ROYALTY LINE RL-PKM2100 čierny

Zobraziť katalóg
ROYALTY LINE RL-PKM2100 čierny
Kuchynský robot – planetárne hnetenie, príkon 2100 W, kovové vnútorné prevody, antikorový plášť, materiál misy nerez, objem misy 7,5 l, 6 rýchlostí, funkcie šľahanie, miesenie a miesenie, súčasťou hnetací hák a šľahacia metla, hmotnosť 6,8 kg, rozmery 40 × 38 × 46 cm (V׊×H), čierna farba
Kód:  ROYKR762 Produktové číslo:  RL-PKM2100BLACK

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

ROYALTY LINE RL-PKM2100 čierny

Získavajte viac času a radosti z varenia s novým kuchynským robotom ROYALTY LINE RL-PKM2100 čierny. Disponuje motorom s príkonom 2100 W, ktorý je obľúbený aj medzi profesionálnymi kuchármi a zvládne bez problémov aj náročné chlebové cestá. Sila motora sa dá účelovo nastavovať podľa potreby v rozsahu 6 dostupných úrovní, a tak vám umožní pripraviť akékoľvek ingrediencie. Vďaka planetárnemu pohybu, kedy sa počas miešania surovín hlava robota a miešací nadstavec pohybujú v opačnom smere proti sebe, vám robot zaistí vynikajúce výsledky. Na plynulé spracovanie cesta je kuchynský robot vybavený misou z trvanlivého nerezu s objemom 7,5 l., ktorá je určená aj pre gastro prevádzky. Dizajn kuchynského robota Royalty Line podčiarkuje čierna farba.

Kuchynský robot ROYALTY LINE RL-PKM2100 čierny ...

Kľúčové vlastnosti kuchynského robota ROYALTY LINE RL-PKM2100 čierny

  • Kuchynský robot Royalty Line vám pomôže s prípravou pokrmov, čím vám uvoľní ruky
  • Je osadený výkonným motorom s príkonom 2100 W
  • Vyberať môžete zo 6 rýchlostí
  • Planetárny pohyb je ideálny na starostlivé premiešanie
  • Nerezová odolná misa s objemom 7,5 l
  • Funkcie zahŕňajú šľahanie, miesenie a miesenie
  • K dizajnovému stvárneniu prispieva čierna farba

Vychytávky kuchynského robota ROYALTY LINE RL-PKM2100 čierny

S kuchynským robotom Royalty Line budete mať šancu rozvinúť svoje kuchárske zručnosti. Môžete s ním šľahať vajcia, bielky, šľahačku alebo penu. S ľahkosťou zvláda šľahanie poliev, krémov a náplní. Zhotoví všetky ľahké cestá a starostlivo ich prepracuje, aby boli nadýchané a mäkké na dokonalé pečenie koláčov. S hnetacou funkciou nebola príprava ťažkých ciest nikdy jednoduchšia. Vypracuje cesto na chlieb, cestoviny, pizzu, buchty, pečivo a ďalšie výrobky.

Príslušenstvo kuchynského robota Royalty Line

Medzi príslušenstvo robota patrí aj hnetací hák a šľahacia metla. S takto bohatou výbavou kuchynský robot ROYALTY LINE RL-PKM2100 čierny dokáže urobiť prácu hneď za niekoľko spotrebičov naraz, je teda znateľnou úsporou miesta v kuchyni a aj vášho času.

Materiál plášťa:

nerez

Materiál vnútorných prevodov:

kov

Rozmery:

40 × 38 × 46 cm (vך×h)

Hmotnosť:

6,8 kg

Parametre a špecifikácia

Typ zásuvky

Krajina
Česko Hotovo!

Materiál

Materiál misy
Nerez Hotovo!
Materiál plášťa
Nerez Hotovo!
Materiál vnútorných prevodov
Kov Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Hĺbka
46 cm Hotovo!
Šírka
38 cm Hotovo!
Výška
40 cm Hotovo!
Hmotnosť
6,8 kg Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre ROYALTY LINE RL-PKM2100 čierny Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ROYALTY LINE RL-PKM2100 černý. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte ROYALTY LINE RL-PKM2100 schwarz. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte ROYALTY LINE RL-PKM2100 schwarz. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Royalty Line RL-PKM2100, fekete.
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií