Catalogue
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/rollei-lensball-obrazek.jpg

Rollei Lensball – spestrite svoje fotografie obrátenou perspektívou

Dajte svojim fotografiám nový rozmer s fotopríslušenstvom Rollei Lensball! Táto guľa z číreho skla sa hrá s perspektívou podobne ako objektívy typu rybie oko a vďaka guľovitému tvaru sa vám do nej podarí zmestiť širokouhlý záber. V našom článku odhalíme aj pár tipov a nápadov, ako s fotopríslušenstvom Rollei Lensball správne pracovať. Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/rollei-actioncam-nahled.jpg

Rollei ActionCam 372 je mimoriadne lacná akčná kamera

Rollei ActionCam patrí medzi najdostupnejšie outdoorové kamery na trhu. Zvláda záznam vo Full HD rozlíšení, je možné ju ovládať smartfónom a disponuje bohatou výbavou vrátane vodotesného puzdra do 40 metrov. Nie je ale nízka cena na úkor funkčnosti a odolnosti tejto lacnej akčnej kamery? Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/Rollei_Actioncam_430_nahled.jpg

Rollei ActionCam 430 WiFi je dostupná akčná kamera s plynulým 4K videom

Kamera ActionCam 430 WiFi je doposiaľ najvybavenejším modelom značky Rollei a pýši sa podobnými parametrami ako GoPro HERO5 Black, avšak za podstatne nižšiu cenu. Nahráva napríklad 4K video pri 30 snímkach za sekundu, vie toho však oveľa viac. Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/bann1-small_4.jpg

Fenomén menom akčné kamery

Poslednou dobou neustále rastie záujem o akčné kamery (ActionCam) a túžba športovcov každého veku podeliť sa o nejaký ten bláznivý kúsok a zážitok natočený v superkvalite a vo vysokom rozlíšení. A na otázku, ktorú kameru si vybrať na splnenie tohto sna a neminúť veľa peňazí, je ľahká odpoveď, ktorá znie Rollei Actioncam 420. Read more »
P-DC1-WEB09
We will call you and advise you professionally
+420 225 340 120
Order inquiry
Question about the product
Please enter your telephone:
Call me
We care about your privacy Alza.cz a. s., Company identification number 27082440, uses cookies to ensure the functionality of the website and with your consent also to personalisage the content of our website. By clicking on the “I understand“ button, you agree to the use of cookies and the transfer of data regarding the behavior on the website for displaying targeted advertising on social networks and advertising networks on other websites.
More information Less info