Catalogue
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/lgthumb/farming-simulator-23-cover-nahled.jpg

Farming Simulator 23 (RECENZIA – Súhrn)

Obľúbená mobilná farmárska zábava sa dočkala ďalšieho ročníka, ktorý je možné zahrať okrem mobilov aj na Switchi. Čo o Farming Simulator 23 potrebujete vedieť, si môžete prečítať v našom článku. Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/farming-simulator-22-cover-nahled.jpg

Farming Simulator 22 (RECENZIA) – Od políčka k holdingu

Švajčiarski vývojári z Giants Software sa po trojročnej pauze vracajú s pokračovaním svojej poľnohospodárskej ságy Farming Simulator, ktorú sa tentoraz rozhodli taktiež sami vydať. Ako dopadli novinky, ktoré Farming Simulator 22 ponúkol, čo sa podarilo a čo naopak mohlo byť spracované lepšie, sa dozviete v tejto recenzii.  Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/farming-simulator-22-logo.jpg

Farming Simulator 22: dátum vydania, multiplayer a ďalšie info

Pokračovanie farmárskej simulácie od švajčiarskych vývojárov z Giants Software ponúkne niekoľko zaujímavých noviniek aj možnosť zahrať si s kamarátmi. Čo konkrétne majú vývojári pre Farming Simulator 22 pripravené a na čo sa môžeme tešiť, sa dozviete v tomto článku.

Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/farming-simulator-20-traktor-nahled.jpg

Farming Simulator 20 (Mini RECENZIA) – Z mobilov rovno na Nintendo Switch

Na PC patrí séria Farming Simulator vďaka svojim kvalitám medzi jedny z najhranejších simulátorov vôbec. Dosť jej v tomto smere pomáha fakt, že na tejto platforme ponúka kooperáciu. Teraz jej najnovší zástupca mieri na Switch, kde nemá táto značka tak istú pozíciu. Ako sa páči v našej redakcii, či dosahuje kvalitatívnych štandardov hybridnej konzoly spoločnosti Nintendo a v čom by mohol byť Farming Simulator 20 lepší, vám povie naša recenzia.

Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/59188022-ece5-4954-8032-27d4e1760363.jpg

Farming Simulator 19 (RECENZIA) – Kráľ zostáva nezosadnutý

Keď sme na začiatku roka recenzovali Pure Farming 2018, neraz sme si so slzičkou v oku spomenuli na sériu Farming Simulator. Tú má na svedomí skúsená vývojárska spoločnosť Giants Software, ktoré nám pred pár dňami umožnila otestovať nového zástupcu svojej slávnej značky, Farming Simulator 19. Čítajte našu recenziu.

Read more »
P-DC1-WEB13
We will call you and advise you professionally
+420 225 340 120
Order inquiry
Question about the product
Please enter your telephone:
Call me
We care about your privacy Alza.cz a. s., Company identification number 27082440, uses cookies to ensure the functionality of the website and with your consent also to personalisage the content of our website. By clicking on the “I understand“ button, you agree to the use of cookies and the transfer of data regarding the behavior on the website for displaying targeted advertising on social networks and advertising networks on other websites.
More information Less info