Catalogue
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/lgthumb/cisteni-pleti.jpg

Ako na správne čistenie pleti

Pravidelné a dôkladné čistenie pleti prispieva k oddialeniu prvých známok starnutia. Avšak mnohé z nás robia v čistení pleti množstvo chýb. Ako teda správne pleť čistiť, ako často a aké prípravky používať sa dozviete v našom radcovi. Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/jak-vybrat-drzak-pro-monitor-nahled.jpg

Ako vybrať držiak na monitor?

Zariaďujete si pracovňu alebo herný brloh? Držiaky na monitory by v žiadnom lepšom počítačovom priestore rozhodne nemali chýbať. Pokiaľ sa strácate v rade kategórií, typov konštrukcií a ďalších parametroch, skúste nášho sprievodcu výberom. Všetko vám podrobne vysvetlíme a poradíme s nákupom. Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/jak-vybrat-lego.jpg

Ako vybrať stavebnicu LEGO®

Stavebnica LEGO® ponúka mnoho rôznych radov pre malých, väčších aj pokrokových staviteľov. Výber je naozaj široký, a preto sme pre vás pripravili prehľadného sprievodcu, vďaka ktorému sa v ponuke ľahko zorientujete a zvolíte ideálnu stavebnicu podľa veku, záujmu a schopností dotyčného. Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/jak-vybrat-matraci.jpg

Ako vybrať matrac (NÁVOD)

Nákup matraca mnoho ľudí podceňuje. Pritom spánkom trávime až tretinu nášho života. Potrebujete nový matrac? Vďaka nášmu sprievodcovi si vyberte konečne správne. Prečítajte si, na aké technické parametre by ste sa mali zamerať a na čo by ste si naopak mali dať pozor. Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/jak-vybrat-mobilni-klimatizaci.png

Ako vybrať mobilnú klimatizáciu

Horúco na nevydržanie vás už ani doma, ani v práci nemusí trápiť, pokiaľ budete vedieť, ako vybrať klimatizáciu. Akú klimatizáciu ale zvoliť, podľa čoho ju vyberať a aké funkcie klimatizácie sú podstatné? To vám poradíme v našom sprievodcovi, ktorý sa zameriava na to, ako vybrať mobilnú klimatizáciu alebo akú klimatizáciu do bytu zvoliť.

Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/pampeliskove-vino-nahled.jpg

Pampeliškové víno (INFORMACE)

Pampeliškové víno sice nemá s klasickým vínem mnoho společného, ale i tak je to přírodní životabudič plný vitamínů, který rozhodně stojí za vyzkoušení.

Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/jak-vybrat-centralni-jednotku-nahled.jpg

Ako vybrať centrálnu jednotku pre inteligentnú domácnosť

Centrálne jednotky sú srdcom každej inteligentnej domácnosti. Na výber máte buď z tých štandardných, ktoré vyrábajú priamo výrobcovia zariadení pre inteligentnú domácnosť, alebo z radu hlasových asistentov, ktorí zapojenie do smart domácnosti taktiež umožňujú. Nastavenie svetiel, kúrenia, žalúzií a pod. tak môžete ovládať pohodlne hlasom. Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/best-tv-thumb.jpg

How to Choose a TV (GUIDE)

TV functions are changing and expanding and modern TVs can do much more than just receive TV broadcasts. The advent of Smart TV features, 4K/8K resolution and other advanced technologies has made today's TV a real centre of home media entertainment.

Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/jak-vybrat-powerbanku-nahled.jpg

How to Choose a Power Bank

Looking for a power bank and not sure which one is the right one for you? There are many types and each one excels in something different. However, we can set several basic parameters which will help you choose the perfect power bank. Let's take a look at them in the following article.

Read more »

Ako vybrať procesor

Výber procesora do počítača nie je jednoduchá záležitosť. Ako výkonný CPU vybrať? Aké zvoliť chladenie a operačné pamäte? A ako sa zorientovať v pojmoch ako jadrá, pracovné vlákna, pamäťové kanály či TDP? Presne na tieto aj iné otázky tu nájdete odpoveď. Pri pohľade na nemalé ceny (nielen) herných procesorov je jasné, že chybovať pri výbere sa nevypláca!  Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/jak-vybrat-bezpecnostni-system.jpg

Ako vybrať bezpečnostný systém

Výber správneho bezpečnostného systému nie je tak úplne jednoduchý. Existuje celý rad aspektov, ktoré by ste si mali všímať, ak chcete dosiahnuť špičkové zabezpečenie svojho majetku. V našom sprievodcovi predstavíme tie najzásadnejšie prvky a parametre, ktoré by mal kvalitný zabezpečovací systém spĺňať.

Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/jak-vybrat-zvlhcovac.jpg

How to Choose an Air Humidifier

Do you suffer from cough, scratchy throat, stuffy nose, dry skin, chapped lips and fatigue? You may not be sick but experiencing symptoms of low humidity in the rooms where you spend most of your day. Especially in the winter months, humidity drops and causes problems. But there is an easy solution in the form of an air humidifier.

Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/BABY11257-05.jpg

Ako vybrať nosič alebo šatku na nosenie detí

Poradíme vám, ako vybrať ten najlepší nosič alebo šatku presne pre vás a vaše bábätko. Náš sprievodca vám ponúkne mnoho užitočných rád, informácií a odporúčaní. Kladiete si otázku, ako vybrať šatku na nosenie detí alebo aký nosič pre bábätko bude najlepší? Pomôžeme vám sa zorientovať v širokej ponuke. Tiež sa dozviete o zásadách správneho nosenia a vplyve na psychomotorický vývoj dieťaťa. Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/eknihy.png

Ako nakupovať e-knihy na Alza.sk

Elektronická kniha je digitálna verzia klasickej papierovej knihy. Po zakúpení pridáme knihu do vašej knižnice, odkiaľ si ju môžete kedykoľvek stiahnuť do čítačky, tabletu alebo mobilu. Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/jak-vybrat-bezecke-boty.jpg

Ako vybrať bežecké topánky

Či už beháte preteky, alebo pre radosť, iste vás bude zaujímať niekoľko informácií o správnom výbere bežeckých topánok. Aby sa vám totiž behalo dobre a pohodlne, je nutné brať do úvahy niekoľko parametrov, ako je napríklad došľap alebo veľkosť nôh. V našom sprievodcovi zhrnieme to najdôležitejšie.

Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Pruvodci/jak-vybrat-zidli1.jpg

How to Choose a Chair or Armchair

Choosing an office or gaming chair or armchair should be done with care and attention, especially if you spend several hours on it every day. We will explain a few important points so that you can choose a model that you will feel truly comfortable with and that will last you a long time. Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/jak-vybrat-zidli.jpg

Ako vybrať kancelársku stoličku

Kancelárske stoličky sa od seba odlišujú typom mechaniky, materiálu a možnosťami nastavenia. Ako vybrať tú správnu? Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/kulmofeny.jpg

Ako vybrať kulmofén (NÁVOD)

Vyberáte kulmofén? Potom si prečítajte nášho prehľadného sprievodcu výberom, v ktorom vám poradíme, na aké parametre sa pri výbere kulmofénu zamerať tak, aby vám tento pomocník dobre a dlho slúžil.

Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/nahledovy obrazek_1.png

Ako vybrať vstavané spotrebiče

Vďaka vstavaným spotrebičom si môžete kuchyňu prispôsobiť presne vašim potrebám. Zároveň ponúkajú množstvo funkcií, ktoré doplnia každú inteligentnú domácnosť. Vďaka priestorovej nenáročnosti a elegantnému dizajnu vytvoria modernú kuchyňu, ktorá vám spríjemní zážitok z varenia.

Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/topinkovac nahledovy.png

Ako vybrať hriankovač

Hriankovač je skvelým pomocníkom do každej domácnosti. Hoci ide o jeden zo základných spotrebičov, tak sortiment hriankovačov prešiel veľkým vývojom a pri jeho výbere je potrebné dávať pozor na veľa detailov, aby sme vybrali ten správny pre našu domácnosť. Čo je teda potrebné vedieť pri výbere ideálneho hriankovača?

Read more »
P-DC1-WEB08
We will call you and advise you professionally
+420 225 340 120
Order inquiry
Question about the product
Please enter your telephone:
Call me
We care about your privacy Alza.cz a. s., Company identification number 27082440, uses cookies to ensure the functionality of the website and with your consent also to personalisage the content of our website. By clicking on the “I understand“ button, you agree to the use of cookies and the transfer of data regarding the behavior on the website for displaying targeted advertising on social networks and advertising networks on other websites.
More information Less info