DMS Germany KM-1900R červený

Zobraziť katalóg
DMS Germany KM-1900R červený
Kuchynský robot – multifunkčný, planetárne hnetenie, príkon 1900 W, kovové vnútorné prevody, antikorový plášť, materiál misy nerez, objem misy 6 l, 6 rýchlostí, funkcie šľahanie, miesenie a miesenie, súčasťou miešacia metla, hnetací hák a šľahacia metla, hmotnosť 8,1 kg, rozmery 29 × 38 × 42 cm (V׊×H), červená farba
Kód:  DMSKR681 Produktové číslo:  97676

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

DMS Germany KM-1900R červený

Vyskúšajte si nové techniky varenia a pripravujte si dokonalé pokrmy s novým kuchynským robotom DMS Germany KM-1900R červený. Je vybavený motorom s príkonom 1900 W, ktorý je vhodný aj na profesionálne využitie a bez problémov zvládne ťažké cestá na chlieb. Výkon motora je možné jednoducho navoliť v rozsahu 6 možných stupňov, a tak zvládnete ingrediencie s rôznou náročnosťou na prípravu. Vplyvom planetárneho pohybu, kedy sa počas miešania surovín hlava robota a miešací nadstavec pohybujú v opačnom smere proti sebe, vám robot zaistí vynikajúce výsledky. Pre ľahké a efektívne spracovanie cesta je kuchynský robot vybavený misou z trvanlivého nerezu s objemom 6 l., ktorá postačí aj viacčlennej domácnosti. Vzhľad kuchynského robota DMS Germany podčiarkuje červená farba.

Kuchynský robot DMS Germany KM-1900R červený ...
Kuchynský robot DMS Germany KM-1900R červený ...

Kľúčové prednosti kuchynského robota DMS Germany KM-1900R červený

  • Kuchynský robot DMS Germany je skvelý pomocník pri príprave pokrmov
  • Má motor s príkonom 1900 W
  • Na výber máte zo 6 rýchlostí
  • Robot je vybavený planetárnym pohybom
  • Misa z praktického nerezu s objemom 6 l
  • Funkcie robota zahŕňajú šľahanie, miesenie a miesenie
  • Multifunkčný kuchynský robot DMS Germany je skvelý kuchársky nástroj
  • Zaujímavé stvárnenie navyše dopĺňa červená farba

Vychytávky kuchynského robota DMS Germany KM-1900R červený

Vďaka kuchynskému robotovi DMS Germany sa stanete majstrom v pečení rôznych druhov sladkých i slaných pokrmov. Môžete s ním ľahko vyšľahať vajcia, bielky, šľahačku a penu. Ľahko vyšľahá polevy, krémy a náplne. Zvládne pripraviť všetky ľahké cestá a dôkladne ich prepracuje, aby koláče boli dokonale mäkké a nadýchané. S hnetacou funkciou nebola príprava ťažkých ciest nikdy ľahšia. Vypracuje cesto na chlieb, cestoviny, pizzu, buchty, pečivo a ďalšie výrobky.

Vyskúšajte nadštandardné funkcie kuchynského robota DMS Germany

Multifunkčný kuchynský robot DMS Germany KM-1900R červený je dokonalým riešením pre každú kuchyňu. Kuchynský robot DMS Germany sľubuje ľahkú prípravu rôznych typov pokrmov.

Príslušenstvo kuchynského robota DMS Germany

K výbave robota patrí napríklad miešacia metla, hnetací hák a šľahacia metla. Veľkorysá výbava sa postará o to, že kuchynský robot DMS Germany KM-1900R červený vykoná činnosť za niekoľko iných prístrojov naraz, a tak doma ušetríte miesto a financie.

Materiál plášťa:

nerez

Materiál vnútorných prevodov:

kov

Rozmery:

29 × 38 × 42 cm (vך×h)

Hmotnosť:

8,1 kg

Parametre a špecifikácia

Materiál

Materiál misy
Nerez Hotovo!
Materiál plášťa
Nerez Hotovo!
Materiál vnútorných prevodov
Kov Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Hĺbka
42 cm Hotovo!
Šírka
38 cm Hotovo!
Výška
29 cm Hotovo!
Hmotnosť
8,1 kg Hotovo!

Farba

Farba
Červená Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre DMS Germany KM-1900R červený Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si DMS Germany KM-1900R červený. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte DMS Germany KM-1900R rot. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte DMS Germany KM-1900R rot. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: DMS Germany KM-1900R, piros.
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií