Predobjednávky hier na PlayStation 5

Zobraziť katalóg
Cena
-
Dostupnosť
Stav tovaru
Hodnotenia od zákazníkov
Dátum vydania
Platforma
PlayStation 5
(104)
PlayStation 4
(18)
Žáner
Akčný
(58)
Adventúra
(23)
RPG
(17)
Simulátor
(13)
Športový
(9)
Next-gen optimalizácia
PlayStation 5 optimalizácia
(49)
Neoptimalizované pre Next-gen
(2)
Textová lokalizácia
CS
(7)
SK
(3)
EN
(103)
DE
(36)
FR
(1)
ES
(1)
IT
(1)
Zvuková lokalizácia
CS
(1)
EN
(104)
DE
(23)
FR
(1)
IT
(1)
JP
(1)
Vekové obmedzenie
3 rokov
18 rokov
-
Najnovšie objednávky
Filtrovať
Pomohla vám táto informácia?
Tento formulár slúži len na hodnotenie informácií v popise vyššie.
Ak máte otázku k produktom, službám, doprave, či inú požiadavku, využite zákaznícku podporu.
Čo by sme v ňom mali zlepšiť? Chýba vám tu niečo? Je niečo uvedené zle? Podeľte sa.
104 položiek
Monster Hunter Stories Collection – PS4
Hra na konzolu – PS4/PS4 Pro, PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: akčný a RPG, – Monster Hunter Stories je RPG, ktoré posúva svet Monster Hunter novým a vzrušujúcim smerom! Už nebudete loviť príšery, ale vychovávať ich! Hlavnými hrdinami tohto bohatého a hlbokého príbehu sú jazdci na príšerách: stanete sa jedným z nich a vytvoríte si s nimi celoživotné puto.
Novinka
59,90 €
Dátum vydania: 14. júna 2024
Objednávací kód: MSX1501
Evotinction – PS4
Hra na konzolu – PS4/PS4 Pro, PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: akčný a adventúra, – Špičkové výskumné zariadenia prevzali vírusom infikované AI drony, ktoré vyhladili ľudí. Všetky spojenia s vonkajškom boli prerušené. V zariadení nie sú už žiadne známky ľudského života. Thomas Liu, vedúci vývojového oddelenia umelej inteligencie, stojí v zariadení sám, odhodlaný zastaviť šírenie vírusu do vonkajšieho sveta, aby zabránil vyhynutiu ľudstva.
Novinka
62,90 €
Očakávame december 2024
Objednávací kód: MSX1493
Layers of Fears – PS5
Hra na konzolu – PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: akčný, – Layers of Fears spojí všetok obsah predchádzajúcich 2 dielov do jednej hry, rozšíri hrateľnosť aj časti príbehu a prinesie úplne nové technické spracovanie, ktoré bude ťažiť z vlastností Unreal Enginu 5.
Novinka
74,90 €
Očakávame december 2024
Objednávací kód: PSV0321
Undisputed Standard Edition – PS5
Hra na konzolu – PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: športový, – PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: športová, Box je späť! Undisputed je autentická boxerská hra, ktorú starostlivo vyvinuli veľkí fanúšikovia zápasov v spolupráci s profesionálnou boxerskou komunitou.
Novinka
59,90 €
Dátum vydania: 11. októbra 2024
Objednávací kód: PSV0691
Asphalt Legends UNITE: Supercharged Edition – PS5
Hra na konzolu – PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: pretekársky, – Asphalt Legends Unite predstaví nový grafický engine, hudbu a zvuk, modernizovaný art direction lepšie vyhovujúci konzolovým verziám hry a prepracované používateľské rozhranie.
Novinka
39,90 €
Dátum vydania: 15. augusta 2024
Objednávací kód: PSV0686
Ambulance Life: A Paramedic Simulator – PS5
Hra na konzolu – PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: simulátor, – PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: simulátor, Zasväťte svoj život zachraňovania ostatných; akonáhle prijmete volanie o pomoc, zapnite sirénu a vyrazte v sanitke čo najrýchlejšie na miesto nehody; poskytnite prvú pomoc a prepravte ťažko zranenú osobu do nemocnice; počíta sa každá sekunda!
Novinka
34,90 €
Očakávame december 2024
Objednávací kód: PSV0685
Cat Quest III – PS5
Hra na konzolu – PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: adventúra, – ponorte sa do nového sveta plného rozmanitých kobiek a biómov, ktoré môžete preskúmať. Vrhnite sa do divokých bitiek s novo vylepšeným bojovým systémom, ktorý poskytuje údernejšie útočné kombá a vymieňanie zbraní. Hrateľné buď sólo alebo lokálnom co-ope!
Novinka
30,90 €
Dátum vydania: 8. augusta 2024
Objednávací kód: PSV0679
Squirrel with a Gun – PS5
Hra na konzolu – PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: akčný, – PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: akčné; ako najotravnejší hlodavec v celej štvrti si v tejto bláznivej sandboxovej strieľačke reznutej logickou plošinovkou osvojte talent (a možno aj vášeň) pre zločin a chaos pri honbe za vzácnymi zlatými žaluďmi a bojujte zubami pazúrmi (a palnými zbraňami)
Novinka
30,90 €
Očakávame december 2024
Objednávací kód: PSV0677
Dustborn – PS5
Hra na konzolu – PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: akčný a dobrodružný, – Ragtag crew? Skontrolujte si to. Hudobné vybavenie? Áno. Tourbus a vodič-robot? Áno. Ukradnutý balíček? Skontrolované! Vydajte sa na nebezpečnú cestu naprieč rozdelenými štátmi Ameriky. Využite silu slov na utváranie vzťahov so svojou posádkou, dostať sa z problémov a doraziť do cieľovej destinácie.
Novinka
40,90 €
Dátum vydania: 20. augusta 2024
Objednávací kód: PSV0676
Outer Wilds: Archaeologist Edition – PS5
Hra na konzolu – PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: dobrodružný, – Vitajte vo vesmírnom programe! Ste najnovším členom spoločnosti Outer Wilds Ventures, začínajúceho vesmírneho programu, ktorý hľadá odpovede na otázky v podivnej, neustále sa vyvíjajúcej slnečnej sústave. Planéty v hre Outer Wilds sú plné skrytých miest, ktoré sa s postupom času menia. Navštívte podzemné mesto, kým ho pohltí piesok, alebo preskúmajte povrch planéty, ktorý sa vám rozpadá pod nohami. Každé tajomstvo stráži nebezpečné prostredie a prírodné katastrofy.
Novinka
40,90 €
Dátum vydania: 30. augusta 2024
Objednávací kód: PSV0669
Pixelshire – PS5
Hra na konzolu – PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: simulátor a adventúra, – budujte mestečko Pixelshire a rozvíjajte vzťahy s jeho obyvateľmi v jedinečnej RPG sandboxovej hre, ktorá kombinuje simuláciu života so stavaním, prieskumom a bojom, vyjadrite svoju originalitu tým, že navrhnete celé mestečko od základov úplne podľa svojich predstáv, majstrovsky ovládnite sériu najrôznejších činností, dôkladne spoznajte svojich susedov a starostlivo preskúmajte pixelový kontinent Arcadia!
Novinka
30,90 €
Očakávame august 2024
Objednávací kód: PSV0661
Demons of Asteborg – PS5
Hra na konzolu – PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: akčný, – Demons of Asteborg je dvojrozmerná akčná plošinovka s prvkami hier žánru metroidvania, ktorá kombinuje napínavú akciu s nenáročnými hádankami a obratným taktizovaním, vývojári sa pri jej tvorbe inšpirovali tými najlepšími 16-bitovými klasikami minulosti a hra je tak ako stvorená pre každého milovníka pixelových retro titulov
Novinka
25,90 €
Očakávame jún 2024
Objednávací kód: PSV0660
Blacksad: Under the Skin – PS5
Hra na konzolu – PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: akčný a dobrodružný, – Veďte vyšetrovanie podľa vlastného uváženia, pri hľadaní stop sa riaďte svojimi mačacími zmyslami, čiňte nezvratné rozhodnutia a tým všetkým ovplyvnite výsledok prípadov. S antropomorfnými postavami a nefalšovanou atmosférou päťdesiatych rokov sa s Blacksad: Under the Skin môžete tešiť na temný, hrôzou naháňajúci detektívny príbeh presne v duchu rovnomennej komiksovej série.
Novinka
24,90 €
Dátum vydania: 27. júna 2024
Objednávací kód: PSV0643
Horror Tales: The Beggar – PS5
Hra na konzolu – PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: dobrodružný, – Vydajte sa na strhujúcu sci-fi cestu, ktorá sa odohráva po katastrofickej udalosti, kde sa medzi ruinami zničeného sveta prelína hrôza a sci-fi. Tento pohlcujúci zážitok sa vyznačuje dynamickým spojením súbojov založených na fyzike a ohromujúcich hádankách a pozýva hráčov do reality, kde je každá výzva strategickou záhadou, ktorá čaká na rozlúštenie.
Novinka
35,90 €
Dátum vydania: 30. júna 2024
Objednávací kód: PSV0642
Monster Jam Showdown Day One Edition – PS4
Hra na konzolu – PS4/PS4 Pro, PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: pretekársky a arkády, pre online hranie vyžaduje predplatné PlayStation Plus, – Pripravte sa na preteky v troch rôznych biomoch a robte tie najlepšie triky počas riadenia najslávnejších truckov Monster Jam všetkých čias. Predveďte svoje schopnosti v celom rade rôznych herných režimov v nelineárnom režime kariéry, online hre a na rozdelenej obrazovke.
Novinka
45,90 €
Dátum vydania: 29. augusta 2024
Objednávací kód: MSX1583
Disney Epic Mickey: Rebrushed – PS5
Hra na konzolu – PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: adventúra a detský, – V tomto krásnom remaku sa myšiak Mickey vydáva na epické dobrodružstvo do Pustiny, ríše zabudnutých postav od Disney. Ako Mickey sa ponoríte do fantastického sveta a vyzbrojení štetcom a riedidlom udáte smer svojmu dobrodružstvu a utvoríte osud toho to alternatívneho sveta.
Novinka
60,90 €
Očakávame december 2024
Objednávací kód: PSV0639
Battle of Rebels – PS5
Hra na konzolu – PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: akčný a strieľačky, – Zem napadli mimozemšťania! Všetky národy sveta sa proti nečakanej invázii snažia bojovať novo zjednotenými armádami, avšak márne. Mimozemšťania sú oveľa vyspelejší a ich špičková technológia im umožňuje premieňať ľudí na krvilačné zombie. Čeľte vlnám nemŕtvych v multiplatformovej strieľačke Battle of Rebels určenej pre jedného i viacerých hráčov, ktorú môžete hrať z vlastného pohľadu aj z pohľadu tretej osoby.
Novinka
29,90 €
Dátum vydania: 2. augusta 2024
Objednávací kód: PSV0628
Still Wakes the Deep – PS5
Hra na konzolu – PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: adventúra, – Ste pracovník na ropnej plošine na mori, ktorý bojuje o život v krutej búrke, nebezpečnom prostredí a temných, mrazivých vodách Severného mora. Všetky komunikačné linky boli prerušené. Všetky východy sú preč. Zostáva len čeliť nepoznanej hrôze, ktorá sa objavila na palube.
Novinka
34,90 €
Dátum vydania: 18. júna 2024
Objednávací kód: PSV0693
Demon Slayer – Kimetsu no Yaiba – Sweep the Board! – PS5
Hra na konzolu – PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: adventúra, dobrodružný a párty, – Anime Demon Slayer: Kimetsu no Yaiba sa premení na doskovú hru na Nintendo Switch! Zúčastnite sa vzrušujúcich udalostí a minihier až so 4 hráčmi. Usilujte o to, aby ste sa stali tým najsilnejším zabijakom!
Novinka
59,90 €
Dátum vydania: 16. júla 2024
Objednávací kód: PSV0690
Core Keeper – PS5
Hra na konzolu – PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: dobrodružný, – Preskúmajte nekonečnú jaskyňu tvorov, relikvií a zdrojov v tesárskom sandboxovom dobrodružstve pre 1 – 8 hráčov. Ťažte, stavajte, bojujte, vyrábajte a formujte, aby ste odhalili tajomstvo starovekého jadra.
Novinka
29,90 €
Dátum vydania: 27. augusta 2024
Objednávací kód: PSV0687
Blazing Strike – PS5
Hra na konzolu – PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: akčný, – inšpirované klasickými arkádovými bojovými hernými sériami od takých velikánov, ako sú Capcom a SNK; táto nadchádzajúca 2D bojová hra evokuje slávu a nostalgiu priekopníkov žánru 2D pixel art a zároveň zahŕňa jedinečné herné systémy s modernou mechanikou
Novinka
40,90 €
Očakávame 30. septembra 2024
Objednávací kód: PSV0683
TEVI – PS5
Hra na konzolu – PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: strieľačky a arkády, – TEVI je dvojrozmerná pixel-art skrolovací metroidvanie, kladúci dôraz na frenetickú hrateľnosť plnú svištiacich projektilov a efektné vykonávanie komb; využívajte zručne možnosti prepracovaného systému boja zblízka aj na diaľku, svoje schopnosti rýchleho uhýbania sa nebezpečenstvu, mechanizmu na ochromovanie bossov a mnohých ďalších prvkov
Novinka
37,90 €
Dátum vydania: 7. júna 2024
Objednávací kód: PSV0681
Gigantosaurus: Dino Sports – PS4
Hra na konzolu – PS4/PS4 Pro, PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: detský a párty,
Novinka
39,90 €
Dátum vydania: 28. júna 2024
Objednávací kód: MSX1590
Funko Fusion – PS4
Hra na konzolu – PS4/PS4 Pro, PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: akčný a dobrodružný, pre online hranie vyžaduje predplatné PlayStation Plus, – bojujte proti súperom a riešte hádanky vo fascinujúcich rozmanitých rozsiahlych svetoch. Prežite znovu nezabudnuteľné okamihy z obľúbených filmov, televíznych seriálov, komiksov a ďalších v autentickom novom zážitku vytvorenom od fanúšikov pre fanúšikov.
+2 darčeky v hodnote 8 €
Novinka
54,90 €
Dátum vydania: 13. septembra 2024
Objednávací kód: MSX1591

Predobjednávky hier na PlayStation 5

Predobjednávky hier na PlayStation 5

V kategórii Predobjednávky hier na PlayStation 5 máme práve teraz na Alza.sk celkom 104 produktov.
Pozrite sa na produkty zoradené podľa ceny od najlacnejšieho v kategórii lacné predobjednávky hier na PlayStation 5 Tovar zoradený podľa predajnosti od najviac po najmenej predávaný nájdete v kategórii najpredávanejšie, najlepšie predobjednávky hier na PlayStation 5 Produkty zoradené podľa hodnotenia používateľov od najlepšieho nájdete v kategórii predobjednávky hier na PlayStation 5 recenzie
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií