Zobraziť katalóg
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/lgthumb/motorola-edge-50-ultra.jpg

Motorola Edge 50 Ultra (RECENZIA): Elegancia, skvelý foťák a výkon takmer bez výhrad

Veľmi nároční používatelia by mali spozornieť. Motorola totiž vo svojom rade Edge 50 ponúka aj model Ultra. A ten už je naozaj vrcholným smartfónom, ktorý je schopný mnohého. My sme telefón otestovali a naše poznatky prinášame v recenzii. Poďme ho preklepnúť. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/Motorola-Edge-50-Pro-test.jpg

Motorola Edge 50 Pro (RECENZIA): Unikát s perfektným displejom, skvelým fotoaparátom a rýchlym nabíjaním

Motorola Edge 50 je séria pozostávajúca z 3 modelov. Všetky sľubujú solídne parametre v štýlovom dizajne. My sme v recenzii tentokrát preklepli ten prostredný, teda model Motorol Edge 50 Pro. Čím nás zaujal, prekvapil, ale aj trochu zarmútil? Dozviete sa v našej recenzii. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/motorola-edge-40-pro-nahled.jpg

Motorola Edge 40 Pro (RECENZIA): výkonná vlajková loď s minimom chýb

Motorola je vo skvelej forme. Aktuálnemu modelu Edge 40 Pro priali sudičky len to najlepšie. Dostalo sa to k nemu? A v akých oblastiach by sa mohol výrobca v budúcnosti zlepšiť? Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/motorola-edge-40-uvod-2.png

Motorola Edge 40 (PREVIEW): vyzerá skvele, teraz k nej navyše dostanete druhý mobil zadarmo

Mobilné telefóny strednej triedy sú populárne. Za stále zaujímavú cenu toho správnym výberom môžete získať naozaj veľa. Že patrí medzi jednu z najlepších volieb, nás má presvedčiť Motorola Edge 40. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/motorola-edge-30-ultra-recenze.jpg

Motorola Edge 30 Ultra (RECENZIA): Vlajkových lodí sa len tak nezľakne

Mobilný telefón Motorola Edge 30 Ultra prišiel tak trochu ako blesk z jasného neba, rozhodne by vám však nemal uniknúť. Okrem toho, že ide o vôbec prvý smartfón na svete s 200 Mpx snímačom, ponúkne nová Motorola aj celý rad špičkových parametrov, a to za veľmi prívetivú cenu. Čo novinka ponúka a ako obstála v našej recenzii? Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/motorola-edge-20-lite-nahled.jpg

Motorola Edge 20 Lite: špičkový fotomobil strednej triedy

Motorola Edge 20 Lite je najnižšia verzia z trojice vlajkových modelov spoločnosti Motorola pre rok 2021. Napriek tomu ponúka parametrovo skvelý fotoaparát s rovnakým hlavným objektívom aký majú najvyššie modely, pekný OLED displej, ale aj solídny výkon. Aká je nová Motorola Edge 20 Lite? Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/motorola-edge-20-recenze.jpg

Motorola Edge 20 (PREVIEW): trojica, ktorá láka na výbavu, dizajn aj cenu

Americká spoločnosť Motorola predstavila nové vlajkové lode do modelového radu Edge. Ide o základný model Motorola Edge 20, Motorola Edge 20 Lite a vylepšený variant Motorola Edge 20 Pro. Prekvapili najmä svojím kvalitným vybavením a tiež novým dizajnom. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/motorola-g100-6-nahled.jpg

Motorola Moto G100 (PREVIEW): Snapdragon 870 a pekná výbava

Nová Motorola Moto G100 na svoje oficiálne predstavenie ešte len čaká. Už teraz možno ale usudzovať, že pôjde o veľmi zaujímavo vybavený model, ktorý má potenciál byť vo vyššej strednej triede neprehliadnuteľný. Prečítať viac »
P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií