Catalogue
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/lgthumb/asus-tuf-rtx-3080-ti-o12g-gaming-nahled.jpg

Asus TUF GeForce RTX 3080 Ti O12G Gaming (RECENZIA A TESTY)

Za akúsi dvojku v poradí obľúbenosti by som v ponuke spoločnosti ASUS označil hernú edíciu grafických kariet TUF (The Ultimate Force). Grafické karty tohto herného radu sa síce nemôžu chváliť takou výbavou ako grafické karty z edície ROG STRIX, svojim výkonom a prevádzkovými vlastnosťami však za nimi nijako zvlášť nezaostávajú. Grafická karta Asus TUF GeForce RTX 3080 Ti O12G Gaming patrí práve do tejto „Ultimátnej“ edície a my sme ju pre vás na Alza.sk dnes dôkladne otestovali. Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/evga-rtx-3080-ti-ftw3-ultra-gaming-12g-nahled.jpg

EVGA GeForce RTX 3080 Ti FTW3 ULTRA Gaming 12G (RECENZIA A TESTY)

Jedným z popredných výrobcov grafických kariet, ktorý má svoje portfólio založené výhradne na grafických čipoch spoločnosti NVIDIA, je spoločnosť EVGA. K tomu najvýkonnejšiemu v jej ponuke potom rozhodne patrí tiež grafická karta EVGA GeForce RTX 3080 Ti FTW3 ULTRA Gaming 12G, ktorú sme pre vás dnes na Alza.sk tiež dôkladne otestovali. Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/gigabyte-rtx-3080-ti-vidion-oc-12g-nahled.jpg

Gigabyte GeForce RTX 3080 Ti VISION OC 12G (RECENZIA A TESTY)

Ak ste sa pri stavbe počítača rozhodli pre neopozeraný biely dizajn, iste vám neuniklo, že kvalitných počítačových komponentov v bielom vyhotovení, ktoré by vám ladili do farby vášho vysnívaného PC, zas až toľko na výber nemáte. To sa samozrejme týka aj grafických kariet v bielom vyhotovení, ktorých je na trhu skôr ako šafranu. Jednou takou bielu „dizajnovkou“ je grafická karta Gigabyte GeForce RTX 3080 Ti VISION OC 12G, ktorú môžete nájsť v ponuke spoločnosti GIGYBYTE a ktorú sme pre vás na Alza.sk tiež dôkladne otestovali. Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/rog-strix-lc-geforce-rtx-3080-ti-test-recenze.jpg

Asus STRIX LC GeForce RTX 3080 Ti O12G Gaming (RECENZIA A TESTY)

Aká je tá vôbec najvýkonnejšia grafická karta GeForce RTX 3080 Ti z ponuky spoločnosti ASUS? Odpoveď je jednoduchá, je to predsa Asus STRIX LC GeForce RTX 3080 Ti O12G Gaming, ktorá ponúka hybridný systém chladenia s uzatvoreným okruhom vodného chladenia, a my si ju dnes na Alza.sk tiež dôkladne otestujeme! Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/gainward-rtx-3080-ti-phoenix-12g-nahled.jpg

Gainward GeForce RTX 3080 Ti Phoenix 12G (RECENZIA A TESTY)

Keď pred nedávnom spoločnosť NVIDIA predstavila svoje najnovšie grafické karty GeForce RTX 3080 Ti, prakticky žiadny z partnerských výrobcov neotáľal a ihneď predstavil aj svoje nereferenčné modely týchto nových a veľmi výkonných grafických kariet. Jedným z prvých výrobcov potom bola spoločnosť GAINWARD, ktorá na trh uviedla svoj základný model grafickej karty GeForce RTX 3080 Ti s označením Gainward GeForce RTX 3080 Ti Phoenix 12G. A ako sa tejto grafickej karte darilo v našich testoch na Alza.sk? O tom sa môžete sami presvedčiť práve v tejto recenzii! Read more »
P-DC1-WEB08
We will call you and advise you professionally
+420 225 340 120
Order inquiry
Question about the product
Please enter your telephone:
Call me
We care about your privacy Alza.cz a. s., Company identification number 27082440, uses cookies to ensure the functionality of the website and with your consent also to personalisage the content of our website. By clicking on the “I understand“ button, you agree to the use of cookies and the transfer of data regarding the behavior on the website for displaying targeted advertising on social networks and advertising networks on other websites.
More information Less info