AlzaBoxy Q1 Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Jednokolky

Zobraziť katalóg
Cena
-
Dostupnosť
Stav tovaru
Hodnotenia od zákazníkov
Maximálny dojazd
30 km
120 km
-
Maximálna rýchlosť
24 km/h
50 km/h
-
Priemer kolesa
14 "
18 "
-
Výkon
550 W
2000 W
-
Hmotnosť
11,4 kg
27 kg
-
Najnovšie objednávky
Filtrovať

Jednokolky ponúkajú jedninečný spôsob prepravy po meste, ktorý vám pomôže počas jazdy rozvíjať rôzne zručnosti, ako je napríklad rovnováha a koordinácia. Okrem toho sa na nich rýchlo a ľahko prepletiete dopravou, davom alebo ktoroukoľvek uličkou. Pri výbere tej správnej by ste sa však mali zamerať napríklad na veľkosť kolesa a typ pneumatiky, ktoré majú veľký vplyv na vašu jazdu a komfort. Ak chcete vedieť viac o tomto novom, zábavnom spôsobe dopravy po meste, ktorý predstavuje elektrická jednokolka, tak čítajte ďalej.

Pokračovať

Na čo je dobrá elektrická jednokolka?

Moderná elektrická jednokolka je novým a praktickým dopravným prostriedkom, a preto niet divu, že ju v mestách vidíme čím ďalej tým častejšie. Ovládanie elektrickej jednokolky môže zo začiatku vyzerať zložito, ale hneď ako si osvojíte základy, tak uvidíte, že je to rovnako jednoduché ako jazdiť na bicykli. Keď prídete na kĺb tomuto umeniu jazdy, môžete si naplno užívať slobodu a flexibilitu, ktorú vám ponúka tento nový dopravný prostriedok v rušnej mestskej premávke, ale aj v prírode.

Aké má jednokolka výhody a nevýhody?

Hlavnými prednosťami, vďaka ktorým je jednokolka tak obľúbená, je jej nízka hmotnosť a kompaktné rozmery – dobre sa skladuje a prenáša. Navyše sa s jej pomocou ľahko vyhnete dopravným zápcham v meste. Nevýhodou môže naopak byť to, že elektrické koleso vyžaduje určité zručnosti a prax v ovládaní. V porovnaní s inými vozidlami má aj obmedzený dojazd na jedno nabitie, a tiež nižšiu stabilitu, ktorá môže byť problémom na nerovnom povrchu alebo v zlých poveternostných podmienkach.

  • Nízka hmotnosť.
  • Kompaktné rozmery.
  • Koniec čakania v dopravných zápchach.
  • Nízka stabilita.
  • Náročnejšie ovládanie.
  • Nižší dojazd na jedno nabitie.

Ako sa ovláda jednokolka?

Ovládanie jednokolky je založené na prenášaní telesnej hmotnosti jazdca. Pohybom dopredu a dozadu sa reguluje rýchlosť. Naklonením vpred zrýchlite a naklonením dozadu naopak spomalíte alebo zastavíte. Zatáčanie sa vykonáva prenosom vašej telesnej váhy na stranu, na ktorú chcete zatočiť. Spočiatku sa vám ovládanie tohto dopravného prostriedku môže zdať náročné, ale hneď ako si naň zvyknete, tak objavíte nový, intuitívny a pohodlný spôsob dopravy po meste.

!

Myslite na svoju bezpečnosť

Aj keď vám môže pripadať, že elektrické koleso sa skvele ovláda, tak myslite na svoju bezpečnosť a noste pri jazde ochranné pomôcky. V našej ponuke nájdete chrániče na ruky a kolená alebo prilbu, ktorá je pre maloletých jazdcov dokonca aj povinná, rovnako ako je to pri jazde na bicykli.

Ako by mala vyzerať vaša ideálna jednokolka?

Skôr než sa rozhodnete, že daná jednokolka bude vašou ďalšou investíciou, je potrebné zvážiť niekoľko dôležitých faktorov, aby skutočne zodpovedala vašim potrebám. Po prvé by ste mali zvážiť kapacitu batérie a dojazd na jedno nabitie. Dôležitá je aj rýchlosť motora, ktorá ovplyvní, ako rýchlo a efektívne sa môžete pohybovať. V neposlednom rade nezabudnite tiež zvážiť bezpečnostné funkcie, ako sú svetlá, brzdy alebo protišmykové pedále a pneumatiky.

elektrická jednokolka – bazár
Červená jednokolka

Terénna jednokolka elektro
Čierne elektrické koleso

Elektrická jednokolka bazár
Čiernobiela jednokolka

Motorová jednokolka elektrická
Biele elektrické koleso

Čo všetko dokáže vaša elektrická jednokolka?

Dnes vyvinutá elektrická jednokolka je už plnohodnotným dopravným prostriedkom. Na jedno nabitie dokáže prejsť niekoľko desiatok kilometrov, v závislosti od kapacity batérie, napríklad tá najlepšia zvládne pokojne aj 120 km. Naopak tá najslabšia dosahuje maximálny dojazd 35 km, čo by vám malo pokojne stačiť na niekoľko ciest po meste. Navyše vám jednokolka okrem vysokého dojazdu môže ponúknuť aj pomerne vysokú maximálnu rýchlosť. Tú najrýchlejšiu vytiahnete pokojne až na 50 km/h.

Aká bude tá najlepšia elektrická jednokolka? Recenzie našich zákazníkov vám s výberom ideálneho produktu pomôžu.

Jednokolka: štýl, bezpečnosť a moderné technológie

Okrem toho, že je jednokolka moderným a efektívnym dopravným prostriedkom, tak vám toho môže ponúknuť aj oveľa viac. Aerodynamický dizajn je často doplnený o LED svetelné prvky, ktoré zvyšujú jej viditeľnosť v noci a celkový vzhľad. Ďalej by vás mohli zaujať vstavané reproduktory na prehrávanie hudby alebo indikátor stavu batérie. Vďaka pedálom s protišmykovou úpravou a pneumatikám z protišmykového materiálu sa nemusíte báť ani zlého počasia.

  • LED svetelné prvky na jazdu v šere alebo v noci.
  • Protišmyková úprava pedálov.
  • Vstavané reproduktory.
  • Indikátor stavu batérie.
  • Pneumatiky z protišmykového materiálu.
  • Aktívne odpruženie kolesa pre komfortnú jazdu.

V meste vám elektrická jednokolka nebude prekážať

Elektrická jednokolka vám nebude na obtiaž ani vtedy, ak na nej práve nebudete jazdiť, alebo v prípade, že sa vám vybije v nevhodnú chvíľu. Ako je to možné? Často má pohodlné rukoväte na jednoduchú manipuláciu. Tie však nie sú vždy praktické, pretože jednokolka môže vážiť 15 – 20 kg, a takú váhu ťahať v ruke po meste pravdepodobne nechcete. Práve preto niektoré modely ponúkajú pohodlnú teleskopickú rukoväť, takú, akú mávajú kufre.

i

Priali by ste si sledovať vašu cestu na jednokolke v reálnom čase? Vďaka aplikácii môžete. Pozrite sa, či vami vybrané elektrické koleso umožňuje prepojenie cez Bluetooth s mobilnou aplikáciou, a získajte tak prehľad o aktuálnej rýchlosti, najazdenej vzdialenosti alebo o celkových štatistikách vašich ciest.

Elektrická jednokolka: Ako sa na nej naučiť jazdiť?

Naučiť sa jazdiť na elektrickej jednokolke zvládnete aj sami. Na začiatok vám pomôže niekoľko jednoduchých krokov.

  1. Dôkladne si preštudujte manuál k vášmu modelu jednokolky. Pravdepodobne v ňom nájdete aj informácie o tom, ako ju ovládať.
  2. Vyhľadajte si informácie na internete. Najviac nápomocné vám budú videá.
  3. Skúste sa niečoho (alebo niekoho) držať a na jednokolku nastúpiť.
  4. Požiadajte niekoho o pomoc a skúste sa pomaly rozbehnúť dopredu.
  5. Keď vám to pôjde, skúste v pomalom tempe aj zatáčanie, brzdenie a jazdu dozadu.
  6. Až budete pripravení jazdiť bez pomoci, nezabudnite trénovať, než sa vydáte do hustej prevádzky.

Pamätajte tiež na to, že maximálna nosnosť, ktorú má elektrická jednokolka, je zvyčajne 120 kg.

Skryť popis
Pomohla vám táto informácia?
Tento formulár slúži len na hodnotenie informácií v popise vyššie.
Ak máte otázku k produktom, službám, doprave, či inú požiadavku, využite zákaznícku podporu.
Čo by sme v ňom mali zlepšiť? Chýba vám tu niečo? Je niečo uvedené zle? Podeľte sa.
5 položiek
INMOTION V8F - Jednokolka Doručenie na
predajňu zadarmo
4,8
INMOTION V8F
Jednokolka – elektrická, dojazd až 50 km, maximálna rýchlosť 35 km/h, výkon 1000 W, nosnosť 120 kg, hmotnosť 14,5 kg, priemer kolesa 16", max. stúpanie 25°, predné, zadné a bočné svetlo, držadlo na jednoduchú manipuláciu
1 319 €
Na sklade 2 ks
Objednávací kód: HRAtm01003
4,0 11×
Ninebot by Segway® ONE S2
Jednokolka - dojazd až 30km, rýchlosť 24km/h, výkon 500W, nosnosť 120kg, hmotnosť 11,4kg
596,90 €
Rozbalené
Objednávací kód: NB1S2
Inmotion V10F - Jednokolka Doručenie na
predajňu zadarmo
5,0
Inmotion V10F
Jednokolka – elektrická, dojazd až 75 km, maximálna rýchlosť 40 km/h, výkon 2000 W, nosnosť 120 kg, hmotnosť 22 kg, priemer kolesa 16", max. stúpanie 30°, predné, zadné a bočné svetlo, držadlo na jednoduchú manipuláciu
1 709 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: SPTesin023
4,7 14×
Inmotion V5F BLACK
Jednokolka – elektrická, dojazd až 35 km, maximálna rýchlosť 25 km/h, výkon 550 W, nosnosť 120 kg, hmotnosť 12 kg, priemer kolesa 14", max. stúpanie 18°, predné a zadné svetlo, držadlo na jednoduchú manipuláciu
689,90 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: SPTesin002
INMOTION V11 - Jednokolka Doručenie na
predajňu zadarmo
5,0
INMOTION V11
Jednokolka – elektrická, dojazd až 120 km, maximálna rýchlosť 50 km/h, výkon 2000 W, nosnosť 120 kg, hmotnosť 27 kg, priemer kolesa 18", max. stúpanie 35°, predné a zadné svetlo, držadlo na jednoduchú manipuláciu, odpruženie na komfortnú jazdu
2 579 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: HRAtm01002
PR článokElektrické samobalančné korčule Segway Drift W1 sú tu! Moderné inteligentné technológie sa rýchlo vyvíjajú a prinášajú nové spôsoby využitia. Tentokrát pre vás máme naozajstný bonbónik! Elektrické samobalančné korčule Segway Drift W1, ktoré vás posunú zase o krok bližšie budúcnosti.
Kapacita batérie je zásadná pre dojazd elektromobilu. Čím väčšia kapacita, tým dlhšie batéria vydrží.

Jednokolky

V kategórii Jednokolky máme práve teraz na Alza.sk celkom 5 produktov.

Jednokolky – osvedčené značky

Pozrite sa na produkty zoradené podľa ceny od najlacnejšieho v kategórii lacné jednokolky Produkty zoradené od najdrahšieho po najlacnejší hľadajte v kategórii najdrahšie jednokolky Tovar zoradený podľa predajnosti od najviac po najmenej predávaný nájdete v kategórii najpredávanejšie, najlepšie jednokolky Produkty zoradené podľa hodnotenia používateľov od najlepšieho nájdete v kategórii jednokolky recenzie
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií