Zobraziť katalóg
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/lgthumb/samsung-revolucni-displeje-nahled.jpg

Nové displeje Samsungu dokážu divy. Ohýbajú sa, vysúvajú aj merajú krvný tlak

Čím sa Samsung mohol pochváliť na prestížnej akcii Display Week? Poodhalil, na ktorých technológiách práve pracuje, a rozhodne to stojí za to. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/asus-oled-nahled.jpg

Čo prinášajú nové Asus OLED notebooky? (POROVNÁVACIA RECENZIA)

Nové notebooky ASUS prinášajú displeje OLED. Čo má táto technológia za výhody a prečo by ste ju mali chcieť? To vám vysvetlí Matúš! Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/asus-oled-vyhody.jpg

Notebooky s OLED displejom: Aké ponúkajú výhody?

Po špičkových televízoroch a prémiových smartfónoch sa OLED displeje dostávajú aj do notebookov. V porovnaní s LCD poskytujú oveľa živšie farby, oveľa lepší kontrast, ale aj obmedzenie škodlivej zložky modrého svetla, čím prispievajú k zlepšeniu cirkadiánneho rytmu. Prečo je OLED technológia budúcnosťou aj pri notebookoch? Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/ImgCom_49.jpg

Multifunkčný náramok Xiaomi Mi Band 2

Netrpezlivo očakávaný krokomer Mi Band 2 je konečne tu. Novinka prináša množstvo atraktívnych funkcií, nízku cenu a výbornú batériu. Ak práve premýšľate o zariadení, ktoré dokáže monitorovať váš pohyb a spánok, ste na správnom mieste. Viac informácií v našom dnešnom článku!

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/co-je-amoled-displej.jpg

Čo je AMOLED displej?

AMOLED, čiže Active Matrix Organic Light Emitting Diode displej, patrí do rodiny displejov OLED. Ide o zatiaľ najvyspelejšiu technológiu na trhu. Oproti svojim najbližším konkurentom vyniká rýchlejšou odozvou, nižšou spotrebou a ostrejším zobrazením farieb. Tešiť sa môžete aj na dokonalé stvárnenie čiernej farby, čo má za následok lepšiu čitateľnosť na priamom slnku. Vynikajúca je aj šírka pozorovacieho uhla, ktorý dosahuje rovnako ako v prípade IPS displejov takmer 180 stupňov. Nevýhodou je vyššia cena a kratšia životnosť.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/co-je-oled-displej.jpg

OLED displej

Často prezývané aj ako zobrazovače budúcnosti. Vo väčšine prípadov nimi bývajú vybavené prémiové produkty. Svojimi vlastnosťami totiž ohromia nejedného náročného zákazníka. Vynikajú najmä širokým rozsahom farieb, nízkou spotrebou a vysokým jasom. Zároveň verne reprodukujú čiernu farbu. Vďaka tomu je na displej dobre vidieť aj na priamom slnku. Úctyhodná je aj šírka pozorovacieho uhla, ktorý dosahuje takmer 180 stupňov.

Prečítať viac »
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií