Zuvi Halo

Zobraziť katalóg
Zuvi Halo
Fén na vlasy – s difuzérom, príkon 680 W, funkcia automatického vypnutia, studený vzduch, rýchle nahrievanie, 5 rýchlostí, možnosť nastavenia 2 rôznych teplôt, s LCD displejom, s koncentrátorom, dĺžka prívodného kábla 1,8 m, biela farba
Pridať do zoznamu
Záruka 24 mesiacov Kód:  ZUVFV050 Produktové číslo:  HS-100EU

Zuvi Halo

Spoločnosť Zuvi vytvorila vôbec prvý fén na vlasy, ktorý na vysúšanie využíva namiesto tepla simuláciu slnečného svetla prostredníctvom infračerveného žiarenia. Inteligentné senzory snímajú okolitú teplotu a vlhkosť na prispôsobenie výkonu vysúšania. Takto je docielené o 60 až 80 % nižšia spotreba energie. Prírodou inšpirovaná patentovaná technológia LightCare™ využíva svetlo na precízne vysušenie na povrchu vlasov a pomáha udržiavať vlasy hydratované a zdravé. Udržiava vlasy lesklé, silné ahodvábne hladké. Fén na vlasy Zuvi Halo má príkon iba 680 W. Súčasťou balenia je difúzor, jemný vzduchový nadstavec a tvarovací nadstavec.

Kľúčové vlastnosti sušiča vlasov Zuvi Halo

  • Patentovaná technológia LightCare™ simuluje prirodzené slnečné svetlo a šetrnejšie vysúša vlasy
  • Fén na vlasy Zuvi Halo využíva namiesto tepla simuláciu slnečného svetla – infračervenú svetelnú energiu
  • Inteligentné senzory na prispôsobenie vykurovacieho telesa na základe okolitej vlhkosti a teploty
  • S fénom na vlasy Zuvi Halo docielite lesklejšie a hladšie vlasy
  • Dlhšie zachovanie farby a silnejšie vlasy
  • Energeticky úsporný s príkonom 680 W a spotrebou energie až o 60 % menšou
  • Prestížne ocenenie iF Design Award, Cosmopolitan Holy Grail Beauty Award, Best of Beauty, ELLE Grean Beauty Stars a ocenené Forbes, VOGUE, GLAMOUT a ďalšie
  • Víťaz Allure Best of Beauty Breakthrough Award 2022
  • V balení difúzor, jemný vzduchový nadstavec a tvarovací nadstavec

Patentovaná technológia LightCare™

Fén na vlasy Zuvi Halo s patentovanou technológiou LightCare™ využíva ľahký a chladnejší vzduch na sušenie vašich vlasov, ale aj napriek tomu si zachováva vysokú rýchlosť ich sušenia. Na vysúšanie sa využíva infračervená svetelná energia, ktorá vysuší vodu z povrchu vlasu a zachová vnútornú kôru zdravšiu a až o 109% hydratovanejšiu (oproti tradičným sušičom vlasov). Sušič na vlasy Zuvi Halo vysuší vaše vlasy a vlasovú pokožku pri nižších teplotách a preto je vysúšanie vlasu podstatne zdravšie a šetrnejšie.

Fén na vlasy Zuvi Halo s technológiou sušenia inšpirovanou prírodou

Fén na vlasy Zuvi Halo nevyužíva na vysúšanie extrémne horúci vzduch, ako je to u bežných fénov, ale vychádza z technológie inšpirovanej prírodou – prirodzeným odparovaním slnečnými lúčmi a vetrom. Zuvi Halo disponuje inteligentnými senzormi okolitého prostredia, ktoré neustále merajú teplotu a vlhkosť vzduchu a prispôsobujú vykurovacie teleso tak, aby fungovalo čo najlepšie. Týmto spôsobom sa môže znížiť spotreba energie až o 60 až 80 percent. 

Energeticky účinný, ekonomický a udržateľný fén na vlasy

Fén na vlasy patrí medzi spotrebiče, ktoré majú vysoký odber elektrickej energie. Zuvi Halo má vďaka patentovanej technológii LightCare™ asi až o 60 % menej energie ako štandardné fény bez toho, aby došlo k zníženiu rýchlosti sušenia. S 680 W príkonom nielen zredukujete svoju uhlíkovú stopu ale aj ušetríte za elektrinu.

S fénom na vlasy Zuvi Halo budú vaše vlasy lesklejšie a hladšie

Lepšie hydratované vlasy udržia vlasové kutikuly ploché a preto vedia odrážať viac svetla jedným smerom. Vaše vlasy tak budú lesklejšie a hladšie. Fén na vlasy Zuvi Halo udrží vaše vlasy až o 38% lesklejšie a 17% hladšie. 

Sušič na vlasy Zuvi Halo vám dopraje viac objemu a uchovania si farby vlasov

Vďaka technológii LightCare™ vie sušič na vlasy Zuvi Halo sušiť pri chladnejšej teplote, čo zachováva až o 57% viac objemu a spomaľuje stratu farby,  pretože vlasová kutikula zostane neporušená a zdravšia.

Fén na vlasy Zuvi Halo disponuje 5 režimami sušenia vlasov

Fén na vlasy vám umožní si vybrať z 5 režimov, z ktorých 4 sú možné vidieť na zadnej strane zariadenia (CARE, FAST, SOFT a STYLE). Posledný režim, ktorý budete mať k dispozícii, je režim COOL. Pomocou tlačidla Mode jednoducho môžete medzi prvými štyrmi režimami prepínať,  COOL aktivujete stlačením a podržaním tlačidla Mode.

  • CARE — fén na vlasy Zuvi Halo inteligentne meria teplotu a vlhkosť a optimalizuje teplotu a výkon.
  • FAST — najvyššia rýchlosť a teplota
  • SOFT – jemné sušenie na citlivé vlasy, alebo na sušenie vlasov detí s citlivou pokožku
  • STYLE — na použitie s tvarovacím nástavcom a jemným vzduchovým nástavcom
  • COOL — chladný vzduch

Fén na vlasy Zuvi Halo má unikátne tvarovaný nadstavec difúzora

K fénu na vlasy Zuvi Halo obdržíte nadstavec difúzora s jedinečným dizajnom, ktorý prepúšťa svetlo a spomaľuje rýchlosť vzduchu.  Fén na vlasy Zuvi Halo dokáže s nadstavcom difúzora lepšie zachovať a/alebo obnoviť vaše kučery a vlny vďaka kombinácii tepla prostredníctvom svetla a spomaleného vzduchu.

Sušič vlasov Zuvi Halo získal množstvo ocenení

Sušič vlasov Zuvi Halo si získal za svoj inovatívny dizajn a unikátnu technológiu pozornosť tých najprestížnejších svetových médií. Okrem toho dostal aj ceny ako sú Holy Grail Beauty Awards od COSMOPOLITAN, Green Beauty Stars od ELEE, Best of Beauty of Allure the Beauty Expert alebo iF Design award.


Parametre a špecifikácia

Porovnať
Funkcie
Studený vzduch, Rýchle nahriatie, Automatické vypnutie Hotovo!
Príkon
680 W Hotovo!
Počet rýchlostí
5 Hotovo!
Počet teplôt
2 Hotovo!
Dĺžka prívodného kábla
1,8 m Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Zuvi Halo Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Zuvi Halo .
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií