Autodesk AutoCAD

Zobraziť katalóg
Cena
-
Hodnotenia od zákazníkov
Značka
Autodesk
(3)
Určenie
Pre firmy
(3)
Pre štátnu správu
(3)
Typ softvéru
CAD
(3)
3D grafika
(3)
Operačný systém
Windows
(2)
MacOS
(2)
Jazyková verzia
CZ
(2)
EN
(2)
HU
(2)
DE
(2)
Najnovšie objednávky
Filtrovať

Autodesk AutoCAD je obľúbený grafický editor a nenahraditeľný pomocník všetkých inžinierov a študentov technických odborov. Prináša úpravy výkonných grafických nástrojov, automatizovaných funkcií, širokú kompatibilitu a množstvo ďalších výhod. Chcete o programe Autodesk AutoCAD vedieť viac? Čítajte ďalej a dozviete sa.

Pokračovať

Autodesk AutoCAD – komplexné riešenie pre 2D aj 3D grafiku

Autodesk AutoCAD patrí medzi najvýkonnejšie dostupné CAD programy. Ponúka celý rad funkcií, nástrojov a vlastností, a hodí sa tak na takmer každý grafický úkon. AutoCAD navyše prináša aj špecializované súpravy nástrojov určené pre rôzne odvetvia technických odborov, od architektúry cez tvorbu máp po plány elektroinštalácie.


Autodesk AutoCAD viewer

Prostredie AutoCADu je prehľadné a intuitívne. Postranné panely s nástrojmi si navyše môžete ľubovoľne prispôsobiť.

Autodesk AutoCAD pomôže so všetkou dokumentáciou

Autodesk AutoCAD má okrem grafických nástrojov aj niekoľko inteligentných funkcií pre správu dokumentácie. Program zvládne automatické vytváranie plánov, tabuliek a zoznamov či generovanie dôležitých poznámok k výkresom.

i

AutoCAD sa neustále vylepšuje

Nová verzia softvéru AutoCAD 2022 prináša rôzne inteligentné vylepšenia. Pokiaľ ste ale zvyknutí a túžite po niektorej zo starších verzií, potom si ju môžete s licenciou bez problémov stiahnuť. Na webe poskytovateľa nájdete napríklad aj Autodesk AutoCAD 2020 a staršie.

Spoľahnúť sa môžete na širokú kompatibilitu AutoCAD aplikácie

Aplikácia AutoCAD umožní pokračovať vo vašej práci aj na mobilných zariadeniach (smartfón či tablet). Cloudové úložisko zaistí, že sa môžete kedykoľvek a kdekoľvek navrátiť k rozpracovanému projektu. Webová aplikácia AutoCAD online navyše nevyžaduje inštaláciu softvéru na zariadeniach. Súbory sa ukladajú v charakteristickom formáte DWG.

Aké existujú verzie programu Autodesk AutoCAD?

Autodesk AutoCAD je dostupný v troch verziách – AutoCAD, AutoCAD LT a AutoCAD študentská verzia. V čom sa líšia?

Štandardná licencia so všetkým, čo k tomu patrí

Licencia AutoCAD predstavuje klasickú a ničím neobmedzenú verziu určenú pre najnáročnejších profesionálov, architektov, projektantov i nadšených grafikov. Ide tak o vôbec najdrahšiu licenciu, ktorá je ponúkaná.

AutoCAD LT vs. AutoCAD

Autodesk AutoCAD LT (Limited) je špeciálna verzia programu určená pre menej náročných používateľov. V porovnaní s plnohodnotnou verziou nemá AutoCAD LT takú bohatú funkčnú výbavu – neumožňuje prácu s 3D grafikou či makrami, neponúka programovacie rozhranie a neobsahuje niektoré pokročilé či automatické funkcie.

Výhodou je pri limitovanej verzii AutoCAD cena, ktorá je niekoľkonásobne nižšia ako pri klasickej licencii.

Čo ponúka AutoCAD pre študentov?

AutoCAD pre študentov (AutoCAD for students) je špeciálna verzia programu, ktorá je pre študentov a profesorov dostupná úplne zadarmo. Pokiaľ ide o funkcie a nástroje, je AutoCAD študent rovnako výkonná ako tá klasická verzia. Jej využitie je však obmedzené iba na študentské účely a nemožno ju využiť v komerčnom alebo profesionálnom okruhu.

i

Je možné získať AutoCAD či AutoCAD LT zadarmo?

Bohužiaľ, nie je k dispozícii AutoCAD LT ani AutoCAD free verzia. Oba varianty si však môžete vyskúšať v 30-dňovej skúšobnej verzii. Úplne zadarmo je AutoCAD licencia pre študentov.

AutoCAD patrí medzi programy s predplatným

Platené varianty programu (AutoCAD, AutoCAD LT) sú dostupné iba s časovo obmedzenými licenciami. V ponuke nájdete mesačné, ročné alebo trojročné predplatné, k softvéru totiž neexistuje trvalá licencia.

Zaobstarali ste si elektronickú licenciu programu Autodesk AutoCAD alebo AutoCAD LT? Pozrite sa na náš podrobný návod Ako uplatniť elektronické licencie.

Skryť popis
Pomohla vám táto informácia?
Tento formulár slúži len na hodnotenie informácií v popise vyššie.
Ak máte otázku k produktom, službám, doprave, či inú požiadavku, využite zákaznícku podporu.
Čo by sme v ňom mali zlepšiť? Chýba vám tu niečo? Je niečo uvedené zle? Podeľte sa.
3 položky
AutoCAD LT Commercial Renewal na 1 rok (elektronická licencia)
CAD/CAM softvér AUTODESK AutoCAD LT pre 1 zariadenie, kompatibilný s operačným systémom Windows, dĺžka predplatného: 12 mesiacov, spôsob licencovania: predĺženie predplatného, typ softvéru: CAD a 3D grafika, jazyková verzia: CZ, EN, HU, DE, spôsob inštalácie: na stiahnutie (elektronicky), vhodné pre firmy a pre štátnu správu, určený pre PC, lic. kľúč bude doručený e-mailom
566,90 €
Na objednávku – termín upresníme
Objednávací kód: LS004j1
AutoCAD LT pre Mac Commercial Renewal na 1 rok (elektronická licencia)
CAD/CAM softvér AUTODESK AutoCAD LT pre 1 zariadenie, kompatibilný s operačným systémom macOS, dĺžka predplatného: 12 mesiacov, spôsob licencovania: predĺženie predplatného, typ softvéru: CAD a 3D grafika, jazyková verzia: CZ, EN, HU, DE, spôsob inštalácie: na stiahnutie (elektronicky), vhodné pre firmy a pre štátnu správu, určený pre PC, lic. kľúč bude doručený e-mailom
546,90 €
Na objednávku – termín upresníme
Objednávací kód: LS004f2e
AutoCAD LT 2025 Commercial New na 1 rok (elektronická licencia)
CAD/CAM softvér AUTODESK AutoCAD LT pre 1 zariadenie, kompatibilný s operačným systémom Windows a macOS, dĺžka predplatného: 12 mesiacov, spôsob licencovania: predplatné, typ softvéru: CAD a 3D grafika, spôsob inštalácie: na stiahnutie (elektronicky), vhodné pre firmy a pre štátnu správu, určený pre PC, lic. kľúč bude doručený e-mailom
598,90 €
Na objednávku – termín upresníme
Objednávací kód: LS004f7a2
„Photoshop" online a zadarmo – výber najlepších alternatívnych fotoeditorov Adobe Photoshop je špičková aplikácia, ktorú si dnes môžete kúpiť za pomerne rozumný mesačný poplatok. Ale pre tých, ktorí nepracujú s fotografiami alebo grafikou denne, môže byť aj najmenší poplatok zbytočne vysoký. Preto vám prinášame výber najlepších bezplatných...
Nájdite si dokonalé zariadenie pre študentov a učiteľov umenia, elektronické vzdelávanie alebo prácu z domova, s ktorými môžete ihneď pracovať na diaľku. Napríklad grafické displeje od spoločnosti Wacom. Poznáte ich funkcie?
Už ste počuli o Linuxe? Pokiaľ áno, zaujíma vás, ktorá z populárnych linuxových distribúcií presne zodpovedá vašej predstave o kvalitnom operačnom systéme? V našom článku sa pokúsime objasniť všetko, čo potrebujete o distribúciách Linuxu vedieť!
MicrosoftČo je to SharePoint? SharePoint od Microsoftu vám prináša modernú platformu na zdieľaný prístup, interakciu a spoluprácu. Tímová spolupráca tak môže prebiehať kdekoľvek a kedykoľvek – a navyše rýchlo, spoľahlivo a bezpečne.
Viac článkov

Autodesk AutoCAD

V kategórii Autodesk AutoCAD máme práve teraz na Alza.sk celkom 3 produktov.
Pozrite sa na produkty zoradené podľa ceny od najlacnejšieho v kategórii lacné autodesk AutoCAD Produkty zoradené od najdrahšieho po najlacnejší hľadajte v kategórii najdrahšie autodesk AutoCAD Tovar zoradený podľa predajnosti od najviac po najmenej predávaný nájdete v kategórii najpredávanejšie, najlepšie autodesk AutoCAD Produkty zoradené podľa hodnotenia používateľov od najlepšieho nájdete v kategórii autodesk AutoCAD recenzie
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií