MS hokej AP+ slevy

Recenzie Pohovka OSLO 3

Zobraziť katalóg
Pohovka OSLO 3 - Pohovka

Recenzie Pohovka OSLO 3

Zaujímajú vás názory a recenzie na Pohovka OSLO 3? U nás má zatiaľ hodnotenie 3,7 z 5 hviezdičiek od 8 používateľov. Nižšie na tejto stránke nájdete od ostatných zákazníkov tiež ich konkrétne skúsenosti s Pohovka OSLO 3. Určite budeme ale radi, keď nám po kúpe napíšete hodnotenie na Pohovka OSLO 3 aj vy.

Používateľské recenzie

Lada, Kunice - Všešímyflag
Hodnotené 28. 11. 2023, variant Pohovka OSLO 3
Overený nákup
velmi nekvalitní výrobek, chybí šrouby, zacvakavani nefunguje
0 ×Nahlásiť
Anonymný zákazníkflag
Hodnotené 30. 4. 2023, variant Pohovka OSLO 3
Overený nákup
Very uncomfortable for sleeping.
0 ×Nahlásiť
Martin, Bratislava - Podunajské Biskupiceflag
Hodnotené 7. 11. 2022, variant Pohovka OSLO 3
Overený nákup
Celkovo je pohovka pekná, aj pohodlná. Ale príde mi že mi lieta pod zadkom, mám pocit že sa podomňou každú chvíľu rozpadne. Návod celkom bežné prevedenie, kde treba chviľku hľadať čo kam pasuje. Tiež mi prišlo zvláštne, že aby som dotiahol boky, musel som roztrhnúť látku ktorou je pohovka zo spodu obalená, cez ňu je ešte jedna látka, na zips, takže je to zakryté, len mi to príde zbytočná robota navyše.
veľkosť
rýchlosť dodania a vynesenie
boky treba spojiť 5 šroubami na každej strane, na ľavej strane ale 2 z 5 nepoužiteľné (jedna kryvá, jedna vypadáva) čiže celá pohovka je "voľnejšia"
v strede je piata "nožička" problém ale je že je výrazne kratšia, oproti 4 hlavným. Beriem ju len ako oporu, ale i tak mi príde dosť zlé že je v podstate nepoužiteľná. Mala by sa dať vysunúť a nastaviť podľa potreby, ale je prikrátka.
0 ×Nahlásiť
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií