AP+ slevy v app AP+ slevy

Recenzie Canon PIXMA G4470

Zobraziť katalóg
Canon PIXMA G4470 - Atramentová tlačiareň

Recenzie Canon PIXMA G4470

Zaujímajú vás názory a recenzie na Canon PIXMA G4470? U nás má zatiaľ hodnotenie 3,7 z 5 hviezdičiek od 3 používateľov. Nižšie na tejto stránke nájdete od ostatných zákazníkov tiež ich konkrétne skúsenosti s Canon PIXMA G4470. Určite budeme ale radi, keď nám po kúpe napíšete hodnotenie na Canon PIXMA G4470 aj vy.

Používateľské recenzie

GS Accounting s.r.o., Humenné 1flag
Hodnotené 20. 2. 2024, variant Canon PIXMA G4470
Overený nákup – recenzie z porovnávača
Zataľ nič. Uvidime časom, či niečo vyskočí.
Tlačiareň zapojená. Zatiaľ vsetko funguje. Tlačí z mobilu cez wifi bez nutnosti niečo inštalovať
0 ×Nahlásiť
Marcel, Obišovceflag
Hodnotené 19. 2. 2024, variant Canon PIXMA G4470
Overený nákup
vyborny pomer cena/vykon
pripojitelnost bezdrotova ( testovane ku routeru a potom cez router k zariadeniam v domacnosti ) = dostupnost a tlac z roznych zariadeni Android, IOS ( aj starsie verzie napr iOS 12.5), OSX, Windows
svet Apple zariadeni bez driverov = AirPrint
kvalita tlace je výborná na tryskou tlaciaren ( pri pouziti papieru Canon su vysledky krasne, gramaze 160, 250 g/m2, canon photo glossy testovane )
skener, podavac - jednoduche ovladanie
presety pre notovy paper, stvorcekovy ( 3 druhy), tyzdenny rozvrh, mesacny ... - menu priamo z displeja tlaciarne, funkcie zabudovanych v tlaciarni
vydrz naplni je fantasticka, cena novych je cca 10 e x 4 ks - deklarovana je 6000 colour/7700 Black (pravdepodobne 5 % pokrytie)
"budenie po sieti: = zapnutie pri poslani tlace na tlaciaren, nastavitelne vypnutie ( pouzivam 60 min)
displej : jeho jas je ohromující :), za tmy/sera ( běžné podmínky večer pri práci s pocitacom ) nevidíte nic iba podsvietenie monochromatického displej a- nenašel som možnost korigovat jas
kupoval som "rozbalenu", znamená použitu a "soudruhovia"z MDR ( madarskej ludovodemokratickej republiky) mi nastavili menu do maďarčiny ... kym som nasiel prepinanie jazyka, bolo to zabavne
pre mna, v privatnej zone, mierne nepochopena funkcia faxu, neviem o jej vyuziti ( naposledy cca 1995 som pousival fax ak sa dobre pamatam)
0 ×Nahlásiť
Michal, Nivniceflag
Hodnotené 16. 10. 2023, variant Canon PIXMA G4470
Overený nákup – recenzie z porovnávača
Není možné jednoduše vytisknout dokument, i přesto, že nastavení tiskárny je v pořádku, displej hlásí stále problém se zadním zásobníkem papiru. Bylo dnes řešeno i s Helpdeskem Canon, kde mi bylo doporučeno kontaktovat servis Canon. Canon tiskárnu už nechci ani vidět.
0 ×Nahlásiť
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií