Catalogue
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/lgthumb/taktovani-grafickych-karet-clanek-title-1.jpg

Taktovanie grafickej karty (NÁVOD): ako zvýšiť výkon GPU

Chcete zo svojej novej grafickej karty vyžmýkať maximum výkonu, a zvýšiť tak FPS v hrách, alebo by ste chceli vylepšiť jej prevádzkové vlastnosti? Potom je práve pre vás určený tento článok, v ktorom sa pozrieme na to, ako sa dnes taktujú grafické karty.

Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/inno3D-geforce-rtx-3080-ichill-x3.jpg

Inno3D GeForce RTX 3080 iCHILL X3: Štýlová, pretaktovaná a skvele chladená 3080-ka! (RECENZIA)

Nové grafiky sú nedostatkový tovar - a tak keď sme dostali do rúk Nvidia GeForce RTX 3080 od Inno3D, museli sme si ju vyskúšať. Podsvietená, pretaktovaná - a s naozaj veľkým chladičom! Ako funguje prakticky v nových hrách? Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/taktovani-nahled.jpg

Ako pretaktovať procesor? (TIPY A TRIKY)

Ako správne pretaktovať procesor a získať výkon navyše? Ide to jednoducho a bezpečne, ak viete, ako na to. V tomto článku vysvetľujeme, ako taktovať nielen CPU Intel, ale aj AMD Ryzen. Na čom záleží a aké sú pravidlá hry? Viac v dnešnom návode od nášho overlockera Elkima. Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/ADATA_nahled.jpg

SSD disky a pamäte ADATA zrýchlia vaše PC

Potrebujete hardvérový upgrade svojho počítača? Stavte na značku ADATA, ktorá ponúka špičkové SSD disky do slotu M.2 a rýchle, ale zároveň aj dizajnovo podarené DDR4 moduly. Všetko navyše v atraktívnej cenovej hladine. Read more »
P-DC1-WEB12
We will call you and advise you professionally
+420 225 340 120
Order inquiry
Question about the product
Please enter your telephone:
Call me
We care about your privacy Alza.cz a. s., Company identification number 27082440, uses cookies to ensure the functionality of the website and with your consent also to personalisage the content of our website. By clicking on the “I understand“ button, you agree to the use of cookies and the transfer of data regarding the behavior on the website for displaying targeted advertising on social networks and advertising networks on other websites.
More information Less info