Catalogue
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/lgthumb/corsair-icue-link-recenze-test.jpg

Corsair iCUE LINK: Nová generácia v organizácii káblov? (RECENZIA A NÁVOD)

Možnosti cable manažmentu a jeho praktické vyhotovenie sú snáď tou najmenej záživnou časťou pri stavbe nového počítača. Pokiaľ poriadne nepremyslíte výber PC skrine, ale aj všetkých ostatných komponentov, môžete si poriadne zavariť. A ruku na srdce, taká vec sa nedá vopred premyslieť na sto percent nikdy. Vecí, ktoré vás môžu zradiť, je celá hromada. Našťastie je tu Corsair so svojím systémom iCUE LINK, ktorý drvivú väčšinu nástrah eliminuje. Ako to vyzerá a ako to v praxi funguje? Poďme na to! Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/oppo-reno12-nahled.jpg

Rad Oppo Reno12 (PREVIEW): Ktorý vybrať? Majú mnoho spoločného, ale aj svoje odlišnosti

Keď na trh príde trojica príbuzných telefónov, občas môže byť ťažké si vybrať. Už čoskoro na náš trh zavítajú traja členovia rodiny Oppo Reno12 a my sme sa pozreli na to, čím si chcú získať našu priazeň, aj na to, čím sa medzi sebou odlišujú. Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/asus-expertbook-nahled.jpg

ASUS ExpertBook B5 ako ideálny pracovný notebook!

Technológie sa neustále vyvíjajú, a preto je dôležité mať k dispozícii nástroje, ktoré vám umožnia byť o krok vpred. Notebook ASUS ExpertBook B5 (B5604) je perfektným príkladom takéhoto zariadenia. Tento laptop kombinuje elegantný dizajn, vysoký výkon a pokročilé funkcie, ktoré ocení každý profesionál. Poďme sa pozrieť, čo tento notebook ponúka a prečo by mal byť vašou prvou voľbou na každodennú prácu! Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/motorola-edge-50-ultra.jpg

Motorola Edge 50 Ultra (RECENZIA): Elegancia, skvelý foťák a výkon takmer bez výhrad

Veľmi nároční používatelia by mali spozornieť. Motorola totiž vo svojom rade Edge 50 ponúka aj model Ultra. A ten už je naozaj vrcholným smartfónom, ktorý je schopný mnohého. My sme telefón otestovali a naše poznatky prinášame v recenzii. Poďme ho preklepnúť. Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/Vivo-V40-preview-20.jpg

Vivo V40 a V40 Lite (PREVIEW): Dva nové prírastky s pokročilými fotoaparátmi aj dobrou výbavou

Spoločnosť Vivo predstavila dva nové smartfóny, Vivo V40 a V40 Lite, ktoré sľubujú pokročilé funkcie pri fotoaparáte pod patronátom spoločnosti Zeiss aj atraktívny dizajn za dostupnú cenu. Zároveň chce dvojica lákať aj kvalitnými displejmi, veľkými batériami či dostupnou cenou. Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/surface-pro.jpg

Predstavujeme zariadenie Surface Pro a Surface Laptop s AI

Začína sa písať nová éra umelej inteligencie. Najrýchlejšie a najinteligentnejšie počítače so systémom Windows sú konečne tu. Ide o Microsoft Surface Pro a Surface Laptop, ktoré predstavujú novú triedu počítačov nazvanú Copilot+ PC. Čím sú jedinečné? A prečo si ich budete chcieť okamžite objednať? Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/Honor-Magic-V-Flip-preview-006.png

Honor Magic V Flip (PREVIEW): Skladacie véčko s obrím vonkajším displejom a lákavou cenou

Honor uvádza svoj prvý skladací telefón typu flip, Honor Magic V Flip. Tento dlho očakávaný prírastok do rodiny skladacích telefónov bol predstavený na špeciálnej akcii Technology Fashion Show v Šanghaji. Jedným z ťahákov by mala byť pomerne prijateľná cena. Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/jak-vybrat-cylindrickou-vlozku-nahled.png

Ako vybrať cylindrickú vložku (NÁVOD)

Potrebujete vymeniť starú cylindrickú vložku za novú? Premýšľate, ktorú zvoliť, aby presne pasovala do vašich dverí? Prichádzame s radou, ako vybrať cylindrickú vložku, vrátane postupu na zmeranie konkrétnych rozmerov. S pomocou nášho návodu si vyberiete tú správnu cylindrickú vložku!

Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/realme-gt-6-nahled.jpg

Rekordný displej a výkon aj pre hráčov. Realme GT 6 a GT 6T majú takmer parametre vlajok, zároveň ale férovú cenu

Značka Realme sa vyznačuje smartfónmi s maximálnou možnou výbavou pri zachovaní čo najnižšej ceny. Hráči budú mať na výber medzi dvojicou nových modelov, ktoré excelujú výkonom, fotoaparátmi, ale aj výdržou na batériu a nabíjaním. Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/oneplus-nord-ce-4-lite-5g-sedy-3.jpg

Rýchle nabíjanie aj jeden už takmer raritný prvok. OnePlus Nord CE 4 Lite 5G chce bodovať v strednej triede

Používatelia hladní po čo možno najlepších parametroch telefónu so stále dobre prístupnou cenovkou majú teraz na výber ďalšieho adepta. OnePlus Nord CE 4 Lite 5G sa nemusí zapáčiť úplne každému, avšak niektoré jeho parametre sú vyšperkované. Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/rtx-nahled.jpg

Grafické karty GeForce RTX 5000 (NVIDIA Blackwell) – VŠETKO, ČO VIEME

Už takmer dva roky je s nami úspešná architektúra Ada Lovelace v podobe grafických kariet GeForce RTX 4000. Je tak správna doba sa bližšie pozrieť na novú platformu GeForce RTX 5000 postavenú na architektúre Blackwell. Aké očakávame novinky? O koľko vzrastie výkon? A kedy bude dostupná? Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/msi-rtx-4070-ti-super-16g-expert-nahled.jpg

MSI GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16G EXPERT (RECENZIA A TESTY)

Páči sa vám pri grafických kartách koncept PUSH-PULL ventilátorov, teda kombinácia jedného tlačného a jedného nasávacieho ventilátora, aký zatiaľ využívali iba grafické karty Founders Edition spoločnosti NVIDIA? Potom vedzte, že tento zaujímavý koncept prevzala aj spoločnosť MSI a nasadila ho pri svojich grafických kartách radu EXPERT. Grafická karta MSI GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16G EXPERT je jedným zo zástupcov práve tohto nového a technicky zaujímavého radu grafických kariet, a my si ju dnes na Alza.sk tiež dôkladne otestujeme. Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/vodni-chlazeni-nejlepsi-2024.jpg

Najlepšie vodné chladenia pre procesory (AiO 280mm)

Vyberáte menšiu PC skriňu a zároveň výkonný procesor? Potom sa ponúka otázka, čím ho budete chladiť. Dobrou cestou sú vodné AiO chladiče s rozmerom 280 mm, ktoré už zvládnu ochladiť poriadnu dávku odpadového tepla. Tých je ale na trhu celá hromada a nie je ľahké si vybrať ten správny. V dnešnom článku uvidíte 8 chladičov, ktoré sme preverili nielen čo sa týka výkonu, ale aj hlučnosti. Tak čítajte ďalej! Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/vivo-x-fold3-pro-preview001.jpg

Tenké, ľahké a vybavené skladačky. Vivo X Fold3 a Fold3 Pro chcú bodovať hneď v niekoľkých disciplínach

Vivo predstavilo nový rad skladacích smartfónov X Fold3, ktorý sa pýši výrazným vylepšením oproti minuloročnému modelu X Fold2. Novinky sú dve a sú tenšie, ľahšie a prinášajú značné vylepšenia v oblasti fotoaparátu aj batérie. Toto všetko novinky dokážu. Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/computex.jpg

Computex 2024: Množstvo hardvérových noviniek od Intelu, AMD, MSI a ďalších

Computex 2024 sa konal v Taipei na Taiwane od utorka 4. júna do piatku 7. júna 2024, čo znamená, že tohtoročný ročník je už za nami. Vďaka tomu sme pre vás pripravili prehľad tých najzaujímavejších noviniek v hardvérovej oblasti. Čo na nás Intel, AMD, NVIDIA, MSI a mnohí ďalší chystajú? Na aké novinky sa môžeme už teraz tešiť? Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/nahled-intel.jpeg

Grafiky Intel Battlemage (VŠETKO, ČO VIEME)

Grafické karty Intel Arc sa práve predajným hitom nestali, ale s nástupcom v podobe Intel Battlemage sa milovníkom grafických čipov Intel začína blýskať na lepšie časy. Pokiaľ ste ešte nezachytili novinky okolo rodiny Battlemage, potom vám prinášame stručný prehľad všetkých zvestí a únikov, ktoré o grafických kartách Intel Battlemage máme. Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/amd-radeon-rx-8000-info.jpg

Grafiky AMD Radeon RX 8000 – Všetko, čo vieme (INFO)

Je jasné, že po grafických kartách AMD Radeon RX 7000 prídu na rad čipy označené ako Radeon RX 8000 s architektúrou RDNA 4. Čo prinesú nové? Ako to bude s ray tracingom? A kedy sa začnú predávať? Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/amd-ryzen-9000-recenze.jpg

AMD konečne predstavilo procesory Ryzen 9000 a Ryzen AI

AMD na veľtrhu Computex 2024 oficiálne predstavilo celú plejádu noviniek. Tešiť sa môžeme na nové desktopové aj notebookové procesory s jadrami Zen 5. Samozrejmosťou je nový čipset, a dokonca dorazia aj nové CPU pre snáď nesmrteľnú päticu AM4. Podľa prvých poznatkov to vyzerá, že Ryzeny 9000 sú zásahom do čierneho! Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/nejlepsi-sluchatka-headphones-nahled_1.jpg

Najlepšie slúchadlá 2024 (AKTUALIZOVANÉ): Herné, True Wireless, HiFi a ďalšie

Ktoré sú tie najlepšie slúchadlá v roku 2024? Pozreli sme sa na výber najlepších modelov v rôznych kategóriách vrátane herných, True Wireless, HiFi a ďalších. Povieme si tiež, aké sú v súčasnosti trendy medzi slúchadlami.

Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/aqara-hub-m3-design.jpeg

Revolučná brána Aqara Hub M3 pre vašu inteligentnú domácnosť

Revolúcia vo svete smart domácností prichádza s novou bránou Aqara Hub M3, ktorá sľubuje nielen inovatívne technológie, ale aj jednoduchosť a univerzálnosť. Tento produkt je posledný prírastok do rodiny Aqara, známej svojou schopnosťou prepojiť rôzne smart zariadenia do jedného kompaktného a efektívneho systému. V tomto článku sa pozrieme bližšie na to, čo Aqara Hub M3 ponúka, a predstavíme vám aj značku Aqara a jej kľúčové produkty. Read more »
123...
P-DC1-WEB04
We will call you and advise you professionally
+420 225 340 120
Order inquiry
Question about the product
Please enter your telephone:
Call me
We care about your privacy Alza.cz a. s., Company identification number 27082440, uses cookies to ensure the functionality of the website and with your consent also to personalisage the content of our website. By clicking on the “I understand“ button, you agree to the use of cookies and the transfer of data regarding the behavior on the website for displaying targeted advertising on social networks and advertising networks on other websites.
More information Less info