Catalogue
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/lgthumb/playstation-plus-verze-predplatneho-nahled.jpg

PlayStation Plus: Všetko, čo potrebujete vedieť

Pravidelný mesačný prísun hier zadarmo, zdieľanie knižnice s jedným zo svojich priateľov, 100 GB na cloudovom úložisku alebo možnosť hrať online, to sú základné výhody predplatného PlayStation Plus. Vyššie členstvá PlayStation Plus Extra a PlayStation Plus Premium vám k tomu všetkému taktiež umožnia stiahnuť si alebo streamovať až 700 hier z celej histórie konzol PlayStation a ďalšie bonusy. Všetko, čo o predplatnom PlayStation Plus potrebujete vedieť, nájdete v tomto článku. Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/playstation-plus-og-logo.png

PlayStation Plus Hry mesiaca: júnové hry zadarmo

Júnová ponuka pre majiteľov PS Plus sa ponesie v znamení osláv Days of Play, počas ktorých PlayStation ďakuje komunite fanúšikov exkluzívnymi zľavami na hry či hardvér. Okrem tradičnej júnovej várky titulov sa potom možno tešiť na bonusové hry z radov PlayStation Plus Katalógu, PlayStation klasík aj PS VR2. Viac sa dozviete na nasledujúcich riadkoch. Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/playstation-plus-may-catalogue-nahled.jpg

PlayStation Plus Katalóg hier (NOVINKY): Red Dead Redemption 2, Watch Dogs a ďalšie

Čerstvá várka titulov pre predplatiteľov PlayStation Plus vo variantoch Extra a Premium sa blíži. V máji si budete môcť vychutnať strhujúcu atmosféru Divokého západu, stať sa tajným agentom, špičkovým hackerom, ale aj kriminálnikom snažiacim sa presadiť vo svete zločinu. Na svoje si ale prídu aj fanúšikovia mačiek a ikonických LEGO kociek. Všetky tituly budú k dispozícii od 21. mája. Read more »
P-DC1-WEB13
We will call you and advise you professionally
+420 225 340 120
Order inquiry
Question about the product
Please enter your telephone:
Call me
We care about your privacy Alza.cz a. s., Company identification number 27082440, uses cookies to ensure the functionality of the website and with your consent also to personalisage the content of our website. By clicking on the “I understand“ button, you agree to the use of cookies and the transfer of data regarding the behavior on the website for displaying targeted advertising on social networks and advertising networks on other websites.
More information Less info