MS hokej AD 1. týden květen

Recenzie Fractal Design Pop Air Black Solid

Zobraziť katalóg
Fractal Design Pop Air Black Solid - PC skrinka

Recenzie Fractal Design Pop Air Black Solid

Zaujímajú vás názory a recenzie na Fractal Design Pop Air Black Solid? U nás má zatiaľ hodnotenie 4,4 z 5 hviezdičiek od 14 používateľov. Nižšie na tejto stránke nájdete od ostatných zákazníkov tiež ich konkrétne skúsenosti s Fractal Design Pop Air Black Solid. Určite budeme ale radi, keď nám po kúpe napíšete hodnotenie na Fractal Design Pop Air Black Solid aj vy.

Používateľské recenzie

Jan, Praha 5 - Radotínflag
Hodnotené 11. 8. 2023, variant Fractal Design Pop Air Black Solid
Overený nákup
slušná bendna
sloty na větráky nejsou moc polohovatelné ani nedávaji moc místa mezy deskou a stropem
naprostá absence filtrů ikdyž jsou deklarovány
zařící bílá dioda- power
0 ×Nahlásiť
Michal, Dubnica nad Váhom 1flag
Hodnotené 15. 6. 2023, variant Fractal Design Pop Air Black Solid
Overený nákup
Odhodlal som sa kúpiť si konečne drahšiu a kvalitnejšiu pc skriňu, ktorú by som mal už nastálo, no neviem dokedy ma bude baviť túto čistiť od prachu. Dizajnovo je to veľmi pekná skrinka, ale zároveň veľký nasávač prachu. Aby som každý deň vysával prednú časť skrine, pretože prach na tej pekne tvarovanej mriežke veľmi vidieť a o vnútri skrine ani radšej nehovorím. Za tie peniaze by som čakal aspoň oveľa lepšie odfiltrovanie prachu. Zrejme sa u Fractalu platí najmä za značku a dizajn, no kvalitatívne sa táto skrinka nevyrovná mojej predošlej a ešte aj lacnejšej XPG STARKER AIR.
priestranná
pekný dizajn
tichučké ventilátory
veľmi saje prach
plech bočníc nič moc
0 ×Nahlásiť
Firmaflag
Hodnotené 14. 5. 2023, variant Fractal Design Pop Air Black Solid
Overený nákup
Už to není Fractal jako kdysi. S Define C se kvalita nedá vůbec srovnat (naprostá katastrofa). Je sice levnější, ale osobně bych si raději připlatil, než abych se musel trápit s touhle kvalitou.
Dobrý nápad s odklápěcí přední částí
Kvalita ve srovnání s předchozími Fractaly šla rapidně dolů a na casu je to znát.
Oproti verzi Silent nemá odhlučnovací textílii na postranních panelech - u mě pro vrácení rozhodlo hlavně tohle
Zbytečně velká
0 ×Nahlásiť
Zákazník, Lučenec 1flag
Hodnotené 11. 5. 2023, variant Fractal Design Pop Air Black Solid
Overený nákup
V cene do 100€ najkvalitnejšia skrinku, akú som našiel. Perfektné spracovanie, naozaj výborná švédska kvalita, po obyčajných plechových skrinkách, ktoré som mal - luxus. Spodný tunel na zdroj a DVD mechaniku výborne schová prebytočné káble zo zdroja a preto vnútro skrinky ostane prázdne a perfektne vetrané, teploty mám pri bežnej prevádzke motherboard 24°C, CPU 35°C, GPU 32°C. Záslepka USB C je pre niekoho nepríjemná vec (nutné dokúpiť originál kábel, ktorý však nikde nedostať), ale keďže moja doska ASUS H670-plus nepodporuje predný USB C port, tak je to pre mňa vlastne perfektne elegantne vyriešený dizajn. Napriek všetkým otvorom je skrinka tichá pri 1000 otáčkach 3 ventilátorov. Po osadení DVD mechaniky sa krásne zakryje magnetickým krytom, ktorý dávam dole, iba ak ju chcem použiť. A odkladací šuplík na USB kľúče a podobne perfektne funguje aj pri osadenej mechanike. Proste paráda.
široká
kvalitná
dizajn
miesto na DVD mechaniku
0 ×Nahlásiť
Vizio, s.r.o., Bratislavaflag
Hodnotené 7. 2. 2023, variant Fractal Design Pop Air Black Solid
Overený nákup – recenzie z porovnávača
Veľmi pekná skriňa
Dobré vetranie
0 ×Nahlásiť
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií