Catalogue
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/lgthumb/doplnky-stravy.jpg

BCAA: čo to je a ako pôsobí na organizmus?

Esenciálne aminokyseliny s rozvetveným reťazcom alebo BCAA sa podieľajú na správnom fungovaní nášho tela. Majú vplyv na nárast svalovej hmoty, redukujú únavu a podieľajú sa aj na ďalších aspektoch. Ako BCAA užívať a pre koho sú vhodné? Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/dna-testy.jpg

Na čo slúžia domáce DNA testy?

Domáce DNA testy sa stali v posledných rokoch veľmi populárne. Vďaka technologickému pokroku sú teraz cenovo dostupnejšie a ľahšie použiteľné ako kedykoľvek predtým. Ale na čo vlastne tieto DNA testy slúžia a čo všetko môžu odhaliť? Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/vypocet-terminu-porodu.jpg

Ako na výpočet termínu pôrodu

Každá budúca matka je určite zvedavá na presný termín pôrodu. Existuje niekoľko metód, ako vypočítať termín pôrodu. Pozrite sa s nami sa najbežnejšie spôsoby, ako zistiť očakávaný dátum pôrodu. Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/oplozeni-vajicka.jpg

Plodnosť vs. neplodnosť mužov a žien

Plodnosť mužov aj žien závisí od mnohých faktorov, z ktorých najdôležitejšie je zdravie a vek. Veľkú úlohu však zohráva aj zdravý životný štýl, genetické predpoklady a stres. Čo všetko môže plodnosť ovplyvniť, ako podporiť plodnosť, aj keď začať riešiť problém s neplodnosťou, vám objasní náš článok. Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/ovulace.jpg

Ovulácia a plodné dni

Vysledovanie ovulácie, teda obdobia s najvyššou pravdepodobnosťou pre počatie, je možné niekoľkými spôsobmi. Medzi najviac využívané patrí ovulačná kalkulačka, pravidelné meranie teploty tela, sledovanie zmien výtokov alebo používanie ovulačných testov, ktoré merajú hladinu luteinizačného hormónu a estradiolu v moči. Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/jogurt-miska-lzice.jpg

Čo sú probiotiká a prečo ich naše telo potrebuje?

Probiotiká čiže zdraviu prospešné baktérie posilňujú funkciu imunitného systému, zlepšujú trávenie aj duševné zdravie a pomáhajú pri chudnutí.

Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/protein.jpg

Proteíny dostanú vaše telo do kondície

Poslednou dobou sú medzi športovcami stále populárnejšie rôzne proteínové doplnky. Avšak tie sú všeobecne vhodné pre úplne každého, pretože citeľne posilňujú organizmus. Pomôcť tak môžu napríklad aj v boji s koronavírusom. Read more »
P-DC1-WEB02
We will call you and advise you professionally
+420 225 340 120
Order inquiry
Question about the product
Please enter your telephone:
Call me
We care about your privacy Alza.cz a. s., Company identification number 27082440, uses cookies to ensure the functionality of the website and with your consent also to personalisage the content of our website. By clicking on the “I understand“ button, you agree to the use of cookies and the transfer of data regarding the behavior on the website for displaying targeted advertising on social networks and advertising networks on other websites.
More information Less info