AP+ nový vizuál AlzaBoxy Q1

Archív - Stojany a obaly na pneumatiky

Zobraziť katalóg
Cena
-
Hodnotenia od zákazníkov
Filtrovať

Stojany a obaly na pneumatiky vám poslúžia na pohodlnú manipulácii s pneumatikami a na ich uloženie, ak ich práve nevyužívate. Pred nákupom obalu alebo držiaka skontrolujte maximálny vonkajší priemer a šírku pneumatík.

Pomohla vám táto informácia?
Tento formulár slúži len na hodnotenie informácií v popise vyššie.
Ak máte otázku k produktom, službám, doprave, či inú požiadavku, využite zákaznícku podporu.
Čo by sme v ňom mali zlepšiť? Chýba vám tu niečo? Je niečo uvedené zle? Podeľte sa.
10 položiek
4,5
BLACKMONT ochranná plachta na kolesá L
Obal na pneu – ochranná plachta na pneumatiky, chráni pred prachom a okolitými vplyvmi, predlžuje životnosť pneu, vyrobené z 170T polyesteru, uzatvárateľné zipsom, rozmery 81×116.5cm (veľkosť L)
Predaj skončil
Objednávací kód: AUPR257872
5,0
BLACKMONT ochranná plachta na kolesá M
Obal na pneu – ochranná plachta na pneumatiky, chráni pred prachom a okolitými vplyvmi, predlžuje životnosť pneu, vyrobené z 170T polyesteru, rozmery 66×96.5cm (veľkosť M)
Predaj skončil
Objednávací kód: AUPR257871
4,2 36×
BLACKMONT ochranné plachty na kolesá
Obal na pneu – ochranné plachty na pneumatiky, chránia pred prachom a okolitými vplyvmi, predlžuje životnosť pneumatiky, sťahovanie obalov pomocou popruhov
Predaj skončil
Objednávací kód: AUPR257870
Predaj skončil
Objednávací kód: AUPR2828
Nástenné držiaky pneumatík, 2 ks
Obal 2 držiaky pneumatík na montáž na stenu, na náležité uskladnenie letných aj zimných pneumatík s ráfikmi. V sade s príchytkami a skrutkami.
Predaj skončil
Objednávací kód: AUPR1075
Prepravné obaly na ráfiky, súprava 4 ks
Obal Vhodné na ľahkú prepravu a skladovanie vašich kolies. Obaly sú vhodné pre pneumatiky do 200 cm obvodu (R13 - R18 245 mm), úprava veľkosti sťahovacou šnúrkou, praktické označenie kolies na obaloch (VL = LP, VR = PP, HL = LZ, HR = PZ), pevný popruh pre ľahkú prepravu, umývateľné až do 30 °C
Predaj skončil
Objednávací kód: AUPR1074
Stojan na ráfiky s poťahom pneumatík do 225 mm
Stojan Pre čisté a jednoduché skladovanie ráfikov s pneumatikami. Žiadna deformácia pneumatík pri strate tlaku, závesné uloženie chráni ráfiky a pneumatiky pred vlhkosťou, uloženie šetrné k ráfikom, pomáha udržať poriadok v pivnici alebo v garáži, jednoduché zostavenie, osvedčené riešenie
Predaj skončil
Objednávací kód: AUPR1079
5,0
Vozík na kolesá s nastaviteľnou výškou
Vozík Pre čisté a jednoduché skladovanie ráfikov s pneumatikami. Rozstup zadných koliesok: 60 cm, kolieska možno zabezpečiť brzdou, nastaviteľný podľa veľkosti pneumatiky, žiadna deformácia pneumatík pri strate tlaku, závesné uloženie chráni ráfiky a pneumatiky pred vlhkosťou, uloženie šetrné k ráfikom.
Predaj skončil
Objednávací kód: AUPR1076
4,6 10×
Stojan na pneumatiky pojazdný
Stojan na pneumatiky – pre 4 ks kompletných kolies do šírky pneumatiky 225mm a priemerom 17", nosnosť do 100kg
Predaj skončil
Objednávací kód: AUPR670
4,0
Stojan na pneumatiky
na 4 ks kompletných kolies do šírky pneumatiky 225 mm
Predaj skončil
Objednávací kód: AUPR669
výmena pneumatíkAko vybrať pneumatiky? Výber pneumatík neradno podceňovať. Nedelia sa totiž len na zimné a letné, zohľadniť treba aj ich veľkosť či spôsob vašej jazdy. Iné sa hodia na osobné autá, iné na SUV. A tým to zďaleka nekončí. Takže ako správne vybrať pneumatiky?
V dnešnom záverečnom diele nášho cestovateľského seriálu sa pozrieme do francúzskych a švajčiarskych Álp. Už tradične si povieme, ako sa do týchto miest čo najlepšie dostať, aké sú špecifiká tamojšej legislatívy a kde si najlepšie zalyžovať!
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií