Náramky

Zobraziť katalóg
Cena
-
Dostupnosť
Stav tovaru
Hodnotenia od zákazníkov
Materiál
Striebro
(464)
Všeobecný kov (bižutérny)
(234)
Chirurgická oceľ
(198)
Koža
(189)
Nehrdzavejúca oceľ
(158)
Osadenie
Bez osadenia
(530)
Zirkóny
(225)
Kryštály
(133)
Bez kameňa
(47)
Krištále Swarovski
(36)
Určenie
Dámske
(921)
Pánske
(215)
Unisex
(176)
Detské
(2)
Najnovšie objednávky
Filtrovať

Náramky sú obľúbeným módnym doplnkom, ktorý môže byť elegantný, decentný, ale aj skutočne výrazný, navyše sa vyrába z rôznych materiálov. Nebojte sa nosiť tieto šperky. Prečítajte si, ako vybrať správny náramok, aby neprekážal, ale upútal pozornosť a dotiahol celkovo zvolený outfit k dokonalosti. 

Pokračovať

Náramky sú obľúbeným módnym doplnkom

Náramky sú jedným z najobľúbenejších šperkov, pretože sú k dispozícii v naozaj širokej ponuke štýlov a variantov. Môžete si vyberať medzi jemnými náramkami alebo výraznými kúskami, naopak tí, ktorí na šperky príliš nie sú, si môžu vybrať napríklad trendy korálkové náramky. Hodia sa na každodenné nosenie, ale aj do spoločnosti, stačí si len vybrať ten správny kúsok. Ide tiež o veľmi vhodný darček, ktorý poteší mužov aj ženy. Nájdite si aj vy svoj vysnívaný náramok.

i

Hitom leta sú náramky na nohu

Náramky na nohu predstavujú šperky, ktoré sa nosia okolo členku. Sú populárne predovšetkým v letných mesiacoch, kedy dodávajú veľmi hravý alebo naopak elegantný prvok vášmu outfitu. Tieto náramky môžu byť kovové, korálkové alebo dokonca kožené či textilné.

Náramky pre mužov vs. pre ženy – čím sa líšia?

Náramky pre mužov a ženy sa líšia v štýle, dizajne, veľkosti aj materiáloch. Muži vo všeobecnosti preferujú iné druhy šperkov ako ženy.

  • Dámske náramky bývajú viac zdobenejšie, majú rôzne dekoratívne prvky (kamene, drahokamy, prívesky) a sú k dispozícii v rôznych štýloch od jemných a elegantných až po veľmi výrazné. Obľúbené sú zlaté a strieborné dámske náramky na ruku, prípadne perly, korálky a kryštály. Bývajú tiež menšie a užšie ako pánske modely.
  • Náramky pre mužov sú vo všeobecnosti jednoduchšie a robustnejšie, nemajú príliš zdobenie, charakteristické sú aj čisté línie. Čo sa týka farieb, pánske náramky bývajú skôr tmavšie, v neutrálnych farbách, ako je hnedá, čierna či strieborná. Mávajú väčšie veľkosti a obľúbené sú materiály ako koža, chirurgická oceľ alebo korálky.

Dámsky náramok
Dámsky náramok

Náramky pre pánov
Pánsky náramok

Z akých materiálov sa vyrábajú náramky?

Náramky sa vyrábajú z rôznych materiálov, z ktorých medzi najbežnejšie patrí zlato, striebro, bižutérny kov, chirurgická oceľ, ale napríklad aj diamanty, perly alebo koža. Záleží na tom, či hľadáte náramok, ktorý sa hodí ku všetkému a na bežné nosenie, alebo chcete nájsť kúsok, ktorý upúta pozornosť. Čím sa jednotlivé materiály líšia?

Zlaté náramky na ruku sú veľmi elegantné

Zlaté náramky sú veľmi elegantné a často sa používajú pri formálnych príležitostiach, avšak mnoho žien ich nosí počas bežných dní. Výhodou je, že majú vysokú hodnotu (môžu byť investíciou), sú odolné, majú dlhú životnosť a pôsobia luxusne. Náramky na ruku môžu byť zo žltého, ružového, bieleho, prípadne aj čierneho zlata.

Strieborné náramky sú dostupné pre každého

Strieborné náramky majú veľkú výhodu v tom, že sú cenovo dostupné, navyše sú veľmi elegantné a ľahko sa kombinujú s najrôznejšími outfitmi. Hodia sa na slávnostné príležitosti, ale aj na bežné každodenné nosenie. Nevýhodou je, že strieborné náramky bývajú náchylnejšie na oxidáciu a černenie, a preto potrebujú pravidelnú údržbu.

Pokiaľ nemáte radi nudu a chcete každý deň nosiť iný náramok podľa zvoleného outfitu či nálady, navyše za nich nechcete míňať majetok, potom sú pre vás ideálne náramky z bižutérneho kovu. Sú dostupné skutočne v širokej škále štýlov a farebných variantov.

Náramky z chirurgickej ocele sú veľmi odolné

Náramky z chirurgickej ocele sú veľmi odolné voči poškriabaniu a korózii, navyše sú vhodné pre citlivú pokožku, pretože sú hypoalergénne. Radia sa medzi moderné náramky sú cenovo dostupné. Nevýhodou je, že nemajú až tak luxusný dizajn ako napríklad zlaté alebo strieborné varianty a sú o niečo ťažšie.


Zlatý náramok
Zlatý náramok

Strieborné náramky Pandora
Strieborný náramok

Náramky z chirurgickej ocele
Náramok z chirurgickej ocele

Pozlátené náramky: Luxusný vzhľad za nižšiu cenu

Pozlátené náramky sú pokryté tenkou vrstvou zlata cez iný kov (najčastejšie striebro). Ide o alternatívu pre zlaté náramky, pretože sú cenovo dostupnejšie. Sú vhodnejšie skôr na príležitostné nosenie, pretože sa zlatá vrstva môže časom opotrebovať – vyžadujú opatrné zaobchádzanie a pravidelnú údržbu.

Obľúbené sú tiež náramky z korálikov, ktoré sa hodia najmä na bežné nosenie, a to pre všetkých, ktorí nenosia typické šperky z drahých kovov.

Diamantové náramky na ruku ponúkajú exkluzívny vzhľad

Diamantové náramky sú naozaj luxusné a exkluzívne. Diamanty môžu byť vsadené do striebra, zlata, ale aj iných kovov, podľa toho, aký materiál preferujete. Výhodou je vysoká hodnota, prestížny dizajn, trvanlivosť a odolnosť. Nevýhodou je potom veľmi vysoká cena, navyše tieto náramky na ruku vyžadujú starostlivú údržbu a opatrnosť.

Perlové náramky sa hodia na formálne príležitosti

Perlové náramky môžu byť vyrobené buď z pravých, alebo umelých perál. Majú klasický elegantný a nadčasový vzhľad, vďaka ktorému sú vhodné predovšetkým na formálne príležitosti. Na výber máte mnoho variantov a typov perál, vďaka čomu si vyberie skutočne každý. Nevýhodou je vysoká citlivosť na chemikálie a poškodenie.


Pozlátený náramok
Pozlátený náramok

Diamantové náramky
Diamantový náramok

Perlový náramok
Perlový náramok

i

Nešliapnete vedľa, ani keď si vyberiete kožený náramok či varianty z minerálov a kameňov

Ak si nepotrpíte príliš na drahé kovy, ale chceli by ste nosiť niečo viac prirodzené, skúste náramky z minerálov či prírodných kameňov. Každý kameň má svoju vlastnú symboliku a jedinečný vzhľad, a tak je každý z nich jedinečný. Ďalšou možnosťou je kožený náramok, ktorý je veľmi štýlový, dodáva drsný vzhľad a je veľmi obľúbený medzi ženami aj mužmi. Okrem toho je odolný, vyžaduje si však pravidelnú starostlivosť, aby nepopraskal.

Správna veľkosť je kľúčová pre náramok na ruku

Čo sa týka veľkosti, tú by ste rozhodne nemali podceňovať, pretože nie je nič horšie ako kĺzavý náramok na ruku, ktorý tiež môžete ľahko stratiť.

  • Správna veľkosť zaistí, že náramok nebude padať a prekážať.
  • Aby ste zistili svoju veľkosť, zmerajte obvod svojej ruky v mieste, kde náramok budete nosiť, a k výslednému číslu pripočítajte 10 mm.
  • Pokiaľ náramok vyberáte ako darček a nie ste si istí veľkosťou, zvoľte radšej o niečo väčší – dá sa prípadne zmenšiť.

Zdobené alebo jednoduché náramky?

Náramky môžete vyberať z obrovského množstva druhov. Základom je jednoduchý strieborný náramok, ale aj modely s množstvom príveskov, kamienkov až po masívne kožené a veľmi ozdobné kúsky. Medzi najčastejšie zdobenie náramkov patria zirkóny, kryštály, perly, ale aj 3D aplikácie z kože. Obľúbený je aj hematit, lesklý čierny minerál.

Na akú príležitosť je náramok určený? Kožený sa skôr nehodí na slávnostné príležitosti, na denné nosenie zase nie je potrebné mať drahý, zlatý šperk.

Náramky pre páry či priateľov vyjadrujú vzájomnú lásku

Náramky pre páry či náramky priateľstva sú skvelým spôsobom, ako vyjadriť lásku, priateľstvo alebo iný významný vzťah. Vyrábajú sa z rôznych materiálov aj v rôznych štýloch, avšak najčastejšie ide o symbol, ktorý je rozpolený a každý z páru/priateľov nosí jednu polovicu (väčšinou ide o srdce). Môžete však zvoliť tiež náramok s gravírovaním, kde necháte vyryť niečo spoločné, prípadne potom napríklad vybrať korálkový náramok v obľúbených farbách či s odkazom.

Vyberajte náramky aj podľa vášho vzhľadu

Pri výbere by ste sa mali zamerať aj na to, ako vyzeráte vy sami, prípadne obdarovaný. Náramky by totiž mali ladiť s vašim oblečením, tónom pleti alebo štýlom.

Náramky podľa tónu pleti

Pokiaľ ide o šperky, vo všeobecnosti platí, že ženy so svetlou pleťou by mali vyberať skôr strieborné, platinové náramky alebo biele a ružové zlato. Tmavým typom potom sedí žlté zlato. Náramky však tieto materiály často kombinujú alebo sú kožené a tu skôr záleží na vlastných preferenciách, čo sa týka tvarov a farieb.

Vyberajte náramok na ruku aj podľa vášho štýlu

Farby by sa nemali vzájomne prebíjať. Ak chcete náramok na ruku darovať, všímajte si, aké šperky aj farby oblečenia budúci majiteľ nosí a podobným smerom laďte aj výber náramku. Keď niekto chodí veľmi výrazne oblečený, pokojne mu zaobstarajte výraznejší šperk. V opačnom prípade odporúčame ísť skôr do jemnejšieho variantu.

i

Ako vyberať náramky podľa vzhľadu ruky?

Extravagantné a mohutné náramky si môžu dovoliť najmä dámy s dlhými rukami. Pokiaľ patríte skôr k druhej skupine žien, siahnite po jemnejšom, nežnejšom náramku. Nebude vám rúčku opticky skracovať alebo rozširovať.

Môžu sa náramky kombinovať?

Pre náramky a ich nosenie neplatia pravidlá. Nosia sa rovnako na ľavej ako na pravej ruke, rôzne sa kombinujú a nosia sa dokonca aj viaceré naraz. Typ šperkov, ktoré človek má na sebe, by ale mal ladiť. Pokiaľ vyberáte náramok pre niekoho, kto nosí predovšetkým strieborné šperky, zvoľte aj strieborný náramok.

Skryť popis
Pomohla vám táto informácia?
Tento formulár slúži len na hodnotenie informácií v popise vyššie.
Ak máte otázku k produktom, službám, doprave, či inú požiadavku, využite zákaznícku podporu.
Čo by sme v ňom mali zlepšiť? Chýba vám tu niečo? Je niečo uvedené zle? Podeľte sa.
1 314 položiek
5,0
PANDORA Moments Disney 597770CZ-16 (Ag 925/1000, 14,3 g)
Náramok – dámsky, vo veľkosti 16cm, lesklá povrchová úprava, do náramku sú zasadené zirkóny, materiál: striebro, hmotnosť 14.3g
Zľavnené -14 %
84,41 € 98,90 €
Skladom
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: SP12390
3,0
PANDORA Moments 599046C01-18 (Ag 925/1000, 15g)
Náramok – dámsky, vo veľkosti 18cm, do náramku sú zasadené zirkóny, materiál: striebro, hmotnosť 14.9g
68,90 €
Na sklade 3 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: SP11004
5,0
PANDORA Cycle C 592645C01-20 (Ag 925/1000, 14,65 g)
Náramok – dámsky, vo veľkosti 20cm, lesklá povrchová úprava, do náramku sú zasadené zirkóny, materiál: striebro, hmotnosť 14.65g
Zľavnené -12 %
56,04 € 63,90 €
Skladom
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: SP18626
4,8 25×
PANDORA Icons 590723CZ-19 (Ag925/1000, 1701 g)
Náramok – dámsky, vo veľkosti 19cm, lesklá povrchová úprava, do náramku sú zasadené zirkóny, materiál: striebro, hmotnosť 14.7g
79,90 €
Na sklade 2 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: SP11057
4,6
PANDORA Purely 598342CZ-19 (Ag 925/1000, 11,3 g)
Náramok – dámsky, vo veľkosti 19cm, do náramku sú zasadené zirkóny, materiál: striebro, hmotnosť 11.3g
78,90 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: SP12170
3,0
PANDORA Moments Colours 599288C01-18 (Ag 925/1000, 13,8 g)
Náramok – dámsky, vo veľkosti 18cm, bez povrchovej úpravy, do náramku sú zasadené zirkóny, materiál: striebro, hmotnosť 13.8g
Zľavnené -13 %
59,42 € 68,90 €
Skladom
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: SP12503
5,0
PANDORA Moments Signature 589046C01-16
Náramok – dámsky, vo veľkosti 16cm, pozlátený, do náramku sú zasadené zirkóny, materiál: všeobecný kov (bižutérny), hmotnosť 11.7g
188,90 €
Na sklade 2 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: SP12160
4,8 13×
PANDORA Moments Icons 590727CZ-16 (Ag 925/1000, 12,8 g)
Náramok – dámsky, vo veľkosti 16cm, lesklá povrchová úprava, do náramku sú zasadené zirkóny, materiál: striebro, hmotnosť 12.8g
81,90 €
Na sklade 3 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: SP12389
3,0
PANDORA Moments 599046C01-17 (Ag 925/1000, 14,29g)
Náramok – dámsky, vo veľkosti 17cm, lesklá povrchová úprava, do náramku sú zasadené zirkóny, materiál: striebro, hmotnosť 14.4g
Zľavnené -14 %
59,16 € 68,90 €
Skladom
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: SP11003
5,0
PANDORA Moments 599539C00-19 (Ag 925/1000, 12,9 g)
Náramok – dámsky, vo veľkosti 19cm, bez povrchovej úpravy, bez osadenia, materiál: striebro, hmotnosť 12.9g
69,90 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: SP14294
5,0
PANDORA Moments 599539C00-17 (Ag 925/1000, 11,8 g)
Náramok – dámsky, vo veľkosti 17cm, bez povrchovej úpravy, bez osadenia, materiál: striebro, hmotnosť 11.8g
69,90 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: SP14292
3,0
PANDORA Timeless 592403C01-18 (Ag925/1000, 3 g)
Náramok – dámsky, vo veľkosti 18cm, lesklá povrchová úprava, osadenie: kubická zirkónia, materiál: striebro, hmotnosť 3g
Zľavnené -10 %
68,23 € 75,90 €
Skladom
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: SP17344
5,0
PANDORA Moments Icons 590723CZ-17 (Ag 925/1000, 13,5 g)
Náramok – dámsky, vo veľkosti 17cm, lesklá povrchová úprava, do náramku sú zasadené zirkóny, materiál: striebro, hmotnosť 13.5g
Zľavnené -16 %
65,95 € 78,90 €
Skladom
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: SP12394
3,0
PANDORA Moments Garden 598776C01-18 (Ag 925/1000, 13,4 g)
Náramok – dámsky, vo veľkosti 18cm, do náramku sú zasadené krištáľ a zirkóny, materiál: glazúra a striebro, hmotnosť 13.4g
Zľavnené -14 %
58,91 € 68,90 €
Skladom
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: SP12184
3,0
PANDORA Moments Garden 598776C01-16 (Ag 925/1000, 12,1 g)
Náramok – dámsky, vo veľkosti 16cm, do náramku sú zasadené zirkóny, materiál: striebro, hmotnosť 12.1g
Zľavnené -20 %
57,37 € 71,90 €
Skladom
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: SP12182
3,0
PANDORA Timeless 592403C01-20 (Ag925/1000, 3,4 g)
Náramok – dámsky, vo veľkosti 20cm, lesklá povrchová úprava, osadenie: kubická zirkónia, materiál: striebro, hmotnosť 3.4g
Zľavnené -11 %
67,55 € 75,90 €
Skladom
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: SP17345
5,0
PANDORA Moments People 598827C01-17 (Ag 925/1000, 13,9 g)
Náramok – dámsky, vo veľkosti 17cm, lesklá povrchová úprava, do náramku sú zasadené zirkóny, materiál: striebro, hmotnosť 13.9g
69,90 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: SP12191
5,0
PANDORA Rose 580728-20
Náramok – dámsky, vo veľkosti 20cm, lesklá povrchová úprava, pozlátený, bez osadenia, materiál: všeobecný kov (bižutérny), hmotnosť 13.5g
168,90 €
Na sklade 2 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: SP11074
EVOLUTION GROUP 13006.3 red textilný (Ag 925/1000, 0,5 g) - Náramok
Varianty
5,0
EVOLUTION GROUP 13006.3 red textilný (Ag 925/1000, 0,5 g)
Náramok – dámsky, vo veľkosti 20cm, ródiovaný, bez osadenia, materiál: striebro a textil, hmotnosť 0.5g
Zľavnené -5 %
18,90 € 19,90 €
Skladom
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: SP13776
5,0
PANDORA Rose 580719-18 (Ag925/1000, obecný kov, 12,9 g)
Náramok – dámsky, vo veľkosti 18cm, lesklá povrchová úprava, pozlátený, bez osadenia, materiál: všeobecný kov (bižutérny) a striebro, hmotnosť 13.9g
79,90 €
Na sklade 2 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: SP11072
4,3
PANDORA Moments 590782C01-19 (Ag 925/1000, 15,6 g)
Náramok – dámsky, vo veľkosti 19cm, lesklá povrchová úprava, do náramku sú zasadené zirkóny, materiál: striebro, hmotnosť 15.6g
Zľavnené -13 %
59,33 € 68,90 €
Skladom
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: SP16214
3,0
PANDORA Moments Colours 599288C01-21 (Ag 925/1000, 15,5 g)
Náramok – dámsky, vo veľkosti 21cm, bez povrchovej úpravy, do náramku sú zasadené kryštály, materiál: striebro, hmotnosť 15.5g
Zľavnené -14 %
59,18 € 68,90 €
Skladom
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: SP12506
5,0
PANDORA model 590728-19 (dĺžka 19 cm)
Náramok – dámsky, vo veľkosti 19cm, lesklá povrchová úprava, bez osadenia, materiál: striebro, hmotnosť 14.2g
59,90 €
Na sklade 3 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: SP8133
5,0
PANDORA Moments 568707C00-18 (Ag 925/1000, 12.2 g)
Náramok – dámsky, vo veľkosti 18cm, lesklá povrchová úprava, pozlátený, bez osadenia, materiál: kov a striebro, hmotnosť 12.2g
Zľavnené -13 %
71,35 € 82,90 €
Skladom
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: SP18639

Náramky

Náramky

V kategórii Náramky máme práve teraz na Alza.sk celkom 1314 produktov.
Pozrite sa na produkty zoradené podľa ceny od najlacnejšieho v kategórii lacné náramky Produkty zoradené od najdrahšieho po najlacnejší hľadajte v kategórii najdrahšie náramky Tovar zoradený podľa predajnosti od najviac po najmenej predávaný nájdete v kategórii najpredávanejšie, najlepšie náramky Produkty zoradené podľa hodnotenia používateľov od najlepšieho nájdete v kategórii náramky recenzie
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií