Dňa 11.5.2024 (sobota) nebude možné na pobočke Alza Nitra vyzvihovať objemný tovar z dôvodu konajúcej sa akcie s hasičmi na parkovisku.
WS7480

55" Philips 55OLED804

Zobraziť katalóg
55" Philips 55OLED804
4,5 2 hodnotení
Televízor SMART ANDROID OLED, 139cm, 4K Ultra HD, PPI 5000 (100Hz), HDR10+, HLG, Dolby Vision, DVB-T2/S2/C, H.265/HEVC, 4× HDMI, 2× USB, USB nahrávanie, LAN, WiFi, Bluetooth, DLNA, HbbTV 2.0, herný režim, hlasové ovládanie, Ambilight, Apple TV, Netflix, HBO GO, Voyo, Google Assistant, Amazon Alexa, VESA 300×300, Dolby Atmos, trieda energetickej účinnosti G
Kód:  WC390s3a Produktové číslo:  55OLED804/12 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

55" Philips 55OLED804


Pre maximálny pôžitok z filmov, seriálov alebo športových prenosov môžete staviť na TV 55" Philips 55OLED804 s bezchybným obrazom a mnohými inteligentnými funkciami. Úplne dostačujúca hodnota uhlopriečky 55 " spolu s rozlíšením 4K Ultra HD je ideálnou voľbou pre pravého filmového pôžitkára. Neuveriteľné rozlíšenie TV 4K vďaka ôsmim miliónom pixelov na obrazovke ponúka dokonalý vizuálny zážitok. Technológia Android TV prináša netušené multimediálne možnosti. Použitá technológia OLED za pomoci viacvrstvových zobrazovacích buniek sa zaručuje za maximálny pozorovací uhol po celej ploche obrazovky. Jej prednosťou je aj verné vykreslenie čiernej farby, teda nadpriemerný kontrast. TV Smart prináša bezchybnú komunikáciu s vaším smartfónom.

Najpodstatnejšie parametre televízora 55" Philips 55OLED804

  • Televízor Philips poskytuje uhlopriečku celkovo 55"
  • Filmy a seriály v detailnom 4K rozlíšení
  • Technológia OLED dáva obrazu jedinečný kontrast
  • Typ tunera DVB-T2 - HEVC je štandardom, na ktorý plošne prechádzajú všetky pozemné vysielania
  • Je možné používať Google Assistant a Amazon Alexa
  • Televízor Philips je multifunkčný podľa vzoru HbbTV 2.0, to je kombinácia televízneho vysielania a širokopásmového internetu
  • Snímková frekvencia 100 / 120 Hz sľubuje naozaj plynulý obraz, čoho si všimnete najmä pri akčných scénach či športe
  • Funkcia Ambilight na zadné svietenie, ktoré je štýlovým doplnením deja na obrazovke televízora
  • Červené tlačidlo vám sprostredkuje prehliadanie napríklad aj aktuálneho televízneho programu, archívov videí, videotéky, hranie zábavných hier
  • Schopnosť hlasového ovládania eliminuje nutnosť nudného ovládania pomocou tlačidiel
  • Herný režim znižuje odozvu na minimum počas hrania, a tak vám už neunikne jediný nepriateľ
  • Predpripravená WiFi technológia v televízore umožňuje prístup k internetovému obsahu
  • Možnosť nahrávania obsahu na USB disk na zaznamenanie obľúbených filmov a opätovného prehrávania
  • Štandard prichytenia VESA s vyrezanými otvormi so závitom v rozstupe 300×300 na inštaláciu napríklad na stenu
  • Prenosový protokol DLNA na takmer nelimitovaný prenos súborov do TV

Mimoriadna kvalita obrazu TV Philips

Pri dobrých filmoch stojí za to vyťažiť z kvality obrazu maximum. televízora 55" Philips 55OLED804 s jemným rozlíšením splní všetky nároky na mimoriadny pôžitok zo sledovania. Označenie 4K charakterizuje obrazovku so štvornásobkom obrazových bodov, než mávajú klasické Full HD typy. Obraz televízora Philips sa teda skladá z 3 840 × 2 160 bodov, a preto dosahuje veľmi dobrú úroveň detailov. Ani pri pohľade z blízkosti obrazovky nie je rozmazaný, zostáva perfektne ostrý. Jemnosť obrazu sa hodí pri veľkom množstve kvalitnej produkcie, najmä pri filmoch z Blu-ray diskov. Filmy a seriály, ktoré nemajú dostatočné rozlíšenie, vie upraviť do vyššieho a ich obraz trochu vylepší. Veľmi užitočným efektom vysokého rozlíšenia býva rýchlejšie fungovanie rôznych aplikácií, tieto televízory totiž dostávajú do vienka výkonný hardvér.

TV s OLED technológiou pre vysoký kontrast

K nadpriemernej kvalite obrazu napomáha OLED technológia, v rámci ktorej dokáže každý z bodov tvoriacich obraz akokoľvek meniť farbu. Výsledkom potom je výborný kontrast a predovšetkým možnosť body vypínať a dosiahnuť tak naozaj čiernu farbu, zatiaľ čo iné technológie dosiahnu nanajvýš veľmi tmavej sivej. Tieto OLED televízory oslavujú úspech tiež živým podaním farieb. Solídna obnovovacia frekvencia TV Philips 100 / 120 Hz značí, že veľmi rýchlo mení obrazové body a hodí sa pri akčných či športových scénach, ktoré zachová dokonale plynulé. Podporuje technológiu HDR10+, Dolby Vision a HLG. HDR10+ je jedinečná technológia, ktorá zaisťuje optimálnu úpravu jasu aj farieb. Dolby Vision používa dynamické metadáta na vylepšenie farieb a kontrastu. Vo výsledku ukazuje obraz s HLG technológiou jas vernejšie a oživí tak všetky scény.

DVB-T2 a užitočné funkcie televízora 55" Philips 55OLED804

Ak využívate klasickú anténu, to najdôležitejšie si môžete odškrtnúť. Štandard vysielania DVB-T2 tento TV zvládne, netreba riešiť nič ďalšie. S DVB-S2 tunerom môžete prijímať satelitný signál obľúbený kvôli pokrytiu a pestrému výberu kanálov. Ak ste príjemcami káblového typu, tak je možné zapojiť 55" Philips 55OLED804 pomocou tzv. DVB-C tunera. Rad inteligentných funkcií potrebuje internet, na ten nájdete klasický, z počítačov známy konektor. Ak nechcete preťahovať kábel až do obývacej izby, uvítate možnosť pripojiť ho k internetu bezdrôtovo, cez WiFi. Tak ako pri všetkých počítačoch, aj tu nájdete nielen pestré originálne aplikácie, ale aj klasický webový prehliadač. Na spárovanie s reproduktormi, klávesnicou a inou elektronikou poslúži schopnosť pracovať s Bluetooth signálom. Jednoduchou, a pritom veľmi užitočnou funkciou televízora Philips je prehrávanie obsahu z externého disku či flash disku cez USB port. S týmto modelom je možné aj, naopak, obsah na disk nahrať. Do podporovaných zvukových formátov patria Dolby Atmos.

Ďalšie smart funkcie a aplikácie v TV Philips

TV Philips vám tiež okrem iného ponúkne aplikácie a sociálne siete ako je YouTube, NETFLIX, HBO GO, Voyo, Apple TV a Google Duo. Je na ňom možné využívanie asistentov Amazon Alexa a Google Assistant.

  • Na vloženie karty na kódovaný príjem satelitného alebo káblového vysielania je potrebné použiť kompatibilný CA modul, ktorý sa zasunie do CI/CI+ slotu televízora.

Parametre a špecifikácia

Uhlopriečka
55" (139,7 cm) Hotovo!
Spotreba v SDR režime
140 kWh/1000h Hotovo!
Energetická trieda v SDR režime
G Hotovo!
Spotreba v HDR režime
181 kWh/1000h Hotovo!
Energetická trieda v HDR režime
G Hotovo!

Energetický štítok 2021

Spotreba v SDR režime
140 kWh/1000h Hotovo!
Energetická trieda v SDR režime
G Hotovo!
Spotreba v HDR režime
181 kWh/1000h Hotovo!
Energetická trieda v HDR režime
G Hotovo!

Uhlopriečka a rozlíšenie

Uhlopriečka
55" (139,7 cm) Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
4K Ultra HD Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
3840 × 2160 Mpx Hotovo!

Obrazovka

Obnovovacia frekvencia panelu
100 / 120 Hz Hotovo!
Technológia
OLED Hotovo!

Modelový rok

Modelový rok
2019 Hotovo!

Aplikácie | SMART funkcie

Aplikácie
YouTube, NETFLIX, HBO Max, Voyo, Apple TV, Google Meet Hotovo!
SMART funkcie
HbbTV, Inteligentný ovládač, Ovládanie hlasom, Webový prehliadač Hotovo!
Kompatibilita s hlasovým asistentom
Google Assistant, Amazon Alexa Hotovo!

Multimediálne funkcie

Multimediálne funkcie
Ambilight, Prehrávanie z USB, Nahrávanie na USB, Základný hotelový režim, Svetelný senzor Hotovo!

Herné funkcie

Herné funkcie
Herný režim (GAME MODE) Hotovo!

Pripojenie

Bezdrôtové pripojenie
WiFi, Bluetooth, DLNA Hotovo!
Výstupy 2.0
USB, LAN, HDMI 2.0, Slúchadlový výstup, Digitálny optický/digitálny audio výstup, Kompozitný, Komponentný Hotovo!
HDMI
4 × Hotovo!
USB
2 × Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka
122,78 cm Hotovo!
Výška
72,01 cm Hotovo!
Hĺbka
23 cm Hotovo!
Výška bez podstavca
70,56 cm Hotovo!
Hĺbka bez podstavca
4,93 cm Hotovo!
Šírka podstavca/rozstup nožičiek
79,2 cm Hotovo!
Hmotnosť
26,6 kg Hotovo!
VESA prichytenie
300×300 Hotovo!

Farba

Farba
Sivá Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Akce za 40K SURE...za par mesicu bude za 30K,jako letos 803. Nevim na co si Philips hraje, kdyz stejna TV od LG stoji 33K.

Dobrý den, přijme tato televize přes HDMI 4k + HDR? Budu ji používat připojenou jako druhý monitor připojený optickým HDMI tak abych do ní byl schopen sypat signál 4K HRD. Jestli má základní HDMI 2.0 tak by to papírově neměla dát...

Nema HDMI 2.1, radeji pockat na model 2020.

Ahoj, rozchodil to někdo s Alexou? "Philips Smart TV Voice Control" na kterou odkazuje sám Philips je totiž dostupná jen na amazon.com.uk.. tam mě to ale pošle k šípku, že můj domovský amazon je amazon.com (přestože registrátor je amazon.de s českou mutací)... ten ale bohužel nabízí nekompatibilní "Philips SAPHI Smart TV Voice Control".. která samozřejmě nefunguje..

Dobrý den, jak se liší model 804 a 854? Nenašel jsem žádný rozdíl... Děkuji PD

Diskusia a poradňa k 55" Philips 55OLED804
Príslušenstvo pre 55" Philips 55OLED804 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 55" Philips 55OLED804. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte 55" Philips 55OLED804. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte 55" Philips 55OLED804. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: 55“ Philips 55OLED804.
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií