a. s., Company identification number 27082440, uses cookies to ensure the functionality of the website and with your consent also to personalisage the content of our website. By clicking on the “I understand“ button, you agree to the use of cookies and the transfer of data regarding the behavior on the website for displaying targeted advertising on social networks and advertising networks on other websites.
More information Less info