Catalogue
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/lgthumb/rychlostni-index-pneumatik_1.jpg

Rýchlostný index pneumatík – čo to je?

Podľa rýchlostného indexu pneumatík spoznáme ich maximálnu konštrukčnú rýchlosť. Kde tento index nájdeme, čo znamenajú jeho jednotlivé hodnoty a prečo je dôležité ho pri kúpe pneumatík riešiť? Dozviete sa v článku.

Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/minimalni-hloubka-dezenu-nahled.jpeg

Minimálna hĺbka dezénu – aká je u nás a aká v Európe?

Každý správny vodič by mal vedieť, aká je minimálna hĺbka dezénu pneumatiky, s ktorou smie jazdiť. Mal by aj vedieť odhadnúť, koľko vzorky mu ešte zostáva a kedy nastane vhodný čas na výmenu. Že to neviete? Nevadí! Náš článok vám dá na tieto veci odpovede. Navyše, pre informovaných obsahuje aj ďalšie cenné poznatky o vplyve hĺbky dezénu na bezpečnú jazdu. Tak hor sa do čítania!

Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/jaky-typ-ridice-jste.jpg

4 typy vodičov. Ktorý z nich ste vy?

Riadi kdekto – a občas sú to zvláštne typy ľudí. Poďme sa pozrieť na štyri najzaujímavejšie. Nepoznáte ich náhodou zo svojho okolia? Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/prezuti-na-zimni-pneu.jpg

Prezutie na zimné pneumatiky: Od kedy musí byť a ako postupovať?

S príchodom zimného obdobia nastáva motoristom povinnosť výmeny pneumatík. Môžete zájsť do pneuservisu, alebo prezuť pneumatiky svojpomocne. Aký je presný postup, čo je na to potrebné a na čo si dať pozor? Aké je dátum na výmenu zimných pneu v roku 2019? A čo zimné pneumatiky v lete?

Read more »
P-DC1-WEB03
We will call you and advise you professionally
+420 225 340 120
Order inquiry
Question about the product
Please enter your telephone:
Call me
We care about your privacy Alza.cz a. s., Company identification number 27082440, uses cookies to ensure the functionality of the website and with your consent also to personalisage the content of our website. By clicking on the “I understand“ button, you agree to the use of cookies and the transfer of data regarding the behavior on the website for displaying targeted advertising on social networks and advertising networks on other websites.
More information Less info