DMS Germany KM-1500B čierny

Zobraziť katalóg
DMS Germany KM-1500B čierny
Kuchynský robot – multifunkčný, planetárne hnetenie, príkon 1500 W, kovové vnútorné prevody, antikorový plášť, materiál misy nerez, objem misy 5 l, 6 rýchlostí, plynulá regulácia otáčok, funkcie šľahanie, miesenie a miesenie, súčasťou miešacia metla, hnetací hák, priehľadný kryt misy a šľahacia metla, hmotnosť 8,1 kg, rozmery 29 × 38 × 42 cm (V׊×H), antikorové vyhotovenie
Kód:  DMSKR742 Produktové číslo:  KM-1500B

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

DMS Germany KM-1500B čierny

Vyskúšajte si nové techniky varenia a pripravujte si dokonalé pokrmy s novým kuchynským robotom DMS Germany KM-1500B čierny. Má motor s príkonom 1500 W, ktorý je určený aj pre profesionálnych kuchárov a sa ľahko vyrovná s náročnými chlebovými cestami. Výkon motora môžete dobre upravovať v rozsahu 6 možných stupňov, a tak vám umožní pripraviť akékoľvek ingrediencie. V kombinácii s planetárnym pohybom, kedy sa hlava robota a miešací nadstavec pohybujú v opačných smeroch, vám robot zaručí skvelý výsledok. Pre ľahké a efektívne spracovanie cesta je kuchynský robot vybavený misou z nerezu s objemom 5 l., ktorá je dostatočná aj pre viacčlennú domácnosť. Dizajn kuchynského robota DMS Germany podčiarkuje nerezová farba.

Kuchynský robot DMS Germany KM-1500B čierny ...
Kuchynský robot DMS Germany KM-1500B čierny ...

Zásadné prednosti kuchynského robota DMS Germany KM-1500B čierny

  • Kuchynský robot DMS Germany vám pomôže v kuchyni robiť viac vecí naraz
  • Je osadený motorom s príkonom 1500 W
  • Voliť môžete zo 6 rýchlostí
  • Planetárny pohyb je ideálny na starostlivé premiešanie
  • Praktická nerezová misa s objemom 5 l
  • Funkcie zahŕňajú šľahanie, miesenie a miesenie
  • Multifunkčný kuchynský robot DMS Germany je dokonalým riešením pre každú kuchyňu
  • S plynulou reguláciou otáčok bude schopný ľahko prispôsobiť pracovné tempo vašim potrebám
  • Dizajnové stvárnenie podčiarkuje nerezová farba

Funkcie kuchynského robota DMS Germany KM-1500B čierny

S kuchynským robotom DMS Germany sa stanete majstrom v pečení aj varení. Môžete s ním šľahať vajcia, bielky, šľahačku alebo penu. S ľahkosťou vyšľahá polevy, krémy a náplne. Zhotoví všetky ľahké cestá a ako pri ručnom miešaní v nich zanechá dostatok vzduchu, aby sa podarili tie najlepšie koláče. S hnetacou funkciou nebola príprava ťažkých ciest nikdy ľahšia. Zvládne pripraviť cesto na chlieb, cestoviny, pizzu, buchty, cukrovinky a ďalšie pochutiny.

Nechajte sa uniesť nadštandardným umením kuchynského robota DMS Germany

Multifunkčný kuchynský robot DMS Germany KM-1500B čierny je skvelý kuchynský nástroj, ktorý sa hodí pre teplú aj studenú kuchyňu. Plynulá regulácia otáčok kuchynského robota zaistí jednoduché nastavenie pracovného tempa podľa vašich požiadaviek. Kuchynský robot DMS Germany sľubuje ľahkú prípravu rôznych typov pokrmov.

Príslušenstvo kuchynského robota DMS Germany

Medzi príslušenstvo robota patrí aj miešacia metla, hnetací hák, priehľadný kryt misy a šľahacia metla. Vďaka tejto peknej výbave kuchynský robot DMS Germany KM-1500B čierny urobí prácu hneď za niekoľko spotrebičov zároveň, takže s ním ušetríte ako čas a peniaze, tak aj cenný priestor v domácnosti.

Materiál plášťa:

nerez

Materiál vnútorných prevodov:

kov

Rozmery:

29 × 38 × 42 cm (vך×h)

Hmotnosť:

8,1 kg

Parametre a špecifikácia

Materiál

Materiál misy
Nerez Hotovo!
Materiál plášťa
Nerez Hotovo!
Materiál vnútorných prevodov
Kov Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Hĺbka
42 cm Hotovo!
Šírka
38 cm Hotovo!
Výška
29 cm Hotovo!
Hmotnosť
8,1 kg Hotovo!

Farba

Farba
Antikoro Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre DMS Germany KM-1500B čierny Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si DMS Germany KM-1500B černý. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte DMS Germany KM-1500B schwarz. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte DMS Germany KM-1500B schwarz. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: DMS Germany KM-1500B, fekete.
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií