Catalogue
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/lgthumb/alan-wake-2-special-logo.jpg

Alan Wake 2 (RECENZIE – Súhrn)

Fínske štúdio Remedy má v srdciach hráčov milujúcich temné thrillery nezastupiteľné miesto. Okrem série Max Payne a mysteriózneho Control musíme spomenúť aj spisovateľa Alana Wakea, ktorého dohnali vlastné nočné mory v zapadnutom mestečku Bright Falls. V roku 2023 vyšiel jeho druhý diel a v tomto článku sa dozviete všetko, čo Alan Wake 2 potrebujete vedieť.

Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/alan-wake-remastered-recenze-key-art-nahled.jpg

Alan Wake Remastered (RECENZIA) – Keď stránky kníh ožijú

Rozprávači pútavých príbehov z fínskeho štúdia Remedy v roku 2010 zniesli jedno zo svojich zlatých vajec. Samozrejme, už vtedy sa dalo hre všeličo vytknúť, ale príbehovo Alan Wake atakoval priečky najvyššie, čo potvrdil aj o dva roky neskôr port pre PC. Po viac ako desiatich rokoch tento talentovaný spisovateľ konečne doputoval okrem iného tiež na konzoly PlayStation v remastrovanej verzii. Bude to ale stačiť? Dokáže lepšia grafika a skvelý príbeh vyvážiť fakt, že ide o viac ako dekádu starý titul? Rozsvieťte baterku a dajte sa do čítania našej recenzie.

Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/control-ultimate-edition-dojmy-z-hrani-recenze-next-gen-cover-nahled.jpg

Control Ultimate Edition (DOJMY Z HRANIA) – V plnej paráde na next-gene

S hrdinkou Jesse Faden a jej výpravou do tajomného Federal Bureau of Control sme sa prvýkrát mohli stretnúť už v roku 2019 a mnohí hráči aj novinári korunovali titul Control na najlepší počin predvlaňajšej sezóny. Postupom času dostal projekt od fínskeho štúdia Remedy príbehové DLC The Foundation a AWE, ktoré spolu tvoria zostavu ultimátnej edície z minulého roka. Teraz vychádza tento kompletný balíček tiež pre konzoly PlayStation 5 a Xbox Series X/S s vylepšenou grafikou, na ktorú sa zameriame v ďalších riadkoch. Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/control-the-foundation-obelisk-nahled.jpg

Control: The Foundation (Mini RECENZIA) – Čo skrývajú základy tajomného úradu?

Akčná adventúra Control bola jedným z najpríjemnejších prekvapení minulého roka, s vďakou tak vítame prvé z dvoch tohtoročných príbehových rozšírení The Foundation. To nás zavedie skutočne až k samotným základom úradu pre vyšetrovanie zvláštnych udalostí, kde sa, ako asi sami očakávate, deje niečo veľmi zvláštne. Aké novinky The Foundation prináša, ako sa rozšírenie podarilo a či vôbec stojí za vašu pozornosť, sa dozviete v tejto recenzii.

Read more »
P-DC1-WEB11
We will call you and advise you professionally
+420 225 340 120
Order inquiry
Question about the product
Please enter your telephone:
Call me
We care about your privacy Alza.cz a. s., Company identification number 27082440, uses cookies to ensure the functionality of the website and with your consent also to personalisage the content of our website. By clicking on the “I understand“ button, you agree to the use of cookies and the transfer of data regarding the behavior on the website for displaying targeted advertising on social networks and advertising networks on other websites.
More information Less info