Catalogue
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/lgthumb/vysavac-rowenta.jpg

Bezdrôtový tyčový vysávač Rowenta RH9990WO X-Force Flex 14.60 Aqua (RECENZIA)

Otestovali sme pre vás tyčový vysávač Rowenta RH9990WO X-Force Flex 14.60 Aqua v domácnosti s dvoma deťmi a dvoma dospelými pracujúcimi z domu. Ako sa v priestore, kde je stále živo, osvedčil tyčový vysávač s unikátnou flexibilnou konštrukciou, ktorý zvládne vysávať a umývať zároveň, vyniká vysokým výkonom a ktorého súčasťou je aj bohaté príslušenstvo na komplexné upratovanie od podlahy až po strop? Dozviete sa v našej recenzii.

Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/Náhled Rowenta.jfif

Kulma na vlasy Rowenta CF4310F0 Ultimate Experience Air Care (RECENZIA)

Kulma na vlasy Rowenta CF4310F0 Ultimate Experience Air Care slúži k šetrnej úprave vlasov, v priebehu ktorej vytvára prirodzené zvlnenie v priebehu niekoľkých minút. Vyniká nielen inovatívnym tvarom uľahčujúcim celkový proces kulmovanie, ale tiež technológiou Fresh Flow na ochranu vlasov v priebehu ich úpravy. Ako sa kulma osvedčila v praxi a aká bola spokojnosť s konečným výsledkom? Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/celluform-pristroj-banner1.jpg

Masážny prístroj Beauty Relax Celluform (RECENZIA)

Otestovali sme masážny prístroj Beauty Relax Celluform, ktorý sľubuje viditeľné výsledky pri tvarovaní problematických partií. Ako prístroj funguje, ako sa s ním pracuje a ako sa nám osvedčil po mesačnom používaní, dozviete sa v našej recenzii.

Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/media_4092799.jpg

Naparovač odevov Tefal DT9100E0 Access Steam Care (RECENZIA)

Zaujímalo nás, ako funguje naparovač odevov Tefal DT9100E0 a či nájde uplatnenie v domácnosti, v ktorej je nosenie spoločenských odevov na dennom poriadku a dbá sa o ich perfektný výsledný vzhľad. V čom naparovač odevov Tefal DT9100E0 prekvapil a komu by sme ho odporučili? Dozviete sa v našej recenzii.

Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/Výrobník ledu 1.jpg

Výrobník ľadu SENCOR SIM 3500SS (RECENZIA)

V horúcich letných dňoch príde na chuť akýkoľvek chladený nápoj, ktorého teplotu udržia cinkajúce kocky ľadu. Aby sme ich mali stále dostatok a mohli si tak dopriať alkoholické aj nealkoholické osviežujúce nápoje, oplatí sa mať doma funkčný výrobník ľadu. Ako sa osvedčil výrobník ľadových kociek Sencor SIM 3500SS?

Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/masazni-pristroj-beurer.jpg

Masážny prístroj na nohy Beurer FM 120 (RECENZIA)

Hľadáte úľavu od unavených nôh alebo si chcete dopriať príjemný relax na konci hektického dňa? Potom vyskúšajte masážny prístroj na nohy Beurer FM 120, ktorý ponúka vítanú úľavu prostredníctvom masáže shiatsu a tlakovej masáže. Naša recenzia vás bližšie zoznámi s týmto šikovným terapeutom a prezradí, v čom spočíva čaro jeho schopností. Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/naparovac-tefal.jpg

Naparovač odevov Tefal DT9531E0 Pure Tex (RECENZIA)

Zaujíma vás, ako funguje naparovač odevov Tefal DT9531E0 Pure Tex a ako ho možno prakticky využiť? Potom ste rovnako zvedaví, ako som bola ja pred jeho testovaním. Ako nakoniec obstál a či sa oplatí investícia do tohto praktického pomocníka, ktorého máte kedykoľvek po ruke, vám prezradí naše recenzie. Read more »
12
P-DC1-WEB06
We will call you and advise you professionally
+420 225 340 120
Order inquiry
Question about the product
Please enter your telephone:
Call me
We care about your privacy Alza.cz a. s., Company identification number 27082440, uses cookies to ensure the functionality of the website and with your consent also to personalisage the content of our website. By clicking on the “I understand“ button, you agree to the use of cookies and the transfer of data regarding the behavior on the website for displaying targeted advertising on social networks and advertising networks on other websites.
More information Less info