Catalogue
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/lgthumb/asus-rog-ally-handheld-nahled.jpg

Asus ROG Ally (RECENZIE – Súhrn)

Spoločnosť Asus predstavila novú konkurenciu pre populárne prenosné herné zariadenie Steam Deck od Valve alebo napríklad čínsku značku AYANEO. Asus ROG Ally sa vyznačuje najmä vysokým výkonom, ale aj kvalitným displejom a prítomnosťou Windows 11, vďaka čomu na zariadení spustíte všetky hry aj programy, ktoré máte na svojom stolnom PC alebo notebooku. Všetko, čo o Asus ROG Ally potrebujete vedieť, nájdete v tomto článku. Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/sherlock-holmes-the-awakened-key-art-nahled.jpg

Sherlock Holmes The Awakened remake (RECENZIA – Súhrn)

Ukrajinské štúdio Frogwares muselo kvôli vojne pozastaviť práce na svojej poslednej veľkej hre, pustilo sa tak aspoň do dlho plánovanej prerábky Sherlock Holmes The Awakened z roku 2007, ktorú vývojári zvládli aj v súčasných ťažkých podmienkach. Zmien prebehlo relatívne veľa, prepracovania sa dočkala grafika, hrateľnosť aj príbeh. Všetko, čo o remaku Sherlock Holmes The Awakened potrebujete vedieť, nájdete v tomto článku. Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/alan-wake-2-special-logo.jpg

Alan Wake 2 (RECENZIE – Súhrn)

Fínske štúdio Remedy má v srdciach hráčov milujúcich temné thrillery nezastupiteľné miesto. Okrem série Max Payne a mysteriózneho Control musíme spomenúť aj spisovateľa Alana Wakea, ktorého dohnali vlastné nočné mory v zapadnutom mestečku Bright Falls. V roku 2023 vyšiel jeho druhý diel a v tomto článku sa dozviete všetko, čo Alan Wake 2 potrebujete vedieť.

Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/horizon-forbidden-west-burning-shores-budova-nahled.jpg

Horizon Forbidden West: Burning Shores (RECENZIE – Súhrn)

Vynikajúce akčné RPG Horizon Forbidden West dostalo po vzore prvého dielu veľké DLC, ktoré nadväzuje na predchádzajúci príbeh a predstavuje novú oblasť. Pozrieme sa totiž do Los Angeles, ktoré už ale dávno stratilo svoj glanc. Trosky mesta anjelov totiž opanovala tečúca láva a zatiaľ nepoznáme nebezpečenstvo čakajúce na Aloy. Všetko, čo o Horizon Forbidden West: Burning Shores potrebujete vedieť, nájdete v tomto článku. Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/bulanci-cover-nahled.jpg

Bulánci 2.0 – Všetko, čo vieme

Kdo se vleče, neuteče! Nie je zrejme hráča, ktorý sa narodil v deväťdesiatych rokoch a nepozná legendárnych Bulánkov, ktorí sa na niekoľko rokov usídlili v učebniach informačných technológií, než ich nahradil Quake a neskôr Counter-Strike. V roku 2022 sa EAP (Extrémně Agresivní Polštáře) dočkali návratu, štúdio SleepTeam totiž po úspešnej kampani na Startovači vydalo modernú verziu s vylepšenou 3D grafikou a množstvom nového obsahu, aj keď zatiaľ len v predbežnom prístupe. Všetko, čo o hre Bulánci 2.0 vieme, nájdete v tomto článku. Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/ea-sports-wrc-key-art-logo-nahled.jpg

EA Sports WRC (RECENZIE – Súhrn)

Britskí Codemasters, autori pretekárskych sérií ako Colin McRae Rally alebo DiRT, za sebou majú ďalší úspešný zárez vo svete rally pretekov. EA Sports WRC láka okrem skvelého jazdného modelu na viac ako 100 skutočných vozidiel, 17 reálnych pretekárskych oblastí a plne licencovaný šampionát WRC so všetkými jazdcami a tímami. Všetko, čo o EA Sports WRC potrebujete vedieť, nájdete v tomto článku. Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/super-mario-bros-wonder-postavy-nahled.jpg

Super Mario Bros. Wonder (RECENZIE – Súhrn)

Že 2D plošinovky ešte nepatria do starého železa dokazuje skákačka Super Mario Bros. Wonder, ktorá nadväzuje na tradíciu klasických plošinoviek s Mariom a prináša novinku v podobe kúzelného kvetu premieňajúceho herný svet na psychadelickú jazdu plnú hovoriacich rastlín a oživeného prostredia. Všetko, čo potrebujete o Super Mario Bros. Wonder vedieť, nájdete v tomto článku. Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/assassins-creed-mirage-info-key-art-thumb.jpg

Assassin's Creed Mirage (RECENZIE – Súhrn)

Séria Assassin's Creed sa od egyptského dielu Origins vydala smerom k open-world RPG a mnohým hráčom chýbajú pôvodné uzavretejšie akčné adventúry, ktoré neponúkali také rozľahlé svety a viac sa sústreďovali na zakrádanie. Spoločnosť Ubisoft im vychádza v ústrety v podobe projektu Mirage. Čo o ňom vieme? Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/playstation-5-slim-design-obe-verze-nahled.jpg

PlayStation 5 Slim – Všetko, čo vieme

Sony v polovici októbra 2023 oficiálne oznámilo dlho špekulovaný Slim model, ktorý koncom roka v obchodoch postupne nahradí pôvodnú verziu konzoly PlayStation 5. PS5 Slim je menší, ľahší, má upravený dizajn a väčší 1 TB SSD disk. Digitálnu verziu navyše bude po novom možné rozšíriť o blu-ray mechaniku. Všetko, čo o PlayStation 5 Slim potrebujete vedieť, nájdete v tomto článku. Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/hogwarts-legacy-2-hra-spekulace-nahled.jpg

Hogwarts Legacy 2 – Všetko, čo vieme (ŠPEKULÁCIA)

Obrovský úspech a široká fanúšikovská základňa Hogwarts Legacy sú už samy o sebe dobré dôvody, prečo očakávať pokračovanie tohto čarodejníckeho hitu z roku 2023. Sú tu ale aj ďalšie náznaky toho, že sa na Hogwarts Legacy 2, ako sa zatiaľ hra neoficiálne prezýva, už pracuje. Všetko, čo zatiaľ o pokračovaní akčného RPG zo sveta Harryho Pottera vieme a o čom sa aktuálne špekuluje, nájdete v tomto článku. Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/counter-strike-2-key-art-nahled.jpg

Counter-Strike 2 – Všetko, čo vieme

Legendárny Counter-Strike vstúpil v roku 2023 do novej éry. Po jedenástich rokoch skončil obľúbený Counter-Strike: Global Offensive a nahradil ho práve Counter-Strike 2 formou bezplatného upgradu. Nová verzia „CSka“ prináša nielen lepšiu grafiku alebo prepracované mapy, ale aj množstvo zmien v hrateľnosti. Všetko, čo o Counter-Strike 2 potrebujete vedieť, nájdete v tomto článku. Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/nintendo-switch-2-pro-koncept-nahled.jpg

Nintendo Switch 2/Pro – Všetko, čo vieme (ŠPEKULÁCIA)

O nástupcovi hybridnej konzoly Nintendo Switch sa v herných kuloároch šušká už celé roky. Čakanie je ale na konci, Nintendo prisľúbilo, že konzolu oznámi už v tomto fiškálnom roku. Niektoré zdroje navyše naznačujú, že vyjsť by nový Switch mohol začiatkom roka 2025. Všetko, čo zatiaľ o Switchi 2 vieme, nájdete v tomto článku. Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/switch-oled-nahled-2.jpg

Nintendo Switch – Všetko, čo vieme

Japonská spoločnosť Nintendo baví svet svojimi originálnymi hernými konzolami už viac ako 40 rokov a často prekvapuje zaujímavými novinkami a inováciami. Tou poslednou, a z hľadiska predajov aj ohlasov hernej komunity veľmi úspešnou, je Nintendo Switch – hybridná konzola, ktorú využijete ako prenosný handheld na hranie na cestách aj ako klasickú hernú konzolu.

Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/meta-quest-3-vr-helma-nahled.jpg

Meta Quest 3 – Všetko, čo vieme

Stále veľmi populárny VR headset Quest 2 z roku 2020 už v niektorých ohľadoch zostarol a nový Quest Pro zasa naopak šokuje nielen výkonom, ale aj vysokou cenou. Meta tak oznámila Quest 3, ktorý bude dvakrát taký výkonný ako Quest 2, ale lacnejší ako vlajková loď Quest Pro. Všetko, čo o headsete Meta Quest 3 vieme, nájdete v tomto článku. Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/forza-motorsport-main-keyart.jpeg

Forza Motorsport – Všetko, čo vieme

Nová Forza Motorsport hlása nielen väčší príklon k realizmu, ale podľa prvých špekulácií by sme sa mohli dočkať aj prepracovanejšieho kariérneho režimu. Pôjde navyše o prvú Microsoft exkluzivitu, ktorá už nevyjde na Xbox One, očakávať teda môžeme aj skvelé grafické spracovanie. Všetko, čo zatiaľ o Forze Motorsport vieme, alebo vďaka skorej fáze vývoja zatiaľ len predpokladáme, zistíte v tomto článku.

Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/the-legend-of-zelda-tears-of-kingdom-key-art-nahled.jpg

The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom (RECENZIA – Súhrn)

Akčné RPG The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom splnilo vysoké očakávania a v mnohých ohľadoch dokonca prekonalo predchádzajúci diel Breath of the Wild z roku 2017. Na svojho predchodcu nadväzuje skvelým príbehom, bohatým otvoreným svetom a tiež návykovou hrateľnosťou prinášajúcou nové herné mechaniky. Všetko, čo o The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom potrebujete vedieť, nájdete v tomto článku. Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/harry-potter-quidditch-champions-logo-nahled.jpg

Harry Potter: Quidditch Championship – Všetko, čo vieme

Fanúšikovia sveta Harryho Pottera bedujú nad absenciou ich obľúbeného športu v inak nesmierne úspešnom akčnom RPG Hogwarts Legacy. Vydavateľstvo Warner Bros. však ponúka náhradu vo forme samostatnej multiplayerovej hry Harry Potter: Quidditch Championship, ktorá sa sústredí výlučne na metlobal. Vytvorte si svojho hráča a stretnite sa s priateľmi a ďalšími hráčmi v boji o zlatú strelu. Všetko, čo o Harry Potter: Quidditch Championship potrebujete vedieť, nájdete v tomto článku. Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/nejlepsi-playstation-vr2-hry-top-nahled.jpg

Najlepšie hry na PlayStation VR2: TOP 15

Nová virtuálna realita od Sony odštartovala vo februári 2023 s viac ako 30 hrami, medzi ktorými nájdete ako úplné novinky, tak aj vylepšené verzie už vydaných titulov. Ako to už ale býva, oddeliť zrno od pliev najmä v prostredí VR hier nemusí byť jednoduché, a práve tu prichádzame na scénu my. V tomto pravidelne aktualizovanom článku nájdete 15 najlepších hier pre PlayStation VR2 všetkých možných žánrov, ktorých obstaraním neurobíte chybu. Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/hogwarts-legacy-vse-co-vime-logo-nahled.jpg

Hogwarts Legacy – Všetko, čo vieme

Hogwarts Legacy sa podarilo zaceliť dieru na trhu aj trhlinu v herných srdciach „potterheads“. Nielen že ide o splnený sen každého fanúšika Harryho Pottera, ale ide aj samo o sebe o kvalitné akčné RPG prinášajúce nádherný otvorený svet plný zábavných aktivít, pútavý príbeh a v neposlednom rade aj perfektne spracované kúzelnícke súboje. Všetko, čo potrebujete o Hogwarts Legacy vedieť, nájdete v tomto článku. Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/forza-horizon-5-thumbnil.jpg

Forza Horizon 5 (INFO) – Hot Wheels DLC a ďalšie novinky

Forza Horizon 5 presunula pretekársky festival Horizon z upršaného Anglicka do Mexika, kde okrem striedajúcich sa ročných období mení hrateľnosť aj vizuál niekoľko rozličných biómov, vďaka ktorým vám pretekanie v stovkách áut v otvorenom svete len tak nezovšednie. Pokiaľ chcete byť neustále v obraze a vedieť, aký nový obsah autori do hry pridali alebo sa ju ešte len chystáte vyskúšať, všetko potrebné nájdete v tomto článku.

Read more »
123
P-DC1-WEB17
We will call you and advise you professionally
+420 225 340 120
Order inquiry
Question about the product
Please enter your telephone:
Call me
We care about your privacy Alza.cz a. s., Company identification number 27082440, uses cookies to ensure the functionality of the website and with your consent also to personalisage the content of our website. By clicking on the “I understand“ button, you agree to the use of cookies and the transfer of data regarding the behavior on the website for displaying targeted advertising on social networks and advertising networks on other websites.
More information Less info