Diskusia k MOES Smart watering valve BWV-YC-EU-GY

Zobraziť katalóg
MOES Smart watering valve BWV-YC-EU-GY - Inteligentný zavlažovač

Diskusia k MOES Smart watering valve BWV-YC-EU-GY

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa MOES Smart watering valve BWV-YC-EU-GY, na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu MOES Smart watering valve BWV-YC-EU-GY ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k MOES Smart watering valve BWV-YC-EU-GY vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.

Dobrý den, jaký je maximální možný průtok vody (v litrech za minutu)? Děkuji za odpověď.

Dobrý deň, zariadenie disponuje solenoidovým ventilom (cvakne pri on/off), alebo guľovým ventilom (jemne bzučí pri on/off)? Ďakujem.

Dobrý den. Je potřeba vodovodní tlak, nebo to bude fungovat i samospadem vody, např. ze sudu na zahradě? Děkuji Rf

Tento zavlažovač má aj wifi pripojenie? Ak som napr. na dovolenke, viem sa pozrieť na stav zavlažovača cez aplikáciu, prípadne aktivovať zavlažovanie? V popise a na fotkách je spomenuty iba Bluetooth, no podľa obrázka s bielou krabičkou cez ktorú sa s tým spája telefón to pôsobí, že zavlažovač sa pripojí na router a komunikácia s mobilom je cez wifi.

P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií