DENON DP-400 Black

Zobraziť katalóg
DENON DP-400 Black
4,8 8 hodnotení
Gramofón – moderný dizajn, vstavaný predzosilňovač, rýchlosť 33,3, 45 a 78 otáčok za minútu, náhon remienkom, poloautomatické ovládanie, esovité ramienko, slúchadlový výstup, elektromagnetická (mm/mc) prenoska, hmotnosť 5,8 kg, rozmery 132 × 414 × 342 mm (V׊×H), biela farba
Pridať do zoznamu
Záruka 24 mesiacov Kód:  DEN115g Produktové číslo:  DP-400 Black Stránky výrobcu

DENON DP-400 Black

DENON DP-400 Black je takmer nový tovar, v perfektnom stave a s plnou zárukou. Pôvodné balenie ale už niekto pred vami otvoril. Prečo? Mohlo ísť o nevhodný darček. Detailné informácie tu.
  • .

Neodoláte nadšeniu zo starých gramofónových platní? Nechajte sa uniesť ich kúzlom na robustnom prehrávači DENON DP-400 Black s masívnou základňou a prepracovaným ramienkom. Verne originálny zvuk podporuje moderný senzor správnej rýchlosti otáčania taniera, ktorý pracuje úplne automaticky. Akonáhle ihla dôjde na koniec dosky, ramienko v tvare „S“ sa samo nadvihne a otáčanie taniera sa zastaví. Gramofón disponuje aj vstavaným predzosilňovačom a k dispozícii je aj verzia s USB portom.

Prednosti čierneho gramofónu DENON DP-400

  • Reprodukcia originálneho zvuku gramofónových platní
  • Masívna základňa s odnímateľným krytom
  • Inovované ramienko v tvare „S“
  • Automatický stop na konci dosky
  • Moderný senzor rýchlosti otáčania
  • Podpora MM/MC vložiek

Presne riadené otáčky a ekvalizér

Moderný servo motor umožňuje čiernemu prehrávaču gramofónových platní využívať rýchlosť 33, 45 a dokonca aj 78 otáčok za minútu. Gramofón DENON DP-400 Black podporuje MM/MC vložky a má aj odnímateľný horný kryt, ktorý chráni spodnú časť pred prachom a zároveň vie poslúžiť ako stojan pre ďalšiu platňu. Originálnu zvukovú kvalitu a jej vylepšenia má na starosti tiež integrovaný ekvalizér, ktorý je schopný z vašich milovaných skladieb stretnúť jedinečnú zvukovú kulisu.

Parametre a špecifikácia

Rozmery a hmotnosť

Šírka
414 mm Hotovo!
Hĺbka
342 mm Hotovo!
Výška
132 mm Hotovo!
Hmotnosť
5,8 kg Hotovo!

Farba

Farba
Biela Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Má v balení Audio kábel?

Dobrý den, jaké aktivní reproduktory do cca 8k k tomuto gramofonu ? Děkuji

náhradní jehla kde se dá koupit stejná a jaká je cca cenovka na denon jakýchkoliv stránkách ať hledám nemůžu nikde nic najít v případě poškození jehly není určitě měnit celou přenosku

DENON DP-400 Black: je možné jej připojit na vstup AUX věže PANACONIC SA AK 300 / tuner, CD přehrávač, 2x kazety, externí repro 2-pásmové/?

Dobrý den, Chcel by som sa opýtat, ze repráky DENON SC-N10 sú kompatibilné s týmto gramofonom alebo poprípade aké vy odporúčate pre kvalitný zvuk. Dakujem velmi pekne za odpoved.

Dobrý den, chápu dobře, že tento gramofon sám desku "nepřehraje"? Tedy, že je k němu třeba dokoupit ještě samostatné reproduktory? Děkuji.

dobrý den, zakoupil jsem tento gramofon a motorek strašně bzučí. při nižší hlasitosti to je slyšet a dost to ruší hudbu. na internetu jsou různé diskuse, kde si na to lidi stěžují také. zvažuji vrácení. má někdo stejný problém?

Dobrý den, bude v pořádku kombinace tohoto gr. s reproduktory Wavemaster TWO NEO Soft white? Nebo existuje lepší varianta? Děkuji za odpověď, Beláň

Dobrý den, naskladníte prosím i černou variantu DP-400? Děkuji

Dobrý den, když chsi pouštět desky 78, musím vyměnit přenosku a je součástí balení?

12
Príslušenstvo pre DENON DP-400 Black
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií