Recenzie Salente SmartDust 3.1

Zobraziť katalóg
Salente SmartDust 3.1 - Tyčový vysávač

Recenzie Salente SmartDust 3.1

Zaujímajú vás názory a recenzie na Salente SmartDust 3.1? U nás má zatiaľ hodnotenie 3,3 z 5 hviezdičiek od 4 používateľov. Nižšie na tejto stránke nájdete od ostatných zákazníkov tiež ich konkrétne skúsenosti s Salente SmartDust 3.1. Určite budeme ale radi, keď nám po kúpe napíšete hodnotenie na Salente SmartDust 3.1 aj vy.

Používateľské recenzie

Anonymný zákazníkflag
Hodnotené 22. 3. 2024, variant Salente SmartDust 3.1
Overený nákup
Vysáva a vytiera v jenom kroku, čo je veľmi praktické. Mop sa dá ľahko nasadiť a nohou odpojiť. Vysávač je skladný, vzhľadný a mám ho vždy po ruke.
Na vytieranie stačí iba trochu vody alebo namočiť handričku. Na handričke sa nezachytáva špina, vlasy, chumáče lebo to všetko končí vo vysávači. Pokiaľ naplníte nádržku na vodu doplna, vytiera príliš mokro a podlaha dlhšie schne. Pokiaľ tam dáte iba trochu vody, alebo iba namočíte handričku, na vytretie menšej plochy to stačí a podlaha vám rýchlejšie vyschne
Nabíja sa celkom rýchlo, za oveľa kratší čas ako je uvedené. Dobíja sa permanentne pokiaľ ho priebežne pripájate na adaptér, takže žiadne obavy v tomto ohľade mať netreba. Veľké plus je, že vidíte na koľko percent je vysávač nabitý.
Odpojením dlhej tyče a pripojením malej z neho urobíte ručný vysávač, čo je praktické do auta alebo na vysávanie napr. sedačky
Z môjho pohľadu je to ideálny prístroj na dennodennú bežnú údržbu domácnosti, najmä na rýchle vytretie kúpeľne, chodby, okolo kuchynskej linky a pod..
Keď ho porovnám s podobným typom od konkurenčnej značky vo vyššej cenovej relácii, tak mu v podstate nemám čo vytknúť, naopak.
Mám ho zatiaľ krátko, uvidíme ako sa "vyfarbí" časom. Ale zatiaľ sa zdá, že je veľmi dobrý.
Náhradné príslušenstvo je dostupné v prijateľnej cenovej relácii.
Azda toto hodnotenie niekomu pomôže, tiež som hľadala skúsenosti a hodnotenia od iných kým som sa rozhodla.
kolieska by mohli mať o trochu mäkšiu gumu
vo výbave by som privítala minimálne jednu náhradnú handričku
0 ×Nahlásiť
Martina, Chvojenecflag
Hodnotené 13. 3. 2023, variant Salente SmartDust 3.1
Overený nákup
výkon byl fajn
lehký
snadná manipulace
po dvou měsících užívání jde na reklamaci
špatně a dlouho se nabíjí, pokud vůbec
neustále se přehřívá
doba na maximální výkon je tak maximálně 15 minut
po dvou měsících už s ním nevysaji, neb si bere co vteřinu 1% baterie
0 ×Nahlásiť
Jakub, Kadaňflag
Hodnotené 19. 2. 2023, variant Salente SmartDust 3.1
Overený nákup
Daji se nastavit 3 sily vysavani
Vytira pekne
Jednoduche ovladani
Kdyz se vysava na nejsilnejsi vykon, tak nevydrzi 90 minut, jak se uvedeno v informacich. Na nejvyssi vykon vydrzi cca 13 minut.
0 ×Nahlásiť
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií