Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

BML Phoenix HD

Zobraziť katalóg
BML Phoenix HD
Dron – HD video, 2Mpx fotografie, vymeniteľné moduly, 6-osový gyroskop, automatické udržiavanie výšky, návrat smerom k miestu štartu, headless mód, doba letu 7 – 8 minút
Produkt je lokalizovaný pre SK
Kód:  BML11a03 Produktové číslo:  BMLPHOENIXHD Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

BML Phoenix HD

Moderná kvadrokoptéra s pokročilými funkciami známymi z oveľa drahších modelov a HD kamerou? Presne to je BML Phoenix HD! Nezáleží na tom, či ide o váš prvý alebo desiaty dron – s asistentmi letu zvládnu jeho riadenie i úplní začiatočníci, profesionáli zase ocenia modulárny dizajn a konštrukciu prispôsobenú pre lety aj v stiesnených interiéroch. Jasná voľba pre všetkých, ktorí sa chcú baviť!

Kľúčové vlastnosti dronu BML Phoenix HD

  • HD kamera s možnosťou fotografovať v rozlíšení 2 Mpx a natáčať 30 fps videá
  • Automatické udržiavanie výšky 6-osovou stabilizáciou
  • Vzlet i pristátie prostredníctvom jediného tlačidla
  • Tlačidlo k okamžitému návratu smerom k miestu štartu
  • BML Phoenix HD zaujme aj bezstarostným módom pre začiatočníkov
  • Pevná a ľahká konštrukcia
  • Pripojte k dronu BML Phoenix HD dodatočné moduly
  • Jednoduché lietania tiež v interiéroch
  • Až 8 minút letu na jediné nabitie
  • 360° flip všetkými smermi

Zachyťte svet z vtáčej perspektívy

Nie je na tom svete nádherne? S dronom BML Phoenix HD môžete preskúmať krásy sveta z vtáčej perspektívy. Vyberte si vhodné miesto, zapnite dron, vzlietnite a natočte HD video s 30 snímkami za minútu s pohľadom na široké okolie. Vytvorte výstavné 2 Mpx fotografie. Alebo len zažite výhľady ako nikto iný. 

Vhodný aj pre úplných začiatočníkov

Dron BML Phoenix HD zvládne ovládať úplne každý. Nervózny z prvého letu? Úplne zbytočne! Štart aj pristátie budú vďaka jedinému tlačidlu až smiešne jednoduché. Počas letu vám zase pomôže automatické udržiavanie letovej hladiny prostredníctvom šesťosovej stabilizácie. A keď pôjde do tuhého, vždy sa môžete spoľahnúť na tlačidlo poslednej záchrany, ktoré dron vráti späť na miesto štartu.

Bezpečnosť na prvom mieste

Zapojte senzor prekážok (dodávaný zvlášť) a dron BML Phoenix HD inteligentne zmení trajektóriu letu vždy, keď rozpozná blížiaci sa objekt. Vyskúšajte tiež Headless mód, ktorý vám – ako už názov napovedá – umožní hodiť všetky starosti za hlavu. Nebudete musieť úpenlivo sledovať, kam dron smeruje – viac času pre vás.

Konštrukcia vyladená do najmenšieho detailu

Viete, ako sa pozná vysoko odolný a zároveň ľahko ovládateľný dron? Stačí ho vziať do ruky. Kvadrokoptéra BML Phoenix HD má pevnú, avšak neuveriteľne ľahkú konštrukciu, a tak dokonale spĺňa obe charakteristiky. Ak ste kreatívni, určite vás zaujme aj unikátny modulárny dizajn, vďaka ktorému môžete k prístroju v mihu letu pripojiť dodatočné moduly. Výmenu batérie alebo vrtúľ zvládnete rýchlejšie, než trikrát za sebou povedať „moderná kvadrokoptéra“.  

Nelietajú v tom sami

Závidíte profesionálnym pilotom všetkých tých letových asistentov? S dronom BML Phoenix HD už nikdy viac! Vďaka pokročilým funkciám ako Headless mód alebo automatický návrat pre vás lietanie vonku i vnútri bude hračka. Čítate správne – šesťosová stabilizácia a malé rozmery sú ako stvorené tiež pre lety v interiéroch. Navyše môžete nasadiť chrániče vrtúľ a bez obáv manévrovať aj v naozaj miniatúrnych priestoroch. 

Zábava na dlho

S kvadrokoptérou BML Phoenix HD je to naozaj na dlho. V dobrom slova zmysle! Vymeniteľná batéria s kapacitou 380 mAh vám umožní preletieť na jediné nabitie až 8 minút. A za ďalších 45 minút sa dobije z nuly na sto. A keby vám kamaráti stále nezávideli, predveďte im 360° flip – stačí stlačiť jediné tlačidlo a džojstikom vybrať smer otočenie. To je ešte len trik!

Parametre a špecifikácia

Ovládanie
Ovládačom Hotovo!
Typ batérie drona
Li-pol Hotovo!
Dĺžka nabíjania
45 min Hotovo!
Typ batérie ovládača
AAA Hotovo!
Počet batérií v ovládači
2 ks Hotovo!

Let

Ovládanie
Ovládačom Hotovo!

Batéria

Typ batérie drona
Li-pol Hotovo!
Dĺžka nabíjania
45 min Hotovo!
Typ batérie ovládača
AAA Hotovo!
Počet batérií v ovládači
2 ks Hotovo!

Hmotnosť

Hmotnosť
56 g Hotovo!

Obsah balenia

Obsah balenia
Diaľkový ovládač, Dron Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre BML Phoenix HD Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si BML Phoenix HD. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte BML Phoenix HD. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte BML Phoenix HD. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: BML Phoenix HD.
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií