Catalogue
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/lgthumb/oppo-reno12-nahled.jpg

Rad Oppo Reno12 (PREVIEW): Ktorý vybrať? Majú mnoho spoločného, ale aj svoje odlišnosti

Keď na trh príde trojica príbuzných telefónov, občas môže byť ťažké si vybrať. Už čoskoro na náš trh zavítajú traja členovia rodiny Oppo Reno12 a my sme sa pozreli na to, čím si chcú získať našu priazeň, aj na to, čím sa medzi sebou odlišujú. Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/asus-expertbook-nahled.jpg

ASUS ExpertBook B5 ako ideálny pracovný notebook!

Technológie sa neustále vyvíjajú, a preto je dôležité mať k dispozícii nástroje, ktoré vám umožnia byť o krok vpred. Notebook ASUS ExpertBook B5 (B5604) je perfektným príkladom takéhoto zariadenia. Tento laptop kombinuje elegantný dizajn, vysoký výkon a pokročilé funkcie, ktoré ocení každý profesionál. Poďme sa pozrieť, čo tento notebook ponúka a prečo by mal byť vašou prvou voľbou na každodennú prácu! Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/Vivo-V40-preview-20.jpg

Vivo V40 a V40 Lite (PREVIEW): Dva nové prírastky s pokročilými fotoaparátmi aj dobrou výbavou

Spoločnosť Vivo predstavila dva nové smartfóny, Vivo V40 a V40 Lite, ktoré sľubujú pokročilé funkcie pri fotoaparáte pod patronátom spoločnosti Zeiss aj atraktívny dizajn za dostupnú cenu. Zároveň chce dvojica lákať aj kvalitnými displejmi, veľkými batériami či dostupnou cenou. Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/motorola-edge-50-ultra.jpg

Motorola Edge 50 Ultra (RECENZIA): Elegancia, skvelý foťák a výkon takmer bez výhrad

Veľmi nároční používatelia by mali spozornieť. Motorola totiž vo svojom rade Edge 50 ponúka aj model Ultra. A ten už je naozaj vrcholným smartfónom, ktorý je schopný mnohého. My sme telefón otestovali a naše poznatky prinášame v recenzii. Poďme ho preklepnúť. Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/realme-gt-6-nahled.jpg

Rekordný displej a výkon aj pre hráčov. Realme GT 6 a GT 6T majú takmer parametre vlajok, zároveň ale férovú cenu

Značka Realme sa vyznačuje smartfónmi s maximálnou možnou výbavou pri zachovaní čo najnižšej ceny. Hráči budú mať na výber medzi dvojicou nových modelov, ktoré excelujú výkonom, fotoaparátmi, ale aj výdržou na batériu a nabíjaním. Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/doom-the-dark-ages-doom-guy-nahled.jpg

Doom: The Dark Ages – Všetko, čo potrebujete vedieť

Legendárny Doom sa vracia do akcie. Najnovší diel slávnej série, ktorý bol nejaký čas známy pod kódovým označením Doom Year Zero, so sebou trochu nečakane prináša stredovekú štylizáciu, aj keď sa palných zbraní rozhodne nevzdáme. Čo všetko zatiaľ o titule Doom: The Dark Ages vieme, sa dozviete v našom článku. Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/rtx-nahled.jpg

Grafické karty GeForce RTX 5000 (NVIDIA Blackwell) – VŠETKO, ČO VIEME

Už takmer dva roky je s nami úspešná architektúra Ada Lovelace v podobe grafických kariet GeForce RTX 4000. Je tak správna doba sa bližšie pozrieť na novú platformu GeForce RTX 5000 postavenú na architektúre Blackwell. Aké očakávame novinky? O koľko vzrastie výkon? A kedy bude dostupná? Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/kingdom-come-deliverance-2-henry-na-koni2-nahled.jpg

Kingdom Come: Deliverance 2 – Všetko, čo potrebujete vedieť

Český stredoveký hit Kingdom Come Deliverance dostane v roku 2024 pokračovanie, ktoré nás opäť v koži Jindřicha zo Skalice zavedie do Čiech v 15. storočí. Kingdom Come: Deliverance 2 nadviaže na príbeh prvého dielu, tentoraz má byť ale rozprávanie veľkolepejšie, rovnako ako svet samotný. Oslniť nás má nielen česká krajina, ale aj zaľudnené oblasti na čele s Kutnou Horou. Všetko, čo o Kingdom Come: Deliverance 2 potrebujete vedieť, nájdete v tomto článku. Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/msi-rtx-4070-ti-super-16g-expert-nahled.jpg

MSI GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16G EXPERT (RECENZIA A TESTY)

Páči sa vám pri grafických kartách koncept PUSH-PULL ventilátorov, teda kombinácia jedného tlačného a jedného nasávacieho ventilátora, aký zatiaľ využívali iba grafické karty Founders Edition spoločnosti NVIDIA? Potom vedzte, že tento zaujímavý koncept prevzala aj spoločnosť MSI a nasadila ho pri svojich grafických kartách radu EXPERT. Grafická karta MSI GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16G EXPERT je jedným zo zástupcov práve tohto nového a technicky zaujímavého radu grafických kariet, a my si ju dnes na Alza.sk tiež dôkladne otestujeme. Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/vodni-chlazeni-nejlepsi-2024.jpg

Najlepšie vodné chladenia pre procesory (AiO 280mm)

Vyberáte menšiu PC skriňu a zároveň výkonný procesor? Potom sa ponúka otázka, čím ho budete chladiť. Dobrou cestou sú vodné AiO chladiče s rozmerom 280 mm, ktoré už zvládnu ochladiť poriadnu dávku odpadového tepla. Tých je ale na trhu celá hromada a nie je ľahké si vybrať ten správny. V dnešnom článku uvidíte 8 chladičov, ktoré sme preverili nielen čo sa týka výkonu, ale aj hlučnosti. Tak čítajte ďalej! Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/computex.jpg

Computex 2024: Množstvo hardvérových noviniek od Intelu, AMD, MSI a ďalších

Computex 2024 sa konal v Taipei na Taiwane od utorka 4. júna do piatku 7. júna 2024, čo znamená, že tohtoročný ročník je už za nami. Vďaka tomu sme pre vás pripravili prehľad tých najzaujímavejších noviniek v hardvérovej oblasti. Čo na nás Intel, AMD, NVIDIA, MSI a mnohí ďalší chystajú? Na aké novinky sa môžeme už teraz tešiť? Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/nejlepsi-sluchatka-headphones-nahled_1.jpg

Najlepšie slúchadlá 2024 (AKTUALIZOVANÉ): Herné, True Wireless, HiFi a ďalšie

Ktoré sú tie najlepšie slúchadlá v roku 2024? Pozreli sme sa na výber najlepších modelov v rôznych kategóriách vrátane herných, True Wireless, HiFi a ďalších. Povieme si tiež, aké sú v súčasnosti trendy medzi slúchadlami.

Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/the-lord-of-the-rings-return-to-moria-cover-nahled.jpg

The Lord of the Rings: Return to Moria (RECENZIE – Súhrn)

Ak máte radi svet z kníh J. R. R. Tolkiena alebo jeho filmové adaptácie, potom možno prídete na chuť aj hrám s touto tematikou. Jednou takou je aj survival s trpaslíkmi v hlavnej úlohe, The Lord of the Rings: Return to Moria. Čo všetko o hre zatiaľ vieme, sa dozviete na nasledujúcich riadkoch. Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/netflix-novinky-07-24-nahled.jpg

Netflix: novinky jún 2024

Príval nových titulov na streamovacie platformy je nikdy nekončiacou záležitosťou, čo samozrejme platí aj pre Netflix. Aké novinky si pre nás táto populárna VOD služba prichystala v júni roku 2024? To sa dozviete v našom článku. Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/aqara-hub-m3-design.jpeg

Revolučná brána Aqara Hub M3 pre vašu inteligentnú domácnosť

Revolúcia vo svete smart domácností prichádza s novou bránou Aqara Hub M3, ktorá sľubuje nielen inovatívne technológie, ale aj jednoduchosť a univerzálnosť. Tento produkt je posledný prírastok do rodiny Aqara, známej svojou schopnosťou prepojiť rôzne smart zariadenia do jedného kompaktného a efektívneho systému. V tomto článku sa pozrieme bližšie na to, čo Aqara Hub M3 ponúka, a predstavíme vám aj značku Aqara a jej kľúčové produkty. Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/krypto-novinky_2.jpg

Bitcoinový mesačník: Čo hýbalo svetom kryptomien v máji?

Nepravidelné novinky zo sveta Bitcoinu, miningu a zľahka ďalších kryptomien z dielne našej obsahovej redakcie. Čítajte viac v našom článku! Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/wwdc-2024-nahledova.jpg

WWDC 2024 v znamení AI. Umelá inteligencia od Applu s výstižným názvom sa dostáva do všetkých hlavných systémov

Systémy iOS 18, iPadOS 18, macOS Sequoia, watchOS 11, ale aj ďalšie boli práve predstavené na každoročnej konferencii WWDC. Tohtoročná téma bola jasná – AI. Apple schopnosti umelej inteligencie integroval s gráciou. Poďme si ukázať konkrétne príklady. Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/redmi-13-uvodni-png.jpg

Redmi 13 (PREVIEW): Nový cenovo dostupný telefón so 108 Mpx fotoaparátom mieri na slovenský trh

Spoločnosť Redmi, dcérska značka čínskeho technologického giganta Xiaomi, predstavila nový prírastok do svojho radu inteligentných telefónov – Redmi 13. Model cieli na menej náročných používateľov, ktorí hľadajú spoľahlivý a dobre vybavený smartfón za prijateľnú cenu. Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/nahled_156.jpg

Nové notebooky ASUS Vivobook S 15: Revolúcia vo svete AI a mobility

V technologickom priemysle sa už viac ako rok hovorí o umelej inteligencii. Prvé notebooky pripravené na AI sa na trhu objavili vlani v decembri, ale až v týchto dňoch sa ASUS Vivobook S 15 (S5507) stáva priekopníkom na trhu s Copilot+ PC. Predobjednávky už bežia a samotný predaj začne už 18. júna! Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/nejlepsi-graficke-karty-rtx-4070-super-nahled.jpg

Najlepšie grafické karty GeForce RTX 4070 SUPER

Ak sa vám páči výkon grafických kariet NVIDIA GeForce RTX 4070 SUPER a plánujete si jednu aj zaobstarať do svojho herného PC, potom by ste rozhodne nemali prehliadnuť tento článok. V jeho aktualizácii, kedy do nášho zoznamu otestovaných grafických kariet po novom pribudla aj Asus TUF RTX 4070 SUPER O12G Gaming, a my sa na tieto grafické karty znova pozrieme pod drobnohľadom a pokúsime sa medzi nimi opäť vybrať tie absolútne najlepšie. Read more »
123...
P-DC1-WEB04
We will call you and advise you professionally
+420 225 340 120
Order inquiry
Question about the product
Please enter your telephone:
Call me
We care about your privacy Alza.cz a. s., Company identification number 27082440, uses cookies to ensure the functionality of the website and with your consent also to personalisage the content of our website. By clicking on the “I understand“ button, you agree to the use of cookies and the transfer of data regarding the behavior on the website for displaying targeted advertising on social networks and advertising networks on other websites.
More information Less info