Catalogue
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/lgthumb/gta-online-chop-shop-update.jpg

GTA Online (NOVINKY) – The Chop Shop update a ďalšie info

GTA Online je akčná adventúra pre viacerých hráčov, ktorá je súčasťou GTA V. Vyvíja ju štúdio Rockstar North a vydáva spoločnosť Rockstar Games. Objavovať otvorený svet metropoly Los Santos a usilovať sa o prerazenie vo svete zločinu môžu hráči v GTA Online už viac ako 7 rokov. Hra je však neustále udržovaná vo skvelej kondícii vďaka pravidelným obsahovým updatom. Nielen o tom najnovšom sa dozviete viac v našom článku.

Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/grand-theft-auto-6-keyart.jpg

GTA 6 – Všetko, čo vieme

Len ťažko by ste v hráčskej komunite našli živú dušu, ktorá by nepoznala sériu Grand Theft Auto, čiže GTA. Titul z rodiny týchto kultových akčných adventúr s číslovkou „6“ či „VI“ za názvom bol už oficiálne oznámený a (nielen) fanúšikovia série neskrývajú svoje nadšenie. O hre stále nevieme všetky detaily, chýbajúce informácie sme sa však snažili nahradiť vlastnými úvahami či špekuláciami založenými na neoficiálnych správach. Všetko, čo o GTA 6 potrebujete vedieť, sa dozviete v našom článku.

Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/red-dead-redemption-3-logo-nahled.jpg

Red Dead Redemption 3 – Všetko, čo vieme (ŠPEKULÁCIE)

Kovbojská sága Red Dead Redemption od štúdia Rockstar Games patrí medzi obľúbené a veľmi úspešné videoherné značky, ktorých pokračovaním by pohrdol asi len málokto. A pretože sa o prípadnom treťom dieli začali objavovať prvé zvesti, poďme si povedať, čo všetko od Red Dead Redemption 3 (pracovný názov) môžeme očakávať. Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/gta-v-video-recenze-nahled.jpg

Grand Theft Auto V (RECENZIA) – Kriminálny svet, ktorý nestarne

Od prvého vydania Grand Theft Auto V pod taktovkou štúdia Rockstar North uplynulo takmer desať rokov a za ten čas si hra okrem počítačov našla cestu už na tri generácie konzol. V našej recenzii sme si posvietili na príbehovú kampaň GTA V pre konzoly súčasnej generácie a či už premýšľate nad jej opätovným alebo úplne prvým rozohraním na PlayStation 5 alebo Xbox Series X/S, nasledujúce riadky vám naznačia, či sa to oplatí.

Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/gta-v-trevor-franklin-michael-logo.jpg

Grand Theft Auto V: PS5 a Xbox Series X, dátum vydania, čeština a ďalšie info

Grand Theft Auto V je akčná open-world adventúra vyvíjaná štúdiom Rockstar North a publikovaná spoločnosťou Rockstar Games. Ide o siedmu veľkú a celkovo pätnástu hru v sérii GTA, v ktorej sa hlavný hrdinovia snažia stúpať po rebríčku kriminálneho sveta. V GTA V sú to gangster Franklin, dealer drog a zbraní Trevor a bývalý bankový lupič Michael, ktorých cesty sa pretnú vo fiktívnom Los Santos inšpirovanom Los Angeles. Všetko, čo potrebujete o GTA V vedieť, sa dozviete v našom článku. 

Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/red-dead-online-cover-nahled_1.jpg

Red Dead Online (DOJMY Z HRANIA) – Divoký západ má čo ponúknuť aj v režime pre viac hráčov

Očakávaný multiplayer na Red Dead Redemption 2 je konečne tu! Pod názvom Red Dead Online sa môžete ponoriť do beta verzie online sveta Divokého západu spoločne s miliónmi ostatných hráčov. Ako na nás tento režim pre viacerých hráčov zapôsobil, čo sa nám páčilo a nepáčilo, sa dozviete v článku. Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/red-dead-redemption-2-thumbnail-nahled.jpg

Red Dead Redemption 2 (RECENZIA) – Osudový príbeh Divokého západu

Red Dead Redemption 2 je konečne tu. Dokáže obria westernová akcia naplniť očakávania, ktoré sa za dobu vývoja okolo hry nazhromaždili? Prekoná pokračovanie svojimi kvalitami prvý diel? A stojí tento výlet na Divoký západ vôbec za to? Odpoveď na tieto a ďalšie otázky nájdete v našej recenzii!

Read more »
P-DC1-WEB16
We will call you and advise you professionally
+420 225 340 120
Order inquiry
Question about the product
Please enter your telephone:
Call me
We care about your privacy Alza.cz a. s., Company identification number 27082440, uses cookies to ensure the functionality of the website and with your consent also to personalisage the content of our website. By clicking on the “I understand“ button, you agree to the use of cookies and the transfer of data regarding the behavior on the website for displaying targeted advertising on social networks and advertising networks on other websites.
More information Less info