AlzaBoxy Q1 AP+ slevy

Concept RM3270

Zobraziť katalóg
Concept RM3270
4,8 40 hodnotení
Elektrický sekáčik s príkonom 500 W, objem 1200 ml, materiál: sklo, počet rýchlostí 2, počet nádob 1
41,12 €
Nakupujte jedným klikom bez nutnosti opakovane vyberať dopravu a platbu Strážiť dostupnosť
Pridať do zoznamu
Záruka 24 mesiacov Kód:  CONSP460 Produktové číslo:  rm3270 Stránky výrobcu

Concept RM3270

Výkonný sekáčik Concept RM3270 nesmie chýbať v žiadnej domácnosti, kde sa aktívne varí. Moderná čierna farba a nerezové vyhotovenie krásne doplnia interiér vašej kuchyne. Prístroj je spoľahlivý a hravo si poradí so sekaním mäsa, ovocia, zeleniny či orieškov a byliniek. Sekáčik disponuje objemnou 1,2 l nádobou z vysoko odolného skla. Concept RM3270 možno uložiť prakticky kdekoľvek a práca s ním je veľmi jednoduchá. Príprava pokrmov alebo varenie vám tak pôjde priamo od ruky.


Veľký výkon

Jednoduché ovládanie a údržba

Možnosť sekania ľadu


Kľúčové vlastnosti sekáčika Concept RM3270

  • Moderná čierna farba a nerezové vyhotovenie
  • Hravo si poradí so sekaním mäsa, ovocia, zeleniny či orieškov a byliniek
  • Sekáčik RM3270 je vybavený objemnou 1,2 l nádobou
  • Skladný, jednoduchá manipulácia
  • Výkonný motor si bez obáv poradí aj s tvrdými orechmi či ľadom
  • Disponuje dvojitým nerezovým sekacím nožom
  • Vyberať môžete z 2 rýchlostí
  • O vašu bezpečnosť sa postará protišmyková podložka

Výkonný sekáčik Concept

Sekáčik Concept RM3270 vám pomôže so sekaním mäsa, ovocia, zeleniny alebo čerstvých byliniek. Výkonný motor si bez obáv poradí aj s tvrdými orechmi či ľadom. Objemná sklenená nádoba vám umožní vložiť väčšie množstvo potravín. Vytvoriť môžete nielen chutné dezerty, ale aj výborné nátierky, omáčky či detské príkrmy.

Jednoduchá údržba a ovládanie sekáčika Concept RM3270

Ovládanie sekáčika Concept RM3270 je jednoduché a zvládne ho naozaj každý. Objemnú nádobu jednoducho naplníte a potom uzavriete veko, na ktoré nasadíte motor a zvolíte možnosť rýchlosti sekania. Vyberať môžete z 2 rýchlostí s ľahkou reguláciou podľa aktuálnej potreby. O vašu bezpečnosť sa postará protišmyková podložka, ktorá zamedzí akémukoľvek pohybu počas prevádzky prístroja. Po skončení práce sekáčik rozoberiete a ľahko umyjete pod tečúcou vodou.

Drvenie ľadu

Možnosť drvenia ľadu využijete pri miešaní koktailov či vytváraní lahodných ľadových smoothies. Sekáčik Concept RM3270 disponuje dvojitým nerezovým sekacím nožom, ktorý si s ľadom ľahko a rýchlo poradí.

Parametre a špecifikácia

Príkon
500 W Hotovo!
Objem nádoby
1 200 ml Hotovo!
Materiál nádoby
Sklo Hotovo!
Počet rýchlostí
2 Hotovo!
Počet nádob
1 ks Hotovo!

Vlastnosti

Príkon
500 W Hotovo!
Objem nádoby
1 200 ml Hotovo!
Materiál nádoby
Sklo Hotovo!
Počet rýchlostí
2 Hotovo!
Počet nádob
1 ks Hotovo!
Hlučnosť
67 dB Hotovo!
Prenosná fľaša
Nie Hotovo!
Viac parametrov

Česká značka Concept sa zaraďuje medzi popredných výrobcov a dodávateľov domácich elektrospotrebičov v Českej republike, na Slovensku a v Poľsku. Hlavnými prioritami sú vysoká technická kvalita produktov, moderný dizajn a rýchly servis. Vďaka dlhodobým odborným skúsenostiam vyvinula spoločnosť vlastný komplexný súbor pravidiel, dohliadajúci na vysokú kvalitu a praktickosť všetkých produktov. Luxusný vzhľad novej kuchyne za prijateľnú cenu si teraz môže dopriať takmer ktokoľvek. Všetky štyri dizajnové línie nazvané SINFONIA (nehrdzavejúca oceľ decentne kombinovaná s čiernym prúžkom), BLACK (čierne sklo), WHITE (biele sklo) a TITANIA (tmavá nehrdzavejúca oceľ s čiernym sklom) umožňujú súhru veľkých a malých spotrebičov, ktoré kuchynský priestor elegantne spoja do jedného harmonického celku .

Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, překvapil mne uváděný objem nádoby (1 200 000 ml). V recenzích si lidé velikost nádoby chválí. Kuchař naší divize se ptá, zda bude možné tímto strojem nasekat 3 metráky cibule naráz. Výkon se mu ale zdá nepřiměřený velikosti (500W). Nespletli jste se náhodou o jeden řád? Nebo jste před "W" zapomněl napsat "k" (to by zas bylo trochu moc - tank už máme)? Náš minulý elektrický sekáč měl příkon 10kW a při daném objemu cibule se spálil motor. Děkuji za rychlou odpověď (jinak nebudeme večeřet). Díky!

dá se zamýchat těsto [email protected]

Dobrý deň dá sa v ňom udelat oreškove maslo?

Dobrý den, prosím, jaké jsou rozměry? Jde mi hlavně o výšku sekáčku. Díky

Diskusia a poradňa k Concept RM3270
Príslušenstvo pre Concept RM3270 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Concept RM3270. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Concept RM3270. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Concept RM3270.
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií