Diskusia k Dell Alienware Wireless Headset AW988

Zobraziť katalóg
Dell Alienware Wireless Headset AW988 - Herné slúchadlá

Diskusia k Dell Alienware Wireless Headset AW988

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa Dell Alienware Wireless Headset AW988, na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu Dell Alienware Wireless Headset AW988 ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k Dell Alienware Wireless Headset AW988 vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.

Dobry den, tieto sluchadla maju aj nejake USB ktore sa zapoji do PC alebo to ide priamo headset PC (cez bluetooth)

Dobrý deň. Chcel by som sa spýtať z akej konštrukcie sú slúchadlá? Vopred ďakujem za odpoveď a prajem pekný zvyšok dňa.

Dobrý den, chtěla bych se zeptat. Mám tyto skvělé sluchátka, ale bohužel se mi někde zatoulalo USB párovací zařízení. A chtěla bych se zeptat zda je možné koupit jej dodatečně. Děkuji za odpověď

Dobrý den, po přesně 6ti měsících (na den) přestal fungovat dongle, za celou tuto dobu byl odpojen pouze 2-3. Dnes z ničeho nic, se začal hlásit místo "Dell Alienware AW988" jako "Avnera AV6301". Nikde není napsáno jak se má postupovat, nikde nejsou nástroje jak toto opravit. Odpověď z Dell Alienware supportu je nulová. Update driverů ani Command Center nepomohla. Je toto na reklamaci ?

Zdravím sluchátka mám už asi mesiac zatiaľ som spokojný ale všimol som si že keď sa presúvam napríklad z izby do izby a sluchátka si nechám na hlave počujem ťukanie v ľavej mušli. Neviem či je to normálny jav alebo je tam niečo uvoľnené. Za odpoveď ďakujem.

Dobrý den. Chtěl bych se zeptat jestli tyhle sluchátka můžou být v jedné místnosti s těmi stejnými. Máme dva počítače vedle sebe a uvažujeme nad druhou koupí těchto sluchátek ale bojíme se že se signál bude rušit. Děkuji za odpoved.

Dobrý deň. Chcem sa spýtať či by fungovali aj na PS4. Ďakujem.

Dobrý deň poslali by ste mi prosím software na tieto slúchadlá? Hľadal som dlho na internete no našiel som iba jeden od niekoho na reddite a ten mi nejde

Prosím vás spravili by ste na tieto slúchadlá recenziu? Bol by som vám veľmi vďačný. Prajem pekný zvyšok dňa.

P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií