BEPER 40406

Zobraziť katalóg
BEPER 40406
Fén na vlasy – s ionizátorom, s difuzérom, príkon 2400 W, studený vzduch, rýchle nahrievanie, 2 rýchlosti, možnosť nastavenia 3 rôznych teplôt, profesionálny, s koncentrátorom, dĺžka prívodného kábla 2,5 m, čierna farba
42,91 €
Nakupujte jedným klikom bez nutnosti opakovane vyberať dopravu a platbu Strážiť dostupnosť
Pridať do zoznamu
Záruka 24 mesiacov Kód:  BEPFV926 Produktové číslo:  40406

BEPER 40406

Chcete krásne, lesklé a zdravé vlasy? Požadované výsledky vám pomôže dosiahnuť fén na vlasy Beper. Uchváti vás jeho jemnosť a šetrnosť pri starostlivosti o vaše vlasy. Fén na vlasy s precíznym vyhotovením sa pýši pridanými funkciami, ako je ionizácia, studený vzduch, rýchle nahriatie, vysúšanie, regulácia teploty a regulácia prúdenia vzduchu. Sušič na vlasy je schopný rýchlo a efektívne sušiť vlasy vďaka výkonnému motoru s dlhou životnosťou a príkonu 2400 W. Je charakteristický 2 rýchlosťami prúdenia vzduchu a 3 úrovňami teploty. Súčasťou balenia je koncentrátor a difuzér. Difuzér dokáže rovnomernejšie rozptyľovať vzduch. Simuluje prirodzené sušenie, tým pomáha zabrániť krepovateniu vlasov a vytvorí dokonalý konečný výsledok. Dobre vymyslený dizajn stylingového koncentrátora zaisťuje vysokorýchlostný prúd vzduchu, a tak bude možné tvarovanie účesu po jednotlivých častiach, zatiaľ čo zvyšok účesu zostane neporušený. Fén na vlasy Beper vás uchváti profesionálnym využitím a nevšedným dizajnom.

Fén na vlasy BEPER 40406 ...
Fén na vlasy BEPER 40406 ...

Zásadné prednosti fénu na vlasy BEPER 40406

  • Fén na vlasy Beper vám zaistí výsledok ako zo salónu aj v pohodlí domova
  • Ionizačná technológia pre dokonale hladké a jemné vlasy
  • Účinný motor s príkonom 2400 W
  • Pýši sa 2 rýchlosťami prúdenia vzduchu a 3 úrovňami teploty
  • Studený vzduch na dokonalú fixáciu účesu
  • Nadstavce v balení: koncentrátor a difuzér
  • Prívodný kábel má dĺžku 2,5 m
  • Fén na vlasy Beper je vhodný na profesionálne použitie
  • Žiadne dlhé čakanie vďaka funkcii rýchleho nahriatia
  • Jeho vzhľad podčiarkuje čierna farba

Ióny na perfektnú hydratáciu

Fén na vlasy Beper sa stane vaším obľúbencom nielen vďaka svojmu vzhľadu, ale aj funkciám, ktoré sa budú starať o vaše vlasy. Fénovanie vlasov je nutným krokom na získanie hladkého základu pred ďalšou úpravou vlasov. Sušič vlasov Beper je kľúčom k hladkým a jemným vlasom vďaka ionizácii. Fén na vlasy s ionizátorom využíva na fungovanie negatívne nabité ióny, ktoré udržujú vlasy hydratované a zamedzujú im vo vysúšaní a krepovatení. Vlasy si tak zachovajú svoj lesk, jemnosť a prirodzenú krásu. Tlačidlo na prúd studeného vzduchu je skvelým riešením na dokončenie účesu bez zaťažovania či ohrozenia vlasov. K dispozícii je aj funkcia rýchleho nahriatia, takže teplota dosiahne požadovanú hodnotu bez zbytočného čakania.

Fén na vlasy BEPER 40406 ...

Parametre a špecifikácia

Porovnať
Príkon
2 400 W Hotovo!
Počet rýchlostí
2 Hotovo!
Počet teplôt
3 Hotovo!
Dĺžka prívodného kábla
2,5 m Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Typ zásuvky

Krajina
Česko, Slovensko, Maďarsko, Nemecko, Rusko, Rakúsko, Chorvátsko, Francúzsko, Poľsko, Rumunsko, Slovinsko Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre BEPER 40406 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si BEPER 40406. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte BEPER 40406 Fön. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte BEPER 40406 Fön.
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií